הכר את הפורום |באיחור|

SummerNightCity

New member
על-

"איך זה ששתינו נמצאות בת"א כל יום ואף פעם לא נתקלנו אחת בשניה? פעם אחת היה נדמה לי שראיתי אותך באוטובוס של דן" כאילו, רק באחד?

L U Z I A

New member
אבל אני לא בטוחה שראיתי אותך../images/Emo15.gif

אפילו פעם אחת!

Fergie7

New member
יאללה חפירות../images/Emo190.gif

מה קורה? מה חדש? מה עושה? מה עשית היום? מה עושה מאוחר יותר? בת כמה? יש לך אחים\אחיות? כמה? יש לך חיית מחמד? ממתי התחלת לראות טופ מודל? איזה עונה הכי אהבת? מי הפייבוריתית שלך בכל התוכנית? והשופטת? שיהיה לך יום מדהים
דרינה

L U Z I A

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo15.gif

מה קורה? הכל מעולה! מה חדש? כלום מה עושה? כרגע עונה לך
מה עשית היום? למדתי מה עושה מאוחר יותר? לומדת בת כמה? 12.7
יש לך אחים\אחיות? אחים גדולים
כמה? שניים יש לך חיית מחמד? לא
ממתי התחלת לראות טופ מודל? מסוף העונה הראשונה איזה עונה הכי אהבת? את השלישית והרביעית מי הפייבוריתית שלך בכל התוכנית? וואו זה קשה... שילוב של הפייבוריטיות שלי של כל העונות והשופטת? ג'ניס
שיהיה לך יום מדהים
גם לך
דרינה

katie me

New member
גם לי בא לשאול../images/Emo9.gif

מה הצבע האהוב עלייך? מה המאכל האהוב עלייך?
אוהבת ממתקים? אם כן, פרטי איזה.
אם היית בעל חיים, איזה היית? ולמה? מה התחביבים שלך? איזה ספר קראת לאחרונה?
היית אוכלת ג'וק (חי) בשביל מיליון שקל?
אוהבת תוכניות ריאליטי? אם כן, באיזה היית בוחרת להשתתף? (השרדות, כוחב נולד,וכו') מי היית יכולה להראות כמו מישהי מהטופ מודל, במי היית בוחרת? מה תרצי להיות כשתהיה גדולה? ו...זהו...מוזמנת לענות!!

L U Z I A

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo15.gif

מה הצבע האהוב עלייך? אדום בין השאר מה המאכל האהוב עלייך?
חלה עם גבינה
אוהבת ממתקים? אם כן, פרטי איזה.
TWIX
אם היית בעל חיים, איזה היית? ולמה? וואו שאלה מצויינת מה התחביבים שלך? לרקוד, לאכול ולישון איזה ספר קראת לאחרונה? אני קוראת את CHARLIE AND THE CHOCOLATE FACTORY היית אוכלת ג'וק (חי) בשביל מיליון שקל?
בטח אוהבת תוכניות ריאליטי? ממש אם כן, באיזה היית בוחרת להשתתף? (השרדות, כוחב נולד,וכו') אני חושבת שהישרדות. מי היית יכולה להראות כמו מישהי מהטופ מודל, במי היית בוחרת? לא רוצה להראות כמו מישהי אחרת. טוב לי כמו שאני מה תרצי להיות כשתהיה גדולה? אין לי מושג ו...זהו...מוזמנת לענות!!
שב"ש

purple rain2

New member
../images/Emo205.gif ../images/Emo11.gif../images/Emo27.gif

כשעושים לך סקרים בטלפון- את אומרת את האמת או סתם ממציאה? כשאת רואה מישהו נופל- את צוחקת או עוזרת לו לקום? כשאת פותחת טלויזיה ויש "האסירה"- את ישר מכבה או נשארת לשמוע את השיר? כשמתרימים מתדפקים על דלתך את תורמת ביד רחבה או אומרת שההורים לא בבית? ולשאלות המחץ:
- איך עיוור יודע שהוא סיים לנגב את התחת? - למה יש בערוץ 24 "שבת ישראלית"?!?! כאילו מה, באמצע השבוע הם משדרים מוזיקה לועזית?! - אם אנחנו תמיד נקיים כשאנחנו יוצאים מהמקלחת, למה צריך לכבס את המגבות? מקווה שתמצאי מענה לכל שאלותיי חשוכות המרפא!

L U Z I A

New member
../images/Emo197.gif../images/Emo15.gif

כשעושים לך סקרים בטלפון- את אומרת את האמת או סתם ממציאה? אני תמיד אומרת שאין אף אחד מעל גיל 18 בבית
כשאת רואה מישהו נופל- את צוחקת או עוזרת לו לקום? תלוי איך הוא נופל
כשאת פותחת טלויזיה ויש "האסירה"- את ישר מכבה או נשארת לשמוע את השיר? שו? כשמתרימים מתדפקים על דלתך את תורמת ביד רחבה או אומרת שההורים לא בבית? אומרת שההורים לא בבית
ולשאלות המחץ:
- איך עיוור יודע שהוא סיים לנגב את התחת?
כשיבש - למה יש בערוץ 24 "שבת ישראלית"?!?! כאילו מה, באמצע השבוע הם משדרים מוזיקה לועזית?! כי הם חייבים בכל זאת לכתוב משו ואין להם רעיון יותר טוב? - אם אנחנו תמיד נקיים כשאנחנו יוצאים מהמקלחת, למה צריך לכבס את המגבות? כי ככה מקווה שתמצאי מענה לכל שאלותיי חשוכות המרפא!
ניסיתי

archer girl

New member
../images/Emo26.gifשאלות../images/Emo36.gif../images/Emo221.gif../images/Emo218.gif

היי
מה נשמע? כמה זמן בפורום? אוהבת אותו? יש לך אחים? כמה? מה הגובה שלך? כמה שעות ביום את על המחשב? וטלויזיה? מה הדבר שאת הכי אוהבת? מה הכי מעצבן אותך? באיזה עוד פורומים נמצאת? זהו
נהנתי לשאול

למעלה