כן, הנה. ../images/Emo18.gifזהירות הן ממכרותתתת
הערה: ברוטב הטעים אנחנו שמים רק כף אחת של מיונז ולא שתיים ללביבות: 1 ק"ג בטטות קלופות 1-1/2 כף רוטב סויה משובח 3/4 כוס קמח (או יותר, לפי הצורך) 1/2 כפית מלח קורט פלפל שחור, טחון טרי חמאה לטיגון לרוטב: 1 מיכל שמנת חמוצה 2 כפות מיונז מלח ופלפל שחור, טחון טרי עירית קצוצה, לפי הטעם + מבשלים את הבטטות במים, עד שהן מתרככות. מסננים ומקררים. + מועכים את הבטטות, מוסיפים סויה, קמח, מלח ופלפל. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. + צרים לביבות ומטגנים במחבת טפלון שטוחה במעט חמאה, על אש נמוכה. + מערבבים את חומרי הרוטב, טועמים ומתקנים תיבול. + מגישים את הלביבות חמות, עם הרוטב בצד.
הערה: ברוטב הטעים אנחנו שמים רק כף אחת של מיונז ולא שתיים ללביבות: 1 ק"ג בטטות קלופות 1-1/2 כף רוטב סויה משובח 3/4 כוס קמח (או יותר, לפי הצורך) 1/2 כפית מלח קורט פלפל שחור, טחון טרי חמאה לטיגון לרוטב: 1 מיכל שמנת חמוצה 2 כפות מיונז מלח ופלפל שחור, טחון טרי עירית קצוצה, לפי הטעם + מבשלים את הבטטות במים, עד שהן מתרככות. מסננים ומקררים. + מועכים את הבטטות, מוסיפים סויה, קמח, מלח ופלפל. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. + צרים לביבות ומטגנים במחבת טפלון שטוחה במעט חמאה, על אש נמוכה. + מערבבים את חומרי הרוטב, טועמים ומתקנים תיבול. + מגישים את הלביבות חמות, עם הרוטב בצד.