סיכום שבוע

Miny2

New member
בדיוק אמרתי שאני אעשה את זה גם...

אני אפילו יודעת את המשפט הראשון של השיר- "do u still remember how we used to b..." או משו' בסגנון...=P איזה כיף היה לקום בבוקר וישר לשמוע את קולך:) אאיי אני כן התקשרתי בסוף חחח... תלמיד שילי אמר לי שהוא התגעגע אליי...יאייי(אחרי שב-5 פעמים הראשונות הוא אמר שלא). מה החלטנו?עוזבים או לא?

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifהחלטנו?! חחחח התחלת?!

הכל ברבים.. תמיד אני בפנים.. זאת את שמחליטה אם לעזוב כי זאת את בשרות שם..
וכן.. נראה לי שככה זה מתחיל, חפשי בגוגל ת'מילים..

shira ofek

New member
עונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע של נועם: לעוף שיר השבוע של אומן אחר: זה אני-אייל גולן אלבום השבוע- הראשון של אייל גולן בקרוב העשור חוויה טובה שעברתם השבוע: הופעה של אייל חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: עבודה.>< תוכנית הטלווזיה של השבוע: האח הגדול ספר\עיתון\מגזין שבועי: אין.. מאכל השבוע: במבה מהסופר ציטוט\מסקנה שבועית: אני: "שיר לכלבה שלך יש פרווה?" "כן היא כמו רכבת פרברית" תוכניות לשבוע הבא: עבודה עבודה עבודה. באה לשיר. תמונה שבועית: איך היה שבוע הבחירות? עבדתי
מה אתה אומר על הדחתו של צבר?[במידה ואתה רואה האח הגדול] נוראיייייייייי

עכשיו אני רוצה ללכת לעזוב את הכל.....

שיר השבוע של נועם: אני וכל המחשבות,כמו תמיד.אין על השיר הזה!
שיר השבוע של אומן אחר: חושך-אביב גפן. וכל מיני שירים נחמדים של אינפקציה:) אלבום השבוע: אין. חוויה טובה שעברתם השבוע: עכשיו ההופעה של אביב,עבודה,אתמול עם מיכלי חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: מחשבות לא כל כך נחמדות..... וביה"ס.... תוכנית הטלווזיה של השבוע: האח הגדול כמובן ספר\עיתון\מגזין שבועי: אין מאכל השבוע: הספגטי מהיום ציטוט\מסקנה שבועית: צריך לחשוב פעמיים לפני שעושים משהו.. תוכניות לשבוע הבא: לישון. לישון... ואולי עוד כמה דברים תמונה שבועית: אין איך היה שבוע הבחירות? מקסים מה אתה אומר על הדחתו של צבר?[במידה ואתה רואה האח הגדול] המשחק מכור

שלי פאר

New member
מהמרחקים , שאת בורחת לא ידעו דרך חזרה ..

שיר השבוע של נועם: לעוף . שיר השבוע של אומן אחר: מהמרחקים - גלי עטרי אלבום השבוע: חוויה טובה שעברתם השבוע: המשמרת אתמול בארומה . חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: לא היה משהו כזה תוכנית הטלווזיה של השבוע: ספר\עיתון\מגזין שבועי: מאכל השבוע: סלט עם שמר ושרה ציטוט\מסקנה שבועית: אף אחד ! לא שווה את החופש שלי . תוכניות לשבוע הבא: לעבוד כמה שיותר , לישון כמה שפחות תמונה שבועית: איך היה שבוע הבחירות? מה אתה אומר על הדחתו של צבר?[במידה ואתה רואה האח הגדול] : שאיזה מזל שאין לי טלויזיה בבית ואני לא יכולה לקחת חלק בכל הזבל הזה . שיהיה שבוע מקסים .

למעלה