ואני הגבתי לך בדיוק על זה
אני דיברתי על זמרת סולנית שתהיה מספיק אטרקטיבית בשביל המופע
הסוגר של פסטיבל כלשהו. כל הדיון מלכתחילה התחיל על העניין שלמה בעצם ביונסה היא הזמרת הראשונה מזה 20 שנה שמופיעה בתור המופע המרכזי של פסטיבל כזה. להקה עם זמרת סולנית לא נחשבת, כי היא מוצגת בתור להקה. היא לא מקבלת את הטייטל female artist. בנוסף, הלינק ההוא שנתת, מראה הופעה של ההרכב בשעות הצהריים, ולא בתור המופע הסוגר והמרכזי של אותו יום של הפסטיבל. נשים הופיעו בגלסטונברי ובפסטיבלים דומים בכל השנים בהן היה הפסטיבל, אבל לא בתור המופע המרכזי, אלא בתור מופע "מחמם" לקראת מה שיקרה בלילה. איך פסטיבל עובד? יש הופעות החל מהצהריים עד הלילה.. זה מתחיל עם להקות ואמנים מתחילים, ולאט לאט ממשיך עם אמנים ולהקות יותר ויותר מוכרות כשהמופע שנועל כל יום של פסטיבל מסתיים במישהו בעל שם חזק במיוחד. אני הייתי בעצמי בפסטיבל כזה שנה שעברה (Oxegen 2010 באירלנד). היו כמויות כאלה של אנשים גם בהופעות הצהריים אבל אם היית מדבר עם אנשים מהקהל ושואל אותם הם היו אומרים לך שהם לא יודעים מי אלה בכלל, הם פה בשביל לתפוס מקום טוב לקולדפליי/מיוז/ג'יי זי שמופיעים בסוף היום. אני עשיתי את זה בעצמי. ראיתי הופעות של להקות שאין לי מושג מי הן, רק כדי שאוכל להיות שורה ראשונה בהופעה של הבלאק אייד פיס בלילה
(והצלחתי).