../images/Emo6.gif
לא הייתי מאמין עליך שתגררי לכזו רמה של עצבים
בכל אופן, תני לי להבהיר לך מספר עובדות: א. ההודעה בה נכתב "למה לא סוגרים כבר את הפורום הזה?" נכתבה בלשון אירוניה, אם לא הבנת. לא היתה כאן שום כוונה רצינית באימרה הזו. אם אנשים לא מסוגלים לקחת אמירות כאלה בנימה הנכונה, זו בעיה שלהם. ב. לגבי: "אתה משרה כאן אוירה לא נוחה (בלשון המעטה, אם לא לומר עכורה) אתה קטנוני ולא אחת פנו אליי גולשים בבקשה לחסום אותך מהפורום מהסיבה שאתה גורם לויכוחים לא רצויים בפורום." אז מעניין שכבר שבוע שני רצוף, אני שומע ת'תקליט הזה. רק מוזר שבשבוע שעבר המילה "אתה" לא היתה מיוחסת אליי, אלא לגולש/ת אחר/ה. מוזר שעד לפני שבוע אני הייתי בעינייך "המושיע של הפורום" ופתאום אני הופך ל"גולש הקטנוני". אולי כדאי שתבדקי את החלק שלך בעניין הזה. קל מאוד להפיל את האחריות למצב של הפורום הזה על גולש זה או אחר. העיקר שבדק-בית עצמי קשה לעשות. אני לא מאשים אותך בשום דבר שקרה כאן בפורום, אבל כל ההתנהלות שלך מאחורי השפופרת מעוררת חלחלה. מוזר שאני בשיחות איתך שומע דברים אחרים: "לA יש בעיות, B מעכיר את האווירה בפורום, C משרה כאן אווירה עכורה. המסקנה היחידה שיכולה לעלות לי מכך, היא שאת, סתם רכלנית טיפוסית, שמלכלכת על אנשים כאן מאחורי הקלעים. וזה ממש לא בא בקטע של להעליב. אני כבר חודש מסתובב עם ההרגשה הזו בבטן, ופשוט מטעמי חוסר-נעימות לא חשפתי את התחושה הזו בפניך. את לא צריכה לנקוט כל הזמן עמדות בנוגע לכל בן-אדם כאן, ובטח שלא ללכלך עליו. ואת יודעת טוב מאוד על מה אני מדבר. נראה אם תכחישי שלפני שבוע פנית אליי, אישית, וסיפרת לי את תחושותיך העזות שגולש/ת מסוימ/ת (שאני לא אזכיר את שמו/ה, כי לי לפחות יש כבוד בסיסי לאנשים ואני לא מכניס כל בן-אדם שאני מכיר לתוך סלט רכילויות) מטריד/ה גולשים חדשים שמצטרפים לפורום.
את
בכית
לי על המקרה הזה. מה יש לך להגיד? שהיית שיכורה באותו רגע? שלא שמת לב שאת משמיצה באוזניי את אחד/ת הגולשים/ות כאן. מוזר שאח"כ את מציגה אותי כדמות כה שלילית. באמת מוזר. את הדעות שלך על כל גולש תשמרי לעצמך! יש פרופורציות לכל דבר. את צריכה לדעת להפריד בין הדעות שלך על אנשים לאיך שאת מציגה אותם בפני אנשים אחרים. נכון, גם אני, כמו הרבה אנשים אחרים בעולם (אם לא כולם) לא מושלם, וגם לי יש ת'קטעים שאני פחות בסדר. אבל אני לא מערבב כל הזמן בין חזיר וחלב. עובדה שאפילו את רד (הגולש שבמשך מספר חודשים לא הסתדרתי עמו) אני תכננתי להאדים בקומונה שלי בעת שיאפשרו אופציה כזו. לא שמרתי לו טינה ולא ייחסתי חשיבות מקצועית לסכסוך שלי איתו. את זה את צריכה ללמוד, גבירתי. את כל הזמן פועלת לפי מצבי-רוח רגעיים. וזה קטע שאת תצטרכי לשנות, ולא רק בתור מנהלת פורום, אלא גם בתור בת-אדם בכלל. חוץ מזה, ממתי ביקשת איזושהי התנצלות שלי? את מציגה את העניין כאילו שכבר חודש את עומדת לחסום אותי, ועוצרת את עצמך בכוח ברגע האחרון. המצב הוא ממש לא כזה. כשאני שאלתי אותך לגבי ההתנהלות שלי כאן, את אמרת לי, בעדינות, שיש לך בעיה קטנה ולא עיקרית עם עניין שרשורי ה
. לא הצגת את ההתנהלות שלי כאן כמבזה ונוראית. את חייבת ללמוד לדבר ולהוציא ולא לשמור כל דבר בבטן. אנשים לא אמורים להבין את הרמזים שלך. מה גם שלאחרונה, לאחר ששמעתי משרית את העמדה הביקורתית שלך שבישרת לה לגביי הנושא הזה, את הכשחת את עצם מהות נושא השיחה בהודעה הזו. אז גברת, עשי טובה, בעיות שיש לך עם בן-אדם תגידי
לו בפנים, ולא
לכל יתר האנשים האחרים בעולם. זו התנהגות ממש דוחה, ואם כבר הזכרת את העניין של ילדותיות, אז זו דוגמא מצויינת לכך. אפילו בחורות בשכבת גיל שלי, כבר חדלו מלהיות רכלניות באופן כה טוטאלי. ובקשר ל"וויכוחים" שלי עם אנשים אחרים, אז ממש אבל ממש חבל שאת מפנה את האצבע לכיוון הלא נכון בויכוח הזה. אני צודק ב-100%, ואת יודעת את זה טוב מאוד, בעניין שרשורי ה
. בן-אדם צריך להחליט עפ"י שיקול דעתו איזו הודעה לשרשר ולאן. זו היתה ממש התנהגות מכוערת שאנשים התחילו "לפקד" עליי איך ולאן לשלוח את ההודעות שלי. היו כאן הודעות שבאו ממש מהלב, שפשוט זכו לתגובות בוטות ודוחות. כיום, כפי שאת שמה לב, כבר נמאס לי בכלל לחשוף כאן את חיי האישיים-גם לא בשרשורי
, עקב התגובות הדוחות האלה, שלא הצדיקו בגרוש את העניין המהותי שבאו נגדו. וחוץ מזה, אם מבחינתך אני לא רצוי כאן, סבבה. אני מודיע לך מעכשיו רשמית:
עד להודעה חדשה, אני כבר לא חלק מפורום מלאני סי אם זה מה שיש לך להגיד אחרי כל ההשקעה שלי כאן, ובינינו את יודעת שאני הגולש הכי משקיע והכי אכפתי כאן, ולהזכירך רק לפני שבוע ישבתי כאן ערב שלם ופתחתי 11 דיונים על מלאני במשך שעתיים, כשלמחרת בבוקר הגעתי תשוש והרוס לבצפר, וישנתי כמעט כל היום בשיעורים, עקב השעות שינה שהחסרתי בעת הזמן שישבתי כאן והערתי
לך את הפורום. ובקשר לניהול הקומונה: אז את ממש לא מאיימת עליי. אני ממש לא אפגע מזה. גם ככה במשך ה-4 חודשים האחרונים, הניהול שלך היה מכפיר. חוץ מהצבע הכחול, לא היה שום דבר שייחד אותך כמנהלת. אז אני מבין את הלחץ שיש לך בלימודים ובעבודה, אבל אם את לקחת על עצמך לנהל את הקומונה, אז את צריכה לעמוד מאחורי זה. יכולתי גם לשים אותך אדומה, ובכיף, אבל את בעצמך התעקשת להמשיך לנהל (רק במובן הטכני, ניהול מלשון "לנהל" לא עשית יותר מדי), ובמקביל, המשכת לברוח מהאחריות שהיתה אמורה להיות לך. למרות זאת, אני חושב שכרגע לפחות, אני עוד אשאיר אותך בניהול הקומונה, ומעכשיו אני אתן לאך צ'אנס נוסף לתקן את עניין הבריחה שלך מאחריות הניהול. לסיכום, אני במקומך הייתי מתבייש לכתוב דברים כאלה, ועוד כלפי הגולש שבזכותו עוד הפורום שלך איכשהו צולע ועוד לא מת לחלוטין. אז להבא, שקלי את המלים שלך, ותתחילי להבין, שרצונות משיגים ע"י מלים, בקשות, לא ע"י רכילויות מגעילות כלפי אנשים. זה לא יוביל אותך שום מקום בחיים, לא רק בתור "אקטימל", גולשת בתפוז, אלא, ואפילו במיוחד, בתור "ענת נווה", סטודנטית, שעוד כל החיים לפניה, ושאם תמשיך כך, לרכל ולירוק לאנשים בפרצוף, היא לא תגיע ליותר מדי בחיים