היום ב-
אנשים

../images/Emo71.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo212.gif

הערב ב-18:00 תתארח המיסטיקנית רגינה טוהר בתוכניתה הקבועה - הטוהר שבקבלה. בתוכנית הפעם תגלה לנו רגינה מהי משמעות המילה והאות ותגלה לנו מה סוגר ופותח את המזל. אתם מוזמנים לשרשר לה שאלות כבר עכשיו בפורום חוכמת הקבלה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=685&msgid=72332611
השף שי עשהאל יתארח בשעה 19:00 ב-BlogTV. והפעם נושא התכנית: בצק פריך מא' עד ת'. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=42260 ל-BlogTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
ראשי איגוד האופניים: ד"ר יוני ירום, יו"ר האיגוד, עפרה פרחי, מנכ"ל האיגוד ואייל הרשטיק, רכז פעילות עממית יתארחו הערב בשעה 20:00 בפורום אופניים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=652&msgid=72269653
אירית כהן, פסיכולוגית קלינית ומורשה להיפנוט, עוסקת בטיפול וייעוץ, באבחון פסיכולוגי רב תחומי ומתן חוות דעת לצרכים משפטיים, תתארח בשעה 21:00 בפורום הפרעות קשב ADHD ותענה לשאלות הגולשים. שרשור השאלות אליה כבר נפתח ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=201&msgid=72288495

Hip Hop star

New member
תודה../images/Emo24.gif

יש לי רעיון! למה שלא תעשי פינה שבה פעם בשבוע תעלי סרטון/קליפ אחד וכך גם לא תצטרכי לנצל"ש כל הזמן,ותהיה לך פינה משלך
בא לך?

m i c k e y 15

New member
סבבה..אין בעיה..

חח תודה על הרעיון.. והוספתי עוד מלא תמונות..חח בשירשור..

Hip Hop star

New member
ראיתי והגבתי לך../images/Emo9.gif

תמונות יפות
אח"כ אבוא לעזור לך,שלא ייתנגש לנו ואהרוס לך בטעות את השירשור..*מסמיק*

bar jones

New member
רעיון מצויין!ותנקס מיקי..

הדנדן שלי פשוט מעלף! ולא איכפת לי כלוםםםם

חח איזה חמוד!

יואו.. אני מתחרפנת!! איזה צחוק מושלם יש לדאגי!!!
יודעים משהו? חלמתי על דאגי.. חח חלמתי שאני בוגדת בחבר שלי עם דאגי!!!!!! חחחחחחחחחח

Hip Hop star

New member
../images/Emo207.gif-זה זה או זה זה?

תודה לשרית מפורום סקרים ושאלונים
קיץ/חורף? ישראל/חו"ל? טלנובלות/סדרות ריאליטי? חמוץ/מתוק? מחשב/טלויזיה? בננה/תפוז? שרשרת/טבעת? תכלת/אדום? מצלמה/מקרופון? בוקר/ערב? צבעוני/שחור לבן? מיץ/משקה מוגז? אתה אני והוא/אני אתה והוא? למה/מדוע? מצלמה רגילה/מצלמת מחשב?

m i c k e y 15

New member
חח תודה, ועונהה../images/Emo210.gif

קיץ/חורף? קיץ ישראל/חו"ל? ישראל טלנובלות/סדרות ריאליטי? ריאליטי חמוץ/מתוק? מתוק מחשב/טלויזיה? ביחד בננה/תפוז? כלום שרשרת/טבעת? טבעת תכלת/אדום? אדום מצלמה/מקרופון? מיקרופון בוקר/ערב? ערב צבעוני/שחור לבן? צבעוני מיץ/משקה מוגז? רק מים אתה אני והוא/אני אתה והוא? אתה אני והוא למה/מדוע? למה מצלמה רגילה/מצלמת מחשב? רגילה תודה אלה

vered131

New member
../images/Emo13.gif גמאני עונה

קיץ/חורף? קיץ
ישראל/חו"ל? גם וגם :\ טלנובלות/סדרות ריאליטי? סדרות ריאלטי חמוץ/מתוק? מתוק מחשב/טלויזיה? מחשב בננה/תפוז? תפוז שרשרת/טבעת? טבעת תכלת/אדום? אדום מצלמה/מקרופון? מצלמה בוקר/ערב? צהריים צבעוני/שחור לבן? צבעוני
מיץ/משקה מוגז? מיץ אתה אני והוא/אני אתה והוא? אתה אני והוא :\ למה/מדוע? למה
מצלמה רגילה/מצלמת מחשב? רגילה. תודה

sap sapir

New member
אני../images/Emo194.gif

קיץ/חורף? קיץ ישראל/חו"ל? חו"ל טלנובלות/סדרות ריאליטי? ואיי קשה לבחור חמוץ/מתוק? גם קשה לבחור מחשב/טלויזיה? מחשב בננה/תפוז? בננה שרשרת/טבעת? טבעת תכלת/אדום? תכלת מצלמה/מקרופון? מצלמה בוקר/ערב? ערב צבעוני/שחור לבן? צבעוני מיץ/משקה מוגז? מוגז אתה אני והוא/אני אתה והוא? אתה אני והוא למה/מדוע? למה מצלמה רגילה/מצלמת מחשב? מחשב

ThatGirl

New member
קצר :O

קיץ/חורף? קיץ ישראל/חו"ל? חו"ל טלנובלות/סדרות ריאליטי? ריאלטי חמוץ/מתוק? מתוק מחשב/טלויזיה? הממ.. מחשב בננה/תפוז? תפוז שרשרת/טבעת? שרשרת תכלת/אדום? אדום מצלמה/מקרופון? במחשב? מצלמה בוקר/ערב? ערב צבעוני/שחור לבן? צבעוני מיץ/משקה מוגז? מיץ אתה אני והוא/אני אתה והוא? אני אתה והוא
למה/מדוע? מדוע מצלמה רגילה/מצלמת מחשב? רגילה

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo3.gif

קיץ/חורף?קיץ ישראל/חו"ל?ישראל
טלנובלות/סדרות ריאליטי?טלנובלות חמוץ/מתוק?מתוק מחשב/טלויזיה?מחשב בננה/תפוז?בננה שרשרת/טבעת?
תכלת/אדום?תכלת מצלמה/מקרופון?מצלמה בוקר/ערב?ערב צבעוני/שחור לבן?שחור לבן מיץ/משקה מוגז?מיץ אתה אני והוא/אני אתה והוא?אתה אני והוא למה/מדוע?מדוע? מצלמה רגילה/מצלמת מחשב?מצלמה רגילה

McflyRule

New member
me me me

קיץ/חורף? חורף
ישראל/חו"ל? חו"ל
טלנובלות/סדרות ריאליטי? לא זה ולא זה חמוץ/מתוק? חמוץ ומתוק
מחשב/טלויזיה? מחשב
בננה/תפוז? תפוז שרשרת/טבעת? שרשרת תכלת/אדום? אדום מצלמה/מקרופון? מצלמה בוקר/ערב? בוקר צבעוני/שחור לבן? שחור לבן מיץ/משקה מוגז? מיץ אתה אני והוא/אני אתה והוא? אתה אני והוא למה/מדוע? למה
מצלמה רגילה/מצלמת מחשב? רגילה טנקה אלה

sharon5592

New member
עונה../images/Emo13.gif

קיץ/חורף? אביב ישראל/חו"ל? אמממ גם וגם טלנובלות/סדרות ריאליטי? ריאליטי חמוץ/מתוק? מתוק
מחשב/טלויזיה?
מחשב בננה/תפוז? אממ תפוז
שרשרת/טבעת? שניהם ...
תכלת/אדום? תכלת מצלמה/מקרופון? מצלמה בוקר/ערב? צהריים צבעוני/שחור לבן? שחור
מיץ/משקה מוגז? אמממ תלוי אתה אני והוא/אני אתה והוא? אמממ
למה/מדוע? למה
מצלמה רגילה/מצלמת מחשב? מצלמה רגילה
תודה אלהה

Rowdy Girl

New member
עונה ^^

קיץ/חורף? קיץ ישראל/חו"ל? לוידעת טלנובלות/סדרות ריאליטי? סדרות ריאליטי חמוץ/מתוק? מתוק מחשב/טלויזיה? מחשב בננה/תפוז? תפוז שרשרת/טבעת? שרשרת תכלת/אדום? תכלת מצלמה/מקרופון? מצלמה בוקר/ערב? בוקר צבעוני/שחור לבן? שחור לבן מיץ/משקה מוגז? משקה מוגז אתה אני והוא/אני אתה והוא? אתה אני והוא... למה/מדוע? למה מצלמה רגילה/מצלמת מחשב? רגילה

../images/Emo207.gif כי לא היה לי לאן לנצל"ש..

נמ.. מצאתי היום בסטימצקי עיתון משהו TVShow.. לא זוכרת את השם שלו.. ראיתי על השער איזה להקה בנים.. ואז בצד הייתה תמונה קטנה של סימפל פלאן אז הבנתי שיש כתבה עליהם.. ועכשיו אני מגיעה לעיקר- העיתון היה בשקית. הרמתי אותה מהערמת עיתונים.. ומה מצאתי בתוך השקית?!?!?! קלמר של מקפליי!!!! זה בגודל של קלמר ג'ינס פשוט וזה כולו תמונה אחת גדולה של מקפליי.. ניראה לי תמונה מהקליפ I'll Be OK. וגם הייתה ליד הקלמר איזה סיכה כזאת.. לתיק או משהו.. ניראה לי גם של מקפליי, לא בטוחה. בקיצור המוכה שומר שלי את העיתון ואני קונה אותו מחר :) אני יצלם את הקלמר ואם יש כתבה או משהו אני ישים פה :) חח

למעלה