תודה
T The Watery sky angel New member 5/8/08 #24 ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gifמזל טוב!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif
T The Watery sky angel New member 5/8/08 #27 סוני אריקסון!!!!../images/Emo99.gif והשמלה ממש ממש יפה!!! תתחדשי!
A adii1201 New member 5/8/08 #28 ../images/Emo6.gifזו המצלמה השווה שלא לא הפלאפון../images/Emo6.gif למרות שזה קצת דומה אבה ותודה!
T The Watery sky angel New member 6/8/08 #35 ../images/Emo6.gif אופס../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
A adii1201 New member 6/8/08 #36 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לא נורא זה באמת נראה דומה קנו לי אותה לסוף טירונות זו המצלמה שלי ורק שלי *מתלהב* (הרווחתי אותה ביושר.. תאמיני לי )
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לא נורא זה באמת נראה דומה קנו לי אותה לסוף טירונות זו המצלמה שלי ורק שלי *מתלהב* (הרווחתי אותה ביושר.. תאמיני לי )
T The Watery sky angel New member 6/8/08 #37 הלוואי וגם לי הייתה מצלמה משלי../images/Emo7.gif יש לי התמכרות לצלם תמונות
A adii1201 New member 6/8/08 #38 הו מצלמה דיגיטלית זה שולט../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif יש לנו מצלמת וידאו ואני כבר מלא זמן אומרת שאני רוצה שנקנה מצלמה דיגיטלית של תמונות ואז קנו לי לסוף טירונות וזה שווה! עד עכשיו תמיד כל החברות שלי היו מביאות את המצלמה שלהן ושולחות לי תמונות והיום זה התפקיד שלי
הו מצלמה דיגיטלית זה שולט../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif יש לנו מצלמת וידאו ואני כבר מלא זמן אומרת שאני רוצה שנקנה מצלמה דיגיטלית של תמונות ואז קנו לי לסוף טירונות וזה שווה! עד עכשיו תמיד כל החברות שלי היו מביאות את המצלמה שלהן ושולחות לי תמונות והיום זה התפקיד שלי