התחלנו מזוגית+, סיימנו במשפחתית בהפתעה ../images/Emo13.gif
התכנון המקורי היה להכין דגים לארוחת הערב. בחנות היה מבחר מצומצם הפעם, אז קניתי שני מושטים בינוניים. שהיו אמורים להספיק לאישה ולי, עם טעימות וניקורים של הקטנה. למנה ראשונה - מרק עוף שבישלתי אתמול. בערב, התברר לי שאבא שלי לבד בבית, בלי שותפים לארוחת ערב (וכישורי המטבח שלו מספיקים בקושי רב לחביתה
), והוא הוזמן אחר כבוד להצטרף אלינו. בעודנו ממתינים לאורח, נחת אצלנו בהפתעה הנסיך יורש העצר, החייל שלי, שבא לבלות איתנו סופ"ש נדיר, לשמחת כולנו ובמיוחד הבנות שלא ראו אותו כבר יותר מחודש. כהשלמה נשלף מהמקרר מה שנשאר מצלי בקר ביין אדום (מוכר לך
, מנה מעולה , תודה על המתכון
) שהכנתי ביום רביעי. על הדגים ניסיתי משהו חדש: קצצתי יחד חופן פטרוזיליה ועלים מכמה גבעולי זעתר, מעט פלפל חריף, 2 שיני שום. ערבבתי עם כמה כפות שמן זית, כף סומק וכפית מלח גס. מרחתי את הדגים מבפנים ומבחוץ (חתכתי בהם כמה חריצים עמוקים). עטפתי את הדגים בעלי גפן (כבושים מצנצנת) ואת כל החבילה עטפתי בנייר אלומיניום ולתנור חם (180) לחצי שעה בערך. יצא מעדן
.