היום ב-
אנשים

תודה לכולם../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

ורק שתדעו.. האודם אמור להיות סגול כהה...אבל בגלל שהוא לא איכותי ובגלל האור הוא יצא ככה...

Shir FGS

New member
../images/Emo109.gifואת גם צריכה להרגיש ככה!

כי את יפהפייה=] את באה למפגש פורום?

../images/Emo9.gifתלוי בהורים...הגעתי למסקנה שאני

מפחדת מאוטובוסים..ככה שאנמצב שאני אסע באחד לבד... אבל אני רק צריכה ציון טוב במתמט' ובהבעה ואני שם!

michmichonet

New member
הדר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יו פאקינג ביץ' זה כ"כ יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאאאאאאאאאאאאאאאאא ואמן שתבואי למפגש
אופפפ אני מתה לפגוש אותך כבר.. טוב ביי

Ne§t£A Gi®L

New member
תגידו,

מה בדיוק יהיה בDVD שייצא בחודש הבא? רק מאחורי הקלעים, או גם הופעות? הוא ייצא בארץ? ואיך אתם יודעים?

Ne§t£A Gi®L

New member
ממש לא הסתדרתי איתו../images/Emo108.gif

עמוד הטורס בכלל לא נפתח, ואין שום מילה על הDVD בניוז. המון תודה:)

Ne§t£A Gi®L

New member
ועוד כמה שאלות$:../images/Emo108.gif

מה הלהקה האהובה על ג'רארד? מה הקשר המשפחתי של בוב עם משפחתו? הוא נשוי/מאורס? אה, ומה תאריך הלידה שלו? וקרה למייקי איזשהוא מקרה מוזר באחת ההופעות? המון תודה, אני יודעת שהשאלות קצת מוזרות.

love mcr

New member
אממ

חח..באמת שאלות טיפה מוזרות.. להקה אהובה על ג'ר אני לא זוכרת..אבל אני זוכרת שקראתי את זה מתי שהוא.. אני יודעת שלבוב אין חברה

kati666

New member
נאמ,

אני אשמח גם לקבל תשובות מעוד בנות ^.^ אז ככה,מה שאני י ודעת. ג'ר אוהב הרבהלהקות ><" אין לי מושג מה הכי. בוב...לודעת ><" אני יודעת שאין לו חברה לא יודעת מה עם אבאמאחותאח. תאריך הלידה של בוב זה ה31/12/1980. מקרה מוזר? נאמ, הוא חטף מקלות לראש מבוב D: ו..אמ... הוא ניגן בתוף מירים בהופעה עם היוזד XDDDDD. לודעת ><".

Ne§t£A Gi®L

New member
וואו, תודה,../images/Emo108.gif

עזרת ממש. ו...המממנ...איזה להקות הוא אוהב? מה מהאהובות עליו? אנית'ינג...

אני חושבת שהוא אוהב את איירון מיידן

אולי לא הכי אהובה אבל יכול להיות כי הוא אמר פעם בראיון שהוא הושפע מהם או משהו כזה...

למעלה