כל כך הרבה! - המלצות טבעוניות ../images/Emo39.gif בת"א
כחובבת סושי אני נוטה לאכול לא מעט סושי
. יש שלוש סושיות שחביבות עלי (כי הן הכי זולות...
): ג'פאניקה - שם לא בעיה למצוא רול צמחוני או טבעוני כי את מרכיבה את הרול בעצמך. מה שכן - יש להם רול מיוחד שנקרא ג'פנקו, שמטוגן, ויש סניף אחד שטוען שזה מטוגן עם ביצה ויש סניף אחר שטוען שזה בלי ביצה. אז זה לא ממש סגור. הסושיה - יש הרבה צמחוני, ועוד יותר טבעוני (הטמגו הזו שנדחפת לכל מקום!
) והמנות הצמחוניות מסומנות בתפריט.
יוקו - בפלורנטין. יש להם קומבינציה צמחונית ואם מבקשים יפה אז הם מסכימים להחליף את הטמגו שבקומבינציה באבוקדו ואז זה טבעוני. ומעבר לזה - גםמרכיבים את הרולים, והמבחר ממש גדול.
נודלס טוב אני אוהבת ב"גו נודלס" באבן גבירול (מול רבין), שיש להם גם קטע של אטריות חיטה מלאה וכל החרטה הבריאה הזו
למרות שכדאי לדעת שבאגרול שלהם יש ביצים. על בודהה בורגר הטבעונית כבר דובר פה, אבל איך שכחו את "טעם החיים"? מסעדה טבעונית של קהילת העבריים מדימונה, על בן יהודה ליד בוגרשוב. אוכל פנטסטי!!! מומלצים - סנדוויץ' אוקרה או ברביקיו-טוויסט, או הפשטידת חצילים האלוהית
הודיות צמחוניות - יש את סב קוץ' מילגה שאני אישית לא הולכת אליהם מאז שהם הכניסו לשם אקווריום עם דגים ל"קישוט". בעיני בעלי חיים הם לא חפץ קישוט ואני בטח לא אבוא להנות ולאכול במקום שמבחינתו יש חיות שבויות לצרכי תפאורה. אבל יש את 24 רופי המעולה והמשביעה.
ואו, מה עוד? פסטות טבעוניות יש בספגטים - הספגטי שלהם ללא ביצים, בדקתי 10,00000 פעם... וכמכורת-קפה
יש גם את ארומה, והכריכים שלהם נבדקו המון פעם ואין בלחם ביצים. יש אפילו כריך אחד שטבעוני כמו שהוא בא (פורטובלו
). מהאחרים צריך לבקש שיכינו אותו בלי איזה רכיב גבינתי.