קציצות מבושלות ברוטב בשרי
הכנתי סיר צלי עם רוטב בו היו פיסות עוף + קציצות מבשר בקר אשר בושלו ברוטב - יצא פגז: 2 בצלים בינוניים חתוכים - לטגן עד הזהבה קלה להוסיף פיסות שונות של עוף (חתוכות קטן) לטגן עד שנצלה להוסיף פפריקה, פלפל שחור, מלח לערבב ולטגן להוסיף שום כתוש בנדיבות ולהמישך לטגן תוך כדי ערבוב להוסיף מים כדי כיסוי ולהביא לרתיחה אז להוסיף 3 כפות גדושות של מרק פטריות לבחוש היטב להוריד הלהבה למשך 10 דקות ושוב להעלות ולהביא לרתיחה... במקביל לכל הנ"ל להכין את תערובת הקציצות: 250 גרם בשר בקר טחון 3 כפיות שום כתוש פפריקה, פלפל שחור, מלח 4-5 כפות פירורי לחם 1 ביצה לערבב הכל, להוסיף מים לערבב היטב ולהשהות עד אשר הרוטב רותח לכדרר לעיגולים ולהטיל אחד לאחד לנוזלי הרוטב, לנענע הסיר כך שהנוזלים יכסו את הקציצות; לבשל על להבה נמוכה עם מכסה מוטה עוד כ- 30 דקות. ממש מעדן הגשה: עם אורז לבן