שפעת ה
ות

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifשפעת ה../images/Emo32.gifות

את כל ההודעות שלא קשורות לשרה או לטלי שרון, נא לשרשר לכאן
סופ"ש נעים

Ana Lyn Newkirk

New member
לשרה=למלאני

זה היה אמור להיות ככה: "את כל ההודעות שלא קשורות למלאני או לטלי שרון, נא לשרשר לכאן
" שרו'ש, סורי על הטעות

סַבְתָא

New member
מי זו שרה ומי זו טלי שרון../images/Emo35.gif

זה לא פורום למלאני סי
מה הקשר טלי שרון

רוני1002

New member
אני שרה, למעשה קוראים לי שרית, אבל

כפי שראית הכינוי חיבה שלי פה זה שרה... טלי שרון היא השחקנית הראשית של הסדרה "טלנובלה בעמ". היא שיחקה את רננה לוסטינג. בקשר לשאלה השניה שלך אני לא יכולה לענות לך כי אני לא פתחתי את השרשור.

Ana Lyn Newkirk

New member

Ana Lyn Newkirk

New member
למה לא סוגרים כבר את הפורום הזה?

הפורום ריק. פשוט ריק. אני לא רואה טעם להשאיר אותו יותר...
תאמינו לי, אני לא מבין את הראש של תפוז, שנותנים לפורומים כאלה להמשיך לפעול

א ו ח נ ה

New member
ילד מפגר

השאלה היא איך לא חסמו אותך כאן עדיין רק אנרגיות שליליות אתה יודע להפיץ!

Ana Lyn Newkirk

New member
איזה התבטאויות ../images/Emo6.gif

"ילד מפגר"
אני בקושי מאמין שבגילאים הללו עוד משתמשים בביטויים האלה. אפילו אני, וחבריי לגיל הנעורים כבר השתחררנו מהעברית הנמוכה הזו. אוחנצ', אתה בטוח שהוצאת תעודת בגרות?
ספרות למדת? למה זה נשמע שלא כ"כ
ואגב, אם אתה רואה אותי כילד, זו בעיה שלך. יכול להיות שהפרש הגילאים בינינו אכן משמעותי, אבל לא נראה לי בגלל שאני צעיר מדי, אלא אולי להפך, בגלל שאתה קצת עברת את גיל השפע
ובאמת, לפעמים אני תוהה לעצמי, איך זה שלא חסמו אותי כאן? הרי אני כל היום פותח כאן שרשור אחרי שרשור, בלי סוף. רוב ההודעות הראשיות כאן הן פרי ידי. אני מודע לכך שאני מתנהל באופן ממש לא הוגן, שאני יוצר כאן חוסר סדר כזה מרגיז! אני מסכים איתך עד לכאן, אבל שים לב לעובדה קטנה: כל השרשורים שאני פותח כאן, במיוחד לאחרונה, עוסקים במלאני סי, שלהזכירך, היא נושא הפורום. אני לא רואה שום פגיעה בפורום בכך שאני פותח כאן עשרות דיונים עניניים, שרשורים מרתקים והודעות עניניות, הקשורות במלאני. להיפך, אנשים כמוך, שלא נוקפים אצבע כדי לקדם את הפורום הזה, צריכים להודות לי על העבודה המושקעת והמצוינת שאני עושה. בזכות ענת ושרית ואני, הפורום הזה עוד איכשהו סוחב את עצמו, ועוד יש כאן איכשהו על מה לדון. אבל איש כמוך, אדון אוחנה, עם כל הכבוד לעבודתך ולכישוריך כעורך רדיו (ויש כבוד), צריך קודם להסתכל על התרומה שלו למסגרת הזו שנקראת "פורום מלאני סי", שכרגע היא אפסית, חוץ מלפרסם כאן את רדיו ירושלים פעם אחר פעם, אתה ממש לא מזיז כאן כלום. ועם כל הכבוד לעורכי רדיו ירושלים, אנחנו חייבים לזכור שהפורום הזה מיועד לדיונים מלאני סי, ולא לפרסום תחנות רדיו, ובטח שתחנת רדיו שולית שפועלת רק באזור י-ם, ושרוב האנשים שגרים במרכז לא מכירים בה בכלל. ולסיום, רק רציתי להודות לך מקרב לב, על האשליות הרבות שיצרת בקרב חברי פורום אנסטסיה. אז אני בטוח שלא עשית את זה מתוך כוונה להרע לאף אחד, אבל בת'כלס, אתה גרמת למעריצים שרופים רבים של אנסטסיה לחיות בסרט במשך חודש, עם הכותרות שעשית שם: "שמעתי שיש מגעים לוהטים להבאת אנסטסיה לארץ" "לפי ידיעתי, המו"מ להבאת אנסטסיה בעיצומו" רק שים לב לפרט קטן-כל הידיעות הללו, בה הועלתה השמועה, פורסמו על ידיך בלבד. אתה שמעת שמועה פעוטה וניפחת אותה למימדים עצומים, בחוסר צדק. שתדע לך, יש מגעים בימינו עם הרבה כוכבים וכוכבות להבאתם לארץ, אבל בטוח שלא צריכים נפח את הסיפורים הללו, ולהשלות אנשים רבים על סמך ה"שמועות" ששמעת. מוזר שאחרי זמן מה, פתאום באת בקטע של: "בוטלו המגעים להבאת אנסטסיה". פשוט מוזר. אבל אתה יודע מה? אני לא קונה את העמדה שלך. אתה פשוט באת, וניפחת סיפור זעיר למימדים שלא יתוארו. אתה יכול לתאר לעצמך איזו אכזבה עוררת בקרב חלק מחברי פורום אנסטסיה עם האשליה שהכנסת בהם? אני במקומך, הייתי נכנס עכשיו ומיד לפורום אנסטסיה ומתנצל בפני כל חברי הפורום, מהראשון עד לאחרון, על העניין הזה. אנשים לפעמים צריכים לשמור לעצמם את המחשבות שלהם, ולא להטעות אחרים, עפ"י דעות קדומות שלהם לגבי נושא זה או אחד. אז עצה שלי, שמור על עבודתך בתור עורך רדיו, והשאר את תפקיד ניהול והפעלת הפורום והקומונה, בידי שותפתך לג'וב ברדיו, ובידיי, האיש שעשה פי MC ממך בשביל שנוכל ברגע זה לכתוב את ההודעות האלה בפורום רשמי ולא בקומונה, כפי שבהחלט יכל להיות, בסיטואציות אחרות.

רוני1002

New member
מה הקשר לפורום אנסטסיה עכשיו../images/Emo35.gif

הרי לא מזמן קיטרת בפני סיון שהיא מזכירה את טלי שרון ואתה מזכיר עכשיו את פורום אנסטסיה. אני פשוט לא מאמינה שככה אתה מדבר לאוחנה. "תחנת רדיו שולית שפועלת רק באזור ירושלים". אתה חושב לפני מה שאתה כותב בכלל
רדיו ירושלים לידיעתך פועל בעוד אזורים וניתן לשמוע אותו גם מיכל האזורים בארץ. להזכיר לך שרדיו ירושלים זה הרדיו היחידי בארץ הזאת שמשמיע את השיר המופלא First Day Of My Life
לא ממש מזיז לי מה אתה חושב על הפורום המדהים הזה, אבל באמת שאין צורך לכתוב את זה בפורום ולהוריד לאנשים את המוטיבציה לכתוב פה.

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo6.gif

"שאין צורך לכתוב את זה בפורום ולהוריד לאנשים את המוטיבציה לכתוב פה" את זה תגידי לאותם אנשים, שרק מקטרים כאן כל היום
אני מבין שאת רוצה לגרום שתהיה כאן אווירה חיובית בכל מחיר, אבל לדעתי, עדיף שנעקור את הבעיות הבסיסיות כאן מהשורש, ואכן יש בעיות בסיסיות. יש כאן אנשים ממש נהדרים שמשקיעים ועושים הרבה (לדעתי אפילו הרוב), אבל עדין יש כאן שורה של קטרנים שפשוט תופסים כאן במה, ומורידים את הרמה כאן. פשוט חבל

רוני1002

New member
אז החלטת להצטרף לקטרנים ולקטר../images/Emo35.gif

כי זה בדיוק מה שאתה עושה- מקטר...

רוני1002

New member
למה, למה, למה אתה עושה את זה../images/Emo35.gif

למה לקטר
למה ליבב כל הזמן
איזה מזל שאתה לא בהנהלה של
. אולי במקום לכתוב הודעות שיגרמו פה לכולם להתעצבן תעזור לפורום להתעורר. אני פשוט לא מבינה את הראש שלך. למה להיות שלילי
יש פה אנשים נהדרים ומקסימים. יש לנו כל- כך הרבה פוטנציאל להיות פורום פעיל ונהדר, ואני לא אומרת את זה כדי להישמע חיובית אלא בגלל שאני באמת מאמינה בזה

Ana Lyn Newkirk

New member
סליחה?

"תעזור לפורום להתעורר"!?!? אני כר חודשיים מנסה לעשות את זה, אבל את יודעת, בן-אדם אחד לא יכול להרים פורום שלם. מה לעשות שאני בן-אדם היחיד כאן ש"עוזר לפורום להתעורר"? תכף תבשקי ממני גם לפרוץ לאנשים אחרים לכינוי ולכתוב בשמם
ובקשר ל"יש פה אנשים נהדרים ומקסימים. יש לנו כל- כך הרבה פוטנציאל להיות פורום פעיל ונהדר"
אז סורי, את טועה. לצערי, פורום אנסטסיה יש רק אחד. יש כאן אנשים יבשים, קטרנים, אגואיסטים וחסרי דעה (וסורי שאני מדבר בהכללה) והם אלה שכרגע מתבלטים כאן יותר, על חשבון החלק היותר איכותי של מעריצי מלאני סי, וחבל. המטרה שלנו צריכה להיות לרסן ככל האפשר את האנרגיות השליליות שמביאים הגולשים הפחות איכותיים, ולא לחיות בסרט שאולי מתישהו זה ישתנה, או שיש אמת אחרת. העובדות מדברות בעד עצמן, וכפי שאמרתי לך, אני לא היחיד כאן שחושב כך בעניין זה

רוני1002

New member
די עם ההשוואה הזאת לפורום אנסטסיה.

פורום אנסטסיה יש רק אחד וטוב מאוד שכך כי אני באופן אישי לא הייתי רוצה שיהיה עוד פורום כמוהו, לעומת זאת פורומים כמו הפורום שלנו שרק ירבו ויפרחו... עם כל הכבוד שיש לי לפורום אנסטסיה ולאנסטסיה עצמה, בלי לפגוע באף אחד מהפורום היקר של אנסטסיה. אני חושבת שבפורום של מלאני סי יש הרבה יתרונות שעולים על הפורום של אנסטסיה. (אני לא אכתוב אותם כי אני לא רוצה לפגוע באף אחד מהפורום של אנסטסיה.) כך שבאמת, אבל באמת אין טעם להשוות. נו, באמת צביקה, אם אתה קורא ל"שרשור מלאני או טלי שרון" לשרשור ענייני שקשור במלאני, אז אין לי מה להגיד לך...

Ana Lyn Newkirk

New member
טוב, זו עמדתך הסובייקטיבית

בינתיים, אני לא מוצא כאן את אותה איכותיות שיש בחברי פורום אנסטסיה. סורי. וככל שמדברים כאן עם אנשים על זה, שום דבר לא זז וחבל

למעלה