לשבת

clcl

New member
../images/Emo71.gif לשבת ../images/Emo13.gif

אז השפית שלי תגיעה היום קרוב לחצות.... ותכנס למטבח.... ותסתער על ההכנות לאירוח בשבת בצהרים (13 נפשות). חמין כרעיים מתובלות עשויות בגריל קציצות.... עוד לא מגובש רק הכנתי מכל סוג (בקר, אדום, עוף) שניצלים (בשביל הצעירים) סלטים טריים (היינו לא מבושלים).... ירוק, ירקות, כרוב סלט סלק והפעם השפית החליטה קצת להתפנק אז היא קנתה מוכן: סלט חצילים ופלפלים.... המלצה ... הסלט הזה טעים סוף הדרך.... של "צבר".... חדש במהדורה מוגבלת.... השפית לא זוכרת את השם) חומוס מסעדות, טחינה חמוצים לגבי הקינוחים השפית עוד לא ממש סגורה אך ההכנות הן ל- עוגת הביסקוויטים של "עדנה" עוגת מוס ? פירות טריים מה אתן חושבות.... מספיק או לא? דיווחים על פעילות השפית יועברו לאחר הארוחה.... אם השפית לא תשפוך לאגר.... סוף שבוע נעים.
 

bigjack

New member
../images/Emo71.gifבישולי השבת בקרניבורים../images/Emo187.gif

CLCL כבר התחילה
אז נמשיך אחריה. מה מתבשל אצלכם לשבת
אני נוסע עם המישפוחה וחברים לסוף שבוע בצפון כך שחוץ מניפנוף אכזרי בערב אני בחופש מהמטבח. שיהיה לכולם סוף שבוע נפלא
תמשיכו להעלות מתכונים לשרשור התחרות.
ותשמרו על הפורום בשבילי
 
כנפי עוף, צלעות כבש, עגל, שוקי עוף בר-ב-קיו

כנפי עוף, צלעות כבש, עגל, שוקי עוף בר-ב-קיו נוצר ב- 01.03.99 לרוטב 2 כפיות סוכר 3 כפות דבש 1/2 1 כוסות מים 2 שיני שום קצוצות קליפת לימון 1/4 כוס חומץ 3/4 כפית מלח 4 כפות רוטב סויה קורט פלפל גרוס 3/4 ק"ג צלעות כבש או עגל או שוקי עוף או כנפיים אופן ההכנה מערבבים את כל התבלינים עבור הרוטב. יוצקים על הצלעות או הכנפיים ומשאירים לעמוד לפחות 1/2 שעה. צולים או אופים מכוסה עד אשר הנוזלים נספגים והבשר נראה שחור. אפשר לשים על שיפודים על אש לא גבוהה. צלעות לדאוג שיהיו מדיום ריר, אחרת מתייבשות ולא אכילות. בתיאבון
 
כנפי עוף, צלעות כבש, עגל, שוקי עוף בר-ב-קיו

כנפי עוף, צלעות כבש, עגל, שוקי עוף בר-ב-קיו
 

clcl

New member
תיבול...

תיבול: רוטב סויה, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, מלח נותני צבע: 8 שזיפים מיובשים, 5 שקיות תה רגיל, 3 בצלים עם קליפה חומה על הכל מים... הבאה לרתיחה ולבישול על הגז למשך כשעתיים ואז לתנור....
 

clcl

New member
קבבונים נפלאים - מטוגנים

קבבונים נפלאים - מטוגנים הוגשו עם טחינה ירוקה 500 גרם בשר בקר טחון 250 גרם אדום טחון צרור קטן של כוסברה קצוצה דק (חייבת להדגיש שכמות זו של כוסברה רק נותנת את ה"קיק" לטעם, כך שגם מי שלא אוהבת כוסברה (כמוני) נהנה מהטעם) 2 כפיות כמון 2 כפיות פפריקה מתוקה 1 כפית פלפל שחור גרוס גס מלח פירורי לחם לערבב הכל, להשהות כשעה +- ולטגן. לפני ההגשה חיממתי אותן במיקרו והן היו מ צ ו י י נ ות (ואף טעימות הרבה יותר מאשר סמוך להכנתן). מקור: עצמי
 
למעלה