בישולי השבת של הקרניבורים

pirge

New member
כדורי בשר בנגיעות דבש ואורז בסיר ירקות../images/Emo41.gifחדש

כדורי בשר בנגיעות אורז בדבש, בסיר ירקות(שעועית אפונה וגזר וגם בטטה ותפוחי אדמה) מקור:פירגה בסיר ג ד ו ל מטגנים בצל ב-5 כפות שמן - מזהיבים מוסיפים: 10 עגבניות שרי שלמות 2\1 שקית שעועית ירוקה = 400 גרם 2\1 שקית אפונה וגזר = 400 גרם 4 תפוחי אדמה חתוכים כמו לצ'יפס עבה שמים בצד 3 בטטות מטגנים בבחישה כ-6 דקות מוסיפים: 4 כפות גדושות רסק עגבניות כפית סוכר מלח,פלפל, לפחות 2 כפות גדושות פפריקה מתוקה-רצוי מרוקאית בשמן כמון,כורכום מרק עוף-- שמתי כף גדושה ועוד קצת ממלאים מים עד לגובה הירקות ומרתיחים מכינים כדורי בשר עם אורז ודבש-- בלי ביצה ובלי פירורי לחם שמים בקערה: בצל מטוגן קצוץ 2\1 קילו בשר טחון מעורב 2\1 כוס אורז מלח,פלפל,פפריקה כפית דבש מעט כורכום מערבבים ביחד ומכינים כדורים כשהרוטב רותח מוסיפים את הכדורים ומנערים קלות את הסיר מנמיכים להבה ומבשלים כשעה וחצי או פחות עד שמוכן אני אוהבת להשאיר על להבה קטנה הרבה זמן ---התבשיל מקבל צבע וטעם מיוחדים אפשר לבשל חצי שעה ולהעביר לאפיה בסיר מכוסה כשלוש שעות את הבטטות אני מניחה למעלה כחצי שעה לפני תום הבישול ויוצקת עליהן כל פעם מהרוטב תהנו

pirge

New member
גלידה יוגורט אגוזים בשמנת טחינה וסילאן../images/Emo41.gifחדש

גלידה יוגורט אגוזים שמנת טחינה וסילאן מקור:פירגה שמים בקערה מערבל: 3 מיכלי יוגורט ביו 2 מיכלי שמנת מתוקה 6 כפות טחינה 6 כפות סילאן 100 גרם אגוזים שבורים גס 2 כפות ליקר (אני שמתי תפוזים) מערבלים לקרם מכינים בקערות או תבניות אישיות או תבנית פרח גדולה מקפיאים לפני ההגשה מפזרים שערות חלבה ומזרזפים סילאן טעים מאד ולא מתוק במיוחד תהנו

bigjack

New member
../images/Emo71.gifבישולי השבת של הקרניבורים ../images/Emo187.gif

מה מתבשל אצלכם לשבת בסירים
אצלי כבר נרשמו הרבה הספקים יחסית לזה שהתחלתי רק בצהריים לבשל
ירכי עוף מתובלים בגריל
שווארמה פרגיות מוקפץ בוואק
שניצלים להקפאה לכל השבוע
שקדי עגל עם בצל, זיתים סורים ולימון כבוש (זה אילתור חדש שלי ואדווח איך יצא מחר)
מרק ריאות תימני עם שעועית שיתבל לו לאיטו עד הערב
טבית עיראקי אורגינל שהגיברת תתחיל עוד מעט להכין עבור המשפוחה שיגיעו מחר. שתהיה לכולם שבת בשרית חמימה וטעימה

שור3

New member
חמין

עם עצמות מח וסוכר צבר כבש אוסובוקו חיטה קישקע בשר שומן אווז

eliya-l

New member
יאוווו אני באה לכל אחד מכם לטעום

אצלנו אין אוכל לשבת הקרובה - אנחנו עומדות לרעוב. יש תחרות סוסים - ליגת נוער בכנות ואנחנו שם

sjarjar

New member
הטילו וטו על בשר לסופ"ש

לא יאומן כי יגורגר...מצד שני יהיה מספיק יאמי מסביב.

bigjack

New member
../images/Emo97.gif שקדי עגל בזיתים ולימון כבוש

אילתור שאתמול הכנתי במחבת: בצל ושום מטוגנים, מוסיפים זיתים דפוקים ללא גרעינים וכפית לימון כבוש קצוץ דק, מוסיפים שקדי עגל ומתבלים במלח, פלפל, כורכום ותבלין שאוורמה, מקפיצים מספר דקות ומוסיפים פטרוזיליה קצוצה וכוס מים רותחים, מבשלים מכוסה כשעה על אש קטנה עד לצמצום הרוטב. הוגש עם חומוס

אחשל

New member
זה קישקע על הטבית../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif מיזוג גלויות אמיתי../images/Emo6.gif

bigjack

New member
../images/Emo97.gifלביבות תפוחי אדמה אפויות

מתכון של ניקי.ב הבן הגדול הכין לבד

clcl

New member
../images/Emo124.gifצצצחחחיייי ../images/Emo99.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo47.gif

אחשל

New member
איך מכינים את השקדים לבישול../images/Emo35.gif

ראיתי כמה הסברים, תמיד נראה לי מסובך וארוך

למעלה