אז אצלי במטבח השבת:
לשישי צהריים: קובה חמוסטה ערב שבת: כנפיים ברוטב צ'ימיצ'ורי בתנור תפ"א אפויים בשמן זית שום ועשבי תיבול צלי בשר ברוטב יין אדום בלוויית ירקות שורש אורז לבן דגים מרוקאים חריפים שעועית ירוקה בשמן זית-שום-ונענע שבת בוקר: פשטידת גבינות שבת צהריים: פסטה טריה + כדורי בשר ברוטב עגבניות סלטים: חצילים מטוגנים גזר מבושל גזר טרי עם שום ופלפל חריף עגבניות +שום+פלפל חריף תפ"א במיונז פלפלים חריפים מטוגנים בשום ולימון מטבוחה סלט טונה מלפפונים בבצל ושמיר חציל שרוף בטחינה פלפלים מתוקים צבעוניים בתחמיץ סלט ביצים צנוניות, שומר וקולורבי בלימון ומלח, בצלחות נפרדות כבד קצוץ סלט שורשים סלט חצילים מטוגנים עם מלפפון חמוץ, גמבה,בצל ופטרוזיליה בכמון סלט סלק אדום עם בצל סלט קולסלו סלט כרוב סגול במיונז סלט קישואים חריף סלט ירקות ע-נק, עם כל ירקות הגינה, ברוטב ווינגרט. זהו. {הסלטים המבושלים הם חובה בביתנו...בלעדיהם אין שבת, כל הסלטים מוכנים בד"כ ביום רביעי, אחרי הקניות בשוק , וכך יש זמן לשאר...} הכמויות בדרך כלל גדולות {למרות שאנו משפחה בת 5 נפשות} מהסיבה שת-מיד יש אורחים, ובכיף... הילדים והבעל עוזרים בהכל , וכך אין עומס. יאללה...חוזרת לפינאלה במטבח.. שבת שלום צחי וכולם. אריאלה