פיליס גלזר בתפוז
אנשים

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gif../images/Emo92.gif אפשר עזרה?../images/Emo9.gif

אני צריכה להבעה להכין דיווח [
] 7 שורות על מה שאני רוצה.. קיצר, חשבתי לעשות על מקפליי כמובן XD כי צריך שבדיווח יהיה - מי, מה, מדוע, מתי ומקום. אז איך אני יכולה לכתוב את זה? חחח חשבתי על רד יואקטיב אבל זה קצר מדי אני צריכה יותר XDDD אם למישהי יש כוח לזה ויכולה לעזור לי- תודה רבה!

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifחחחחח חשבתי לעשות על הופעה מסוימת

אולי ההופעה הראשונה של סיבוב ההופעות ? אבל באיזה תאריך ואיפה זה היה

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo207.gifאומגד שפרה זכתה ../images/Emo70.gif :O

וואיי הייתי בשוק ! אתן לא מבינות, איך התרגשתי כשהיא נפגשה עם האחיות שלה .. פתאום כזה נכנס בי רגש ובכיתי בגלל שאני אתגעגע לכלבה שלי כשאני אסע לטיול שנתי שזה כולה ליומיים
טוב נו .. האמת שלא כ"כ רציתי אותה וגם לא את יוסי .. לדעתי הגיע הכי הרבה לאיתי .. הוא היחיד שלא רב וכל מיני כאלה .. למרות שיוסי תכלס עשה את האח הגדול יייאאווו יותתרר מ2,000,000 קוללוותת זהה מטוררףףף !!! ווואאיי בטח הרייטינג מחר יגיע ליותר מ40% ! וואאיי זה עבר כ"כ מהר שבוע הבא הישרדותת
טוב, ליוסי לא חסר כסף והוא גם כבר הרוויח מללא מהאח הגדול - פרסום לעבודה ועוד כל מיני. שפרה צריכה את הכסף הזה יותר מיוסי יייאאוו איך נקרעתתי.. סבתא שלי רצתה את שפרה, על הדקה הראשונה שעינב יצאה היא אמרה לנו: "בובליל אחד יצא, השני בדרך" זה קררעע אותתי ! אני שמחה מאוד בשביל סבתא שלי ובשביל כל אשקלון שעכשיו מאוד מאוד עצבניים חהחהחהחהח .. אמממ זההו .. יאוו איזה חפירה ספרו מה דעתכם על הניצחון של שפרה?

sweet shir

New member
נרדמתי!!! XDDDDD

מהקטע שהם אמרו שהם הולכים לפרסומות שלפני ההכרזה הגדולה עד ששפרה יצאה מהבית חחחחחחחחחחחחחחחח אני כלכך גרועה!

sweet shir

New member
אה וברוך השםםם בובליל הדוחה הזה לא זכהDDDDD:

אני קצת המומה אבל שלאון רק מקום חמישי O:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif../images/Emo45.gif לא היה אכפת לי מי יזכה העיקר

שלא יוסי. אם כבר, הייתה לי עדיפות לאיתי או לאון וגם לא האמנתי שלאון היה רק מקום חמישי. הייתי בטוחה שזה יהיה ההפך בין שניהם.

blackroses

New member
../images/Emo59.gif נכון ../images/Emo4.gif, יוסי כזה מגעיל.

מסכנה הבחורה שהוא סיפר עליה, במקום לשים אותו בבית האח הגדול היו צריכים לשים אותו בבית הכלא. בלי מצלמות - ראינו מספיק.

למעלה