פיליס גלזר בתפוז
אנשים

../images/Emo71.gif פיליס גלזר בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

מסכמים שנה
שנת 2008 כבר כמעט מאחורינו ופורום MTV מזמין אתכם לדרג את הסינגלים, את זמר, זמרת והרכב השנה שלכם ואולי תזכו בפרסים. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=150&MessageId=124283420
רוצים לעצב ולהשפיע? אנו מזמינים אתכם לחשוף בפנינו את הצד היצירתי שלכם ולעצב את הסיכה הרשמית של פורום מדע בדיוני ופנטזיה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=161&MessageId=124823867
מותק של פסטיבל!, הפסטיבל הכי גדול של הקטנים, יוצא לדרך ואתם יכולים לזכות בכרטיס זוגי. היכנסו לפורום הורים לפעוטות, השיבו על מספר שאלות פשוטות ואולי תזכו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1934&MessageId=124765445
כוהנת הבישול פיליס גלזר תתארח מחר בפורום בישול לילדים ותשיב לשאלות בנושא בישול, מתכונים ובריאות, ואף תתן לכם טיפים ועוד. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=744&MessageId=124785300

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifאז מה,אני רוצה להגיע למפגש ויש

לי עוד דברים לעשות בחופש ואני רוצה לתכן את זה ככה שאוכל לבוא. בבקשה קלי.. בבקשה

McLife135

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo108.gifשאלון לכל בנות הפורום

אוקיי לא ידעתי אם לפתוח הודעה חדשה או לנצלש אז החלטתי לנצלש..אני צריכה עזרה..אם מישו זוכר או לא..חח..לפני כמה זמן פרסמתי שאני צריכה עזרה עם עבודה בתקשורת וכמה בנות ענו שאני אראיין את הבנות פה ואמרתי שאי לא צריכה אבל עכשיו המורה שלנו אמר לנו שצריך אז תוכלו לענות על השאלות הבאות אתן תעזרו לי כל כך!!..חח..אוקיי אז הנה השאלות: את מי אתם מעריצות?: (חוץ ממקפלי) מה הייתן מוכנות לעשות כדי להיפגש או למענם של מי שאתן מעריצות?: כמה זמן אתן מעריצות אותו ואם זמן ההערצה משפיעה על הדברים שהייתן מוכנות לעשות למען אותו בנאדם?: מאיפה בא האדם אותו אתן מעריצות והאם המקום שממנו בא אותו אחד משפיעה על מה שאתן מוכנות לעשות למענו?: לסיכום, למה אתן חושבות שבני נוער מוכנים לעשות כל כך הרבה דברים למען מי שהם מעריצים?:

sweet shir

New member
הייתי עוזרת לך, אבל אנלא מעריצה אפחד חוץ

ממקפליי.
וגם אותה זה לא הערצה, אלא הערכה ואהבה חח

גרבע

New member
../images/Emo105.gifעונה^-^

אני מקווה שזה בסדר על לא להקה..חח[: את מי אתם מעריצות?: (חוץ ממקפלי) אמ.ונטוורת מילר מה הייתן מוכנות לעשות כדי להיפגש או למענם של מי שאתן מעריצות?: למען האמת,לא הייתי עושה הרבה אני מכירה הרבה מאוד אנשים שהיו פוגעים בעצמם,שוכחים מהעקרונות שלהם ועושים הכל על מנת לפגוש בזה שהם מעריצים,אבל אני לא חושבת שהייתי עושה יותר מדי כמה זמן אתן מעריצות אותו ואם זמן ההערצה משפיעה על הדברים שהייתן מוכנות לעשות למען אותו בנאדם?: וול,אני מעריצה אותו בערך 3 שנים?ברור שזמן ההערצה משפיע על הדברים שהייתי מוכנה לעשות למענו,ככל שאני מעריצה אותו יותר זמן אני נקשרת אליו יותר מאיפה בא האדם אותו אתן מעריצות והאם המקום שממנו בא אותו אחד משפיעה על מה שאתן מוכנות לעשות למענו?: אממ לא הבנתי כל כך חח..אבל לא המקום לא משנה לסיכום, למה אתן חושבות שבני נוער מוכנים לעשות כל כך הרבה דברים למען מי שהם מעריצים?: כי הם נקשרים אל אותו אדם,הם רואים בו אלוהים,שלמות וכולי,הם אוהבים אותו ורוצים שהוא ידע על קיומם,אפילו יצא איתם וכו'

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אין לי בעיה לענות../images/Emo9.gif

את מי אתן מעריצות?: יש הרבה אבל העיקריים הם - איימי וויינהאוס, בריטני וקינגס אוף ליאון. מה הייתן מוכנות לעשות כדי להיפגש או למענם של מי שאתן מעריצות?: לא דברים מטורפים במיוחד חחח אולי כדי לפגוש את קינגס, כן כי הם נראים בחורים שמזה הייתי רוצה לבלות איתם חחח כמה זמן אתן מעריצות אותו ואם זמן ההערצה משפיעה על הדברים שהייתן מוכנות לעשות למען אותו בנאדם?: איימי - בשנה האחרונה. בריטני - בערך מאז שהיא התחילה שזה משהו כמו לפני 8-9 שנים. וקינגס אוף ליאון זאת הערצה חדשה של רק כמה חודשים חחח מאיפה בא האדם אותו אתן מעריצות והאם המקום שממנו בא אותו אחד משפיעה על מה שאתן מוכנות לעשות למענו?: איימי מאנגליה, בריטני מלואיזינה, ארה"ב וקינגס מטנסי, ארה"ב. לא חושבת שבאמת יש השפעה על מקום מוצאם של האומנים הנ"ל מבחינתי (אם לזה התכוונת
). לסיכום, למה אתן חושבות שבני נוער מוכנים לעשות כל כך הרבה דברים למען מי שהם מעריצים?: כי כשאתה באמת אוהב/מעריץ/מעריך מישהו אתה מוכן ללכת אחריו עד סוף העולם. אם זה אמונה בעקרונות, באומנות שאותו אדם עושה ומעצם העובדה שאתה נהנה מכך וזה גורם לך אושר. במיוחד נוער ולא אנשים מבוגרים יותר, שבאמת מוכנים ללכת רחוק עבור משהו שחשוב להם.

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifעונה

את מי אתם מעריצות?:שבק ס' ומוקי|מסמיק| מה הייתן מוכנות לעשות כדי להיפגש או למענם של מי שאתן מעריצות?NOT MUCH כאילו הייתי שולחת להם הודעות במייפיס(אהמאמה) מנסה להעלות את המודעות שלהם לגבי הופעות ביבנה...אני יודעת :S כמה זמן אתן מעריצות אותו ואם זמן ההערצה משפיעה על הדברים שהייתן מוכנות לעשות למען אותו בנאדם?אני מעריצה אותם כמעט שנה...אני חושבת שזה כן משפיע. כי ככל שאת מעריצה בנאדם יותר את מגלה יותר אובססיביות כלפיו,את יותר שקועה בו ואך ורק בו. מאיפה בא האדם אותו אתן מעריצות והאם המקום שממנו בא אותו אחד משפיעה על מה שאתן מוכנות לעשות למענו? באים מיבנה
אממ כן,כאילו,זה נחמד שיש אנשים מפורסמים מפה וכאילו...יש יותר קרבה. לסיכום, למה אתן חושבות שבני נוער מוכנים לעשות כל כך הרבה דברים למען מי שהם מעריצים? שיש מצב שהם צריכים עזרה. סתם. לא באמת,אם הם מוכנים להקריב מעצמם כ"כ שיבוסם להם פשוט...למה באובססיביות כזו? מקווה שעזרתי ^^

rox love BSM

New member
D:

את מי אתם מעריצות?: (חוץ ממקפלי) את רוברט פטינסוןֿ(עוד מהתפקיד שלו בThe Haunted Airman) וEmile Hirsch ששיחק בinto the wild מה הייתן מוכנות לעשות כדי להיפגש או למענם של מי שאתן מעריצות?:לוידעת,לא דברים מטורפים במיוחד כמה זמן אתן מעריצות אותו ואם זמן ההערצה משפיעה על הדברים שהייתן מוכנות לעשות למען אותו בנאדם?: את רוברט מ2006 ואת אמיל מלפני חודשיים. והזמן די משפיע כי בהתחלה נורא מתלהבים ומוכנים לעשות הרבה דברים,ועם הזמן זה נרגע או חולף לגמרי. מאיפה בא האדם אותו אתן מעריצות והאם המקום שממנו בא אותו אחד משפיעה על מה שאתן מוכנות לעשות למענו?: רוברט מאנגליה ואמיל מארה"ב ולא נראה ל שזה משפיע לסיכום, למה אתן חושבות שבני נוער מוכנים לעשות כל כך הרבה דברים למען מי שהם מעריצים?:חח אין לי מושג,אני אישית לא הייתי עושה הרבה דברים,אבל בכללי נראה לי שאותו אדם הוא מודל לחיקוי ובני נוער מזדהים איתו ומאמינים שיש להם הרבה במשותף (נראה לי חח)

m o r 1 0 2

New member
עונהDD:../images/Emo168.gif

את מי אתם מעריצות?:בון ג'ובי,אירוסמית,גאנס אנד רוסז,מאטליקה מה הייתן מוכנות לעשות כדי להיפגש או למענם של מי שאתן מעריצות?: וואו,המון דברים אבל לא דברים מטורפים ומשוגעים... כמה זמן אתן מעריצות אותו ואם זמן ההערצה משפיעה על הדברים שהייתן מוכנות לעשות למען אותו בנאדם?: בון ג'ובי-הכרתי מגיל 8,והתחלתי ממש לאהוב בגיל 12,אני אוהבת אותם כבר כמעט 3 וחצי שנים,ויש לי 10 דיסקים שלהם
אני מאוד אוהבת את הלהקה,והם נמצאים בהרבה מקומות בחיים שלי
מאיפה בא האדם אותו אתן מעריצות והאם המקום שממנו בא אותו אחד משפיעה על מה שאתן מוכנות לעשות למענו?: כולם באו מארצות הברית,בון ג'ובי-ניו ז'רזי אני חושבת שאני יותר מתחברת למוסיק אמריקאית למרות שמוסיקה בריטית היא מעולה,אבל בכללי אני אוהבת יותר זמרים מארצות הבריתD: לסיכום, למה אתן חושבות שבני נוער מוכנים לעשות כל כך הרבה דברים למען מי שהם מעריצים?:כדי לפגוש אותם, להיות בהופעה שלהם להיות בקרבתם ולחוות את הרגע שאתה נמצא בהופעה של הלהקה הכי אהובה עלייך
הפנטזיה שלי זה להיות בהופעה של בון ג'ובי

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gif עונה ../images/Emo9.gif

את מי אתם מעריצות?: (חוץ ממקפלי) עפר שכטר
סימפל פלאן
יש עוד אבל אלא ומק' עיקריים :] מה הייתן מוכנות לעשות כדי להיפגש או למענם של מי שאתן מעריצות?: אני מוכנה לעשות כל דבר ! וואי כ"כ הרבה דברים הייתי נותנת ! למרות שיש גבול. כמה זמן אתן מעריצות אותו ואם זמן ההערצה משפיעה על הדברים שהייתן מוכנות לעשות למען אותו בנאדם?: את עפר אני מעריצה 5 שנים בערך. את סימפל פלאן משהו כמו שלושה חודשים או יותר :] זמן הערצה ממש לא משפיע לדעתי, בכל שלב הייתי רוצה לפגוש אותם ולעשות למענם משהו באותה מידה
מאיפה בא האדם אותו אתן מעריצות והאם המקום שממנו בא אותו אחד משפיעה על מה שאתן מוכנות לעשות למענו?: עפר בא מהטלויזיה, והוא עצמו שחשף את עצמו והראה מי הוא. סימפל בא מהחברות שהשמיעו לי שירים והתאהבתי
שוב, המקום כלל לא משפיע כיוון שבכל שלב הייתי מוכנה לעשות למענם הרבה :] לסיכום, למה אתן חושבות שבני נוער מוכנים לעשות כל כך הרבה דברים למען מי שהם מעריצים?: לדעתי זה כדיי להזדהות עם הבנאדם ולראות אותו במציאות ואם הוא באמת מי שהם חשבו עד עכשיו, וכמבון לראות עם יש להן סיכויי איתו
כמובן חוץ ממק'
~
בהצלחה

לילללללללך כנסי :)

חחחחחח חיים הסכים לעשות דבר כזה D: ?? חח אני יענה לך בבצפר אין לי כוח פה :) אוהבת אותך ובהצלחה : > האא ותחחדשי על JML

loserontheloose

New member
לא בדיוק מחברי הפורום אבל עונה

נראה לי שאני קצת גדולה מדי בשביל הפורום וממילא כל פעם שאני מעיזה לפרסם פה משהוא תוקפים אותי. אז אנימדי פעם קוראת, וזהו. אבל משעמם לי בעבודה אז הנה, עונה. את מי אתם מעריצות?: אנדרו מקמאהון (Jack's Mannequin/Something Corporate) מה הייתן מוכנות לעשות כדי להיפגש או למענם של מי שאתן מעריצות?: לסוע עד לארה"ב כדי לראות מופע שלו, אם ההזדמנות תקרה בדרכי כמה זמן אתן מעריצות אותו ואם זמן ההערצה משפיעה על הדברים שהייתן מוכנות לעשות למען אותו בנאדם?: כשנה, ולא זה לא משפיע. מאיפה בא האדם אותו אתן מעריצות והאם המקום שממנו בא אותו אחד משפיעה על מה שאתן מוכנות לעשות למענו?: מחוז אורנג', קליפורניה. ולא, לא משפיע. לסיכום, למה אתן חושבות שבני נוער מוכנים לעשות כל כך הרבה דברים למען מי שהם מעריצים?: אני מניחה שה"רומנטיקה" של העיניין (הכל נראה הרבה יותר חשוב, גם אם במבט לאחור זה יראה שטותי), העובדה שהם צעירים וללא אחריות מיוחדת (עבודה, צבא, בעל/אישה, ילדים וכו') והם יכולים לעשות כמעט ככול העולה על רוחם בלי לחשוב איך זה משפיע על הסובבים אותם והעובדה שהם רוצים לחיות את החיים במלואם, עם כל ההנאות שבדבר.

Mc4Ever

New member
../images/Emo203.gifזאת הפעם הראשונה שלי אז אני ממש רוצה

להגיע למפגש אז גם אני מצטרפת

למעלה