מתכון לצלי עוף עם בצלצלים ../images/Emo3.gif
מתכון בני סיידא 50 גר' מרגרינה 1/4 כוס שמן זית 6 כרעי עוף טרי 3 ראשי שום , מפורקים לשיניים בקליפתן { אני קילפתי. 20 בצלצלים קטנים קלופים מלח, פלפל שחור, טחון טרי. 1 כף דבש. 3 ענפי רוזמרין 1/2 1 יין לבן יבש { אני שמתי ברנדי. ההכנה: 1. ממיסים בסיר כבד את המרגרינה עם השמן, ומזהיבים את הכרעיים משני הצדדים מעבירים לצלחת. 2. מוסיפים לאותו סיר את שיני השום { בקליפתן} והבצלצלים, מזהיבים. מחזירים לסיר את העוף, ומוסיפים את יתרת המרכיבים. מביאים לרתיחה , מכסים, ומבשלים על אש קטנה כ- 30 דק', עד שהעוף רך והרוטב מסמיך. מגישים על לחם טרי לטבילה ברוטב