כנ"ל אספתי משהו כמו 200.. מסכן דני נראה לי הגיע ל500
מ מרת מאיה New member 10/8/06 #21 אבל O: אני שתיתי במשך חודש שלם כמה פחיות קולה ביום בשביל שאף אחד בבית לא ישתה לפניי ובטעות יזרוק את הלשונית! ואני בכלל לא כ-ז-ה אוהבת קולה, ועכשיו הגוף שלי סתם מלא ברעלי-קולה, איזה כיף [-:
אבל O: אני שתיתי במשך חודש שלם כמה פחיות קולה ביום בשביל שאף אחד בבית לא ישתה לפניי ובטעות יזרוק את הלשונית! ואני בכלל לא כ-ז-ה אוהבת קולה, ועכשיו הגוף שלי סתם מלא ברעלי-קולה, איזה כיף [-:
פ פרקשון New member 11/8/06 #23 הבאת לי רעיון צריך שיעשו פסטיבל המוזיקה בניצנים, אבל של מרלבורו, וצריך לאסוף פילטרים כמה אפשר להגיע עם זה!!
הבאת לי רעיון צריך שיעשו פסטיבל המוזיקה בניצנים, אבל של מרלבורו, וצריך לאסוף פילטרים כמה אפשר להגיע עם זה!!
ק קשה לי לחשוב New member 12/8/06 #29 היה היה! פסטיבל ישראלי כזה,שנה שעברה בפלמחים לדעתי.. הקרינו סרטים ישראליים..
מ מכשפהקטנהזונה New member 13/8/06 #30 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אני יודעת שזה היה בבננה ביץ' באכזיב, ושאני ושני ניסינו להכנס אבל לא הרשו לנו#@!$&@$&$#@ זונות!
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אני יודעת שזה היה בבננה ביץ' באכזיב, ושאני ושני ניסינו להכנס אבל לא הרשו לנו#@!$&@$&$#@ זונות!