זה עיתון כזה שמיובא מחו"ל. זה ניראה לי הגיליון של חודש מרץ 2006. אבל הכי טוב יהיה אם אני יעשה מנוי מתישהו לעיתון כי אז הוא יגיע לי ישר מחו"ל הביתה ולא יעלה לי כל פעם 40 שקל אלא מקסימום 100 שקל לשנתיים!! בחו"ל הוא עולה 16 שקל לעיתון או משהו..
לחודש... אם ראש1 עולה 40 ומשו והוא מיוצר פה... אז ליבא [לא בטוחה שכתבתי נכון..] מאמריקה [כבר ייצא 20 שאל לכל גיליון] ועוד השליחה מפה... נגיד עיתון כל שבוע.. שליחה + מחיר העתיון עצמו בחודש ייצא...... 320 שקל...
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אפילו ראש1 לא עולה ככה... אולי 80 שקל לחודש?... יותר הגיוני... 80 שקל לשנתיים? נגיד וזה עיתון שבועי... יש 104 שבועות בשנתיים תחלקי 80 ל104 פח! פחות משקל לעיתון?! ועוד מיובא מארה''ב?!?! חעחעחעחעחעחע
מה אני רצה לחנות סטימצקי הקרובה... אבל יש בעיה בחנות הכי קרובה היא בעיר בישביל זה אני צריכה לחכות לאוטובוס ואז לחכות שהטאוטובוס יגיע ואז ללכת לחפש איפו החנות.. ואז לחפש את העיתון ואז לילקנות@!
שבמקרה שלי ילדה מעצבנת אחת חטפה לי בדיקו שבאתי לקנות.. אז שאלתי אם יש מצב שאקנה ממנה ת'קלמר, והיא כזה "אני לא סובלת אותם, אבל לא בא לי למכור לך"- ל=מ=ה?!?!?? י'מרשעת שכמותה... עצוב עצוב...