סלט סלק מעולה
סלט סלק של חנהל'ה 5 ראשי סלק יפים מנוקים היטב אותם בישלתי במשך כשעה וחצי (בודקת בעזרת חוד סכין שאכן התרככו). מצננת וקולפת ואז חותכת לקוביות. לאחר סיום החיתוך מתבלת בכ- 3 כפות שמן רגיל, ככוס וחצי סוכר, מיץ מ-1 לימון סחוט טרי, כ- 1/4 כוס חומץ, כ- 1/4 כוס חומץ אורז, קורט מלח, ופלפל שחור. מערבבת היטב, משהה קלות, בודקת טעמים ואם יש צורך אזי עוד קורט מלח או עוד מעט מאחד ממרכיבי התיבול. לאחר השהייה של לפחות חצי שעה אפשר לבדוק את הטעמים. זה הכל... ולהדגשה אני מבקשת להזכיר את חומץ האורז.... שעושה את כל ההבדל (לא יודעת מדוע... עובדה!)