שפעת ה
ות

רוני1002

New member
וזאת עמדתך הסובייקטבית...

אני מכבדת אותה. אם אתה חושב ככה, שיהיה בכיף. אבל אין צורך לכתוב את זה כאן בפורום ו"לדרוך לנו על היבלות" לדעתי.

Ana Lyn Newkirk

New member
אני לא באמת חושב שלמישהו כאן אכפת

יש לי תחושה שאני לא "דורך על היבלות של אנשים". אנשים לא נעלבים מזה, מכיוון שהם יודעים שזו האמת לגביהם. עלבון נובע בד"כ מהאשמות מוטעות, וכאן זהו לא המקרה. בואי נסכים שאוחנה, למשל, יודע טוב מאוד בעצמו שהוא לא באמת תורם לפורום משהו, שהוא לא באמת מעריץ של מלאני, ושהוא נמצא כאן רק כדי לפרסם את רדיו י-ם. אני לא חושב שאני מחדש כאן למישהו פרט כזה או אחר על עצמו. העובדות כבר ידועות. יש כאן מספר אנשים רדודים ביותר, שאולי כבודדים הם מעריצים כלשהם של מלאני, אך בתור קהל המעריצים הם לא מסוגלים לתפקד, ורק מכניסים לכאן אווירה עכורה יותר מהמים בירקון. פשוט מצער אותי שזה המצב. לדעתי, אוחנה, TheImpactBoy וDirrty shay לא ראויים להיות בינינו כחלק מקהל המעריצים. שינו יאופי לא יזיק, אבל בינתיים, שרה, בואי נהיה ריאלים ונתמקד בחצי הכוס המלאה-באנשים שבאמת שווים את זה כאן: אני, את, ענת, מושיק וסנופבוי

רוני1002

New member
Give Me A Break:

נסחפת, אוחנה לא צריך להיות מעריץ של מלאני ולמרות שהוא לא מעריץ של מלאני אז הוא משמיע אותה בתחנה שלו, מה שתחנות רדיו אחרות. ועל זה מגיע לו ח"ח ענקי. הוא לא פירסם את רדיו ירושלים. הוא פירסם את המצעד כשמלאני השתתפה בו עם השיר First Day Of My Life. זה שאתה כביכול כועס על אוחנה על משהו שנראה לך שהוא עשה או לא עשה בפורום אנסטסיה, אין צורך להשליך את זה לכאן. אתה יודע, צביקה. זה נכון שהמים בירקון עכורים ומזוהמים, אבל אפשר לנסות לשנות את זה: אפשר לא להשליך אשפה לירקון, לעשות לאנשים מסעות הסברה בנושא, (אנשים תעזרו לי פה- אני צריכה עוד רעיונות... Help Me.) אותו דבר לגבי הפורום: אני בטוחה שהאווירה בפורום הרבה יותר טהורה מהמים בירקון, אבל זה בשביל ההשוואה.

actimel

New member
אז מה אתה מציע? אחריי שכולם התעצבנו

לסגור את הפורום? אף אחד כאן לא חושב שצריך לסגור אותו! וכמו שאתה יכול לקרוא - לנו כייף כאן!

TheImpactBoy

New member
לא, ../images/Emo203.gif

את, כמנהלת צריכה לעשות פה קצת סדר! מה זה יש פה מליון הודעות בכלל לא קשורות לפורום, תמחקי! Ana Lyn Newkirk דופק פה מליון הודעות לא קשורות וזה ממש מציק לעין! בגלל זה הפורום נהרס.

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גאונות

"מליון הודעות לא קשורות"
מליון הודעות קשורות בריבוע, שעסקו בכל פרט אפשרי על החיים של מלאני, שאף אחד לא טרח בכלל להגיב להן, שלא לדבר על להתייחס אליהן באופן רציני וענייני. ואגב, אקטימל עושה את העבודה שלה כאן כמנהלת באופן יוצא דופן. היא משרשרת ומוחקת בו-בזמן. אני, במקומך לא הייתי משמיע טענות עוד על הניהול שלה. אנשים צריכים לקחת ממנה דוגמא. היא מנהלת את הפורום הזה בצורה מעוררת הערצה

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifאני מקווה שהמסר הובהר

הפורום לא צריך להסגר, אלא אולי ייאלץ להסגר. דעתי, כפי שמוכרת לכולם, היא שמלאני סי שווה ובגדול את הפורום הזה, אבל אולי קהל המעריצים שלה לא. יש כאן אנשים שלא נוקפים אצבע, ובגללם, המנהלת שלהם, וחבר הפורום הפעיל ביותר שנמצא כאן, ללא שמץ של ספק (אני), נאלצים להכנס כאן פעם אחר פעם בתקופת לחץ היסטרי של לימודים, ולהשקיע באופן פרטני כאן. זה ממש חבל שאין לנו עזרה מצד עוד אנשים בעניין. אותי אישית זה מצער
פשוט חבל

Ana Lyn Newkirk

New member
לא..

אני לא נלחמתי על פורום דמוי "טלי שרון", שאנשים נכנסים אליו פעם בארבעה ימים ובקושי עושים טובה שהם מגיבים. אני נלחמתי על פורום "מלאני סי", שבו אנשים מתייחסים באופן רציני וענייני להודעות, משתפים פעולה, לא מנצלים השקעה של אחרים, כפי שקורה כאן, ששלושה אנשים משקיעים נואשות בפיתוח הפורום והקומונה, ולמעשה הרבה אחרים נהנים על החסדים שלהם ולא תורמים בגרוש לשום דבר שנעשה כאן או בקומונה. ולדעתי, לפחות חסד אחד יצא-ששלושת האנשים הללו, שבאמת משקיעים במלאני ומעריצים אותה "על אמת" הם במזל גם מנהלי הקומונה. אנשים פשוט לא מבינים את המקום שלהם. כל מה שנכתב בניגוד לדעתם, הם ישר מנסים לרמוס, בלי הקשר, ולמעשה סותרים את עצמם כל הזמן: מצד אחד מתלוננים כל הזמן שאין דיונים ענייניים כאן, ומצד שני, כאשר הדיונים הללו נפתחים, הם באים בתלונות שהפורום "מוצף" בהודעות, ומבחינתם, שהשממון שהחל כאן בחודש האחרון ימשיך בלי קץ. פשוט חבל. קחו דוגמא מהאנשים בפורום אנסטסיה.

Ana Lyn Newkirk

New member
ממש מוזר ../images/Emo4.gif

מאז הויכוח הסוער הזה כולם נעלמו
אם תשימו לב, אין כמעט שום הודעה בפורום
כנראה שאנשים מתעניינים יותר במריבות שרצות כאן מפעם לפעם, מאשר בתכנים עצמם שנכתבים על מלאני. ממש מוזר

actimel

New member
מוטב שתיכנס, תקרא ותפנים

עד עכשיו הבלגתי!!! אני פשוט חושבת שאתה חצוף! מתחילת הקמתו של הפורום, אתה לא מפסיק לחתור בגנותו של הפורום. אתה משרה כאן אוירה לא נוחה (בלשון המעטה, אם לא לומר עכורה) אתה קטנוני ולא אחת פנו אליי גולשים בבקשה לחסום אותך מהפורום מהסיבה שאתה גורם לויכוחים לא רצויים בפורום. אני באופן אישי נתתי לך מספר פעמים אפשרות לעשות סוויץ, להירגע, אפילו קיבלתי את התנצלותך מספר פעמים. ולא! אתה ממשיך, כל חברי הפורום יסכימו איתי על דבר אחד - שהכל נובע מכך שלא קיבלת את ניהול הפורום הזה!!! כנראה שהנהלת תפוז ידעה בדיוק מדוע לא לתת לך לנהל פורום. אתה עודך ילד. תתבייש!!! בתקופה של חודשיים הספקת להתווכח כאן כמעט עם כל גולש אפשרי: איתי, עם רד, עם סיון, עם שרית, עם שי, עם אוחנה ובעצם עם מי לא??? הגיעו מים עד נפש. אני מעדיפה כאן בפורום 20 גולשים קבועים ולא גולש ממורמר אחד שמתווכח עם כל אחד. לסיכום - מבחינתי בכל אופן: אתה לא רצוי כאן! *ובאותה הזדמנות: אתה מוזמן למחוק אותי לאלתר מניהול קומונת הספייס גירלס.

actimel

New member
ועל זה בטח שאני לא מוכנה להבליג

"אנחנו חייבים לזכור שהפורום הזה מיועד לדיונים מלאני סי, ולא לפרסום תחנות רדיו, ובטח שתחנת רדיו שולית שפועלת רק באזור י-ם, ושרוב האנשים שגרים במרכז לא מכירים בה בכלל" אני מבינה שאתה כל כך בטוח בנתונים שהצגת, שאשמח לסתור את דברייך ולהציגם ממבט קצת פחות חובבני וחסר בסיס. אתה מוזמן לקרוא בעיתונות על סקרי TGI המראים שרדיו ירושלים זה הרדיו המצליח ביותר בארץ במקצה "תחנות איזוריות" 1. את רדיו ירושלים אפשר לקלוט כמעט בכל איזור המרכז! והעניין נבדק! 2. קולטים אותנו באמצעות האינטרנט, באמצעות ערוצי המוסיקה ב"hot" ו"yes" ואנחנו בעידן הדיגיטלי ועומדים לקלוט אותנו בקרוב בארצי. 3. לידיעה כללית: שידורי סינדיקציה (תוכניות שמשודרות במקביל בכמה רשתות רדיו שונות) מביאות אותנו ברדיו ירושלים לאחוזי האזנה עצומים! 4.בירושלים, עיר הבירה יש יותר מ 600,000 תושבים. בואו וניקח דוגמא ונניח שאחוזים בודדים מאזינים לנו - והופ, יש לנו יותר מ20,000 מאזינים מדי יום. אחרת איך ניתן להסביר את העובדה שלמצעד העיברי מגיעים בכל שבוע אלפי מדרגים??? איך? אז צביקה, לפניי שאתה ממהר למסור נתונים חסרי כל בסיס - עדיף שתתעמק, תבדוק היטב את הנתונים שאותם אתה מציג, כי שוב יצאת ילד שלא יודע מה קורה מימינו ומשמאלו.

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifזה נראה לי פשוט טיפה מגוחך

להעלות כאן כל יומיים הודעות המפרסמות את תחנת הרדיו הזה (אפרופו אם כבר דנו בעניין שרשורי ה
) אתם (את וצוות רדיו ירושלים) הפכתם את הפורום הזה למין במה מסחרית, גרמתם לאובדן כל אלמנט של ביתיות כאן, ולמעשה, בלי ספק, הפכתם את הפורום ל"מקור הייחצו"ן" של תחנת הרדיו שלכם. ממש פאסה. ענת, תחזרי לעצמך ומהר. את יודעת מה אומרים? כששותים לא גולשים (עפ"י-כששותים לא נוהגים)

רוני1002

New member
מאיזה תחנה אפשר לקלוט את רדיו

ירושלים מאיזור המרכז
סורי, על ההתערבות, אבל הייתי חייבת לשאול...

actimel

New member
באיזור המרכז 101 כרגיל

ואני מצפה שיסדרו כבר את הנגן ה"יוסלס" הזה... *באיזור ראשון בכלל אין בעיה, קולטים אותנו מצויין!

רוני1002

New member
אבל בתחנה 101 בראשון יש תחנה אחרת.

אני לא זוכרת איך קוראים לה, אבל זה לא רדיו ירושלים.

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo6.gif

לא הייתי מאמין עליך שתגררי לכזו רמה של עצבים
בכל אופן, תני לי להבהיר לך מספר עובדות: א. ההודעה בה נכתב "למה לא סוגרים כבר את הפורום הזה?" נכתבה בלשון אירוניה, אם לא הבנת. לא היתה כאן שום כוונה רצינית באימרה הזו. אם אנשים לא מסוגלים לקחת אמירות כאלה בנימה הנכונה, זו בעיה שלהם. ב. לגבי: "אתה משרה כאן אוירה לא נוחה (בלשון המעטה, אם לא לומר עכורה) אתה קטנוני ולא אחת פנו אליי גולשים בבקשה לחסום אותך מהפורום מהסיבה שאתה גורם לויכוחים לא רצויים בפורום." אז מעניין שכבר שבוע שני רצוף, אני שומע ת'תקליט הזה. רק מוזר שבשבוע שעבר המילה "אתה" לא היתה מיוחסת אליי, אלא לגולש/ת אחר/ה. מוזר שעד לפני שבוע אני הייתי בעינייך "המושיע של הפורום" ופתאום אני הופך ל"גולש הקטנוני". אולי כדאי שתבדקי את החלק שלך בעניין הזה. קל מאוד להפיל את האחריות למצב של הפורום הזה על גולש זה או אחר. העיקר שבדק-בית עצמי קשה לעשות. אני לא מאשים אותך בשום דבר שקרה כאן בפורום, אבל כל ההתנהלות שלך מאחורי השפופרת מעוררת חלחלה. מוזר שאני בשיחות איתך שומע דברים אחרים: "לA יש בעיות, B מעכיר את האווירה בפורום, C משרה כאן אווירה עכורה. המסקנה היחידה שיכולה לעלות לי מכך, היא שאת, סתם רכלנית טיפוסית, שמלכלכת על אנשים כאן מאחורי הקלעים. וזה ממש לא בא בקטע של להעליב. אני כבר חודש מסתובב עם ההרגשה הזו בבטן, ופשוט מטעמי חוסר-נעימות לא חשפתי את התחושה הזו בפניך. את לא צריכה לנקוט כל הזמן עמדות בנוגע לכל בן-אדם כאן, ובטח שלא ללכלך עליו. ואת יודעת טוב מאוד על מה אני מדבר. נראה אם תכחישי שלפני שבוע פנית אליי, אישית, וסיפרת לי את תחושותיך העזות שגולש/ת מסוימ/ת (שאני לא אזכיר את שמו/ה, כי לי לפחות יש כבוד בסיסי לאנשים ואני לא מכניס כל בן-אדם שאני מכיר לתוך סלט רכילויות) מטריד/ה גולשים חדשים שמצטרפים לפורום. את
בכית
לי
על המקרה הזה. מה יש לך להגיד? שהיית שיכורה באותו רגע? שלא שמת לב שאת משמיצה באוזניי את אחד/ת הגולשים/ות כאן. מוזר שאח"כ את מציגה אותי כדמות כה שלילית. באמת מוזר. את הדעות שלך על כל גולש תשמרי לעצמך! יש פרופורציות לכל דבר. את צריכה לדעת להפריד בין הדעות שלך על אנשים לאיך שאת מציגה אותם בפני אנשים אחרים. נכון, גם אני, כמו הרבה אנשים אחרים בעולם (אם לא כולם) לא מושלם, וגם לי יש ת'קטעים שאני פחות בסדר. אבל אני לא מערבב כל הזמן בין חזיר וחלב. עובדה שאפילו את רד (הגולש שבמשך מספר חודשים לא הסתדרתי עמו) אני תכננתי להאדים בקומונה שלי בעת שיאפשרו אופציה כזו. לא שמרתי לו טינה ולא ייחסתי חשיבות מקצועית לסכסוך שלי איתו. את זה את צריכה ללמוד, גבירתי. את כל הזמן פועלת לפי מצבי-רוח רגעיים. וזה קטע שאת תצטרכי לשנות, ולא רק בתור מנהלת פורום, אלא גם בתור בת-אדם בכלל. חוץ מזה, ממתי ביקשת איזושהי התנצלות שלי? את מציגה את העניין כאילו שכבר חודש את עומדת לחסום אותי, ועוצרת את עצמך בכוח ברגע האחרון. המצב הוא ממש לא כזה. כשאני שאלתי אותך לגבי ההתנהלות שלי כאן, את אמרת לי, בעדינות, שיש לך בעיה קטנה ולא עיקרית עם עניין שרשורי ה
. לא הצגת את ההתנהלות שלי כאן כמבזה ונוראית. את חייבת ללמוד לדבר ולהוציא ולא לשמור כל דבר בבטן. אנשים לא אמורים להבין את הרמזים שלך. מה גם שלאחרונה, לאחר ששמעתי משרית את העמדה הביקורתית שלך שבישרת לה לגביי הנושא הזה, את הכשחת את עצם מהות נושא השיחה בהודעה הזו. אז גברת, עשי טובה, בעיות שיש לך עם בן-אדם תגידי לו בפנים, ולא לכל יתר האנשים האחרים בעולם. זו התנהגות ממש דוחה, ואם כבר הזכרת את העניין של ילדותיות, אז זו דוגמא מצויינת לכך. אפילו בחורות בשכבת גיל שלי, כבר חדלו מלהיות רכלניות באופן כה טוטאלי. ובקשר ל"וויכוחים" שלי עם אנשים אחרים, אז ממש אבל ממש חבל שאת מפנה את האצבע לכיוון הלא נכון בויכוח הזה. אני צודק ב-100%, ואת יודעת את זה טוב מאוד, בעניין שרשורי ה
. בן-אדם צריך להחליט עפ"י שיקול דעתו איזו הודעה לשרשר ולאן. זו היתה ממש התנהגות מכוערת שאנשים התחילו "לפקד" עליי איך ולאן לשלוח את ההודעות שלי. היו כאן הודעות שבאו ממש מהלב, שפשוט זכו לתגובות בוטות ודוחות. כיום, כפי שאת שמה לב, כבר נמאס לי בכלל לחשוף כאן את חיי האישיים-גם לא בשרשורי
, עקב התגובות הדוחות האלה, שלא הצדיקו בגרוש את העניין המהותי שבאו נגדו. וחוץ מזה, אם מבחינתך אני לא רצוי כאן, סבבה. אני מודיע לך מעכשיו רשמית: עד להודעה חדשה, אני כבר לא חלק מפורום מלאני סי אם זה מה שיש לך להגיד אחרי כל ההשקעה שלי כאן, ובינינו את יודעת שאני הגולש הכי משקיע והכי אכפתי כאן, ולהזכירך רק לפני שבוע ישבתי כאן ערב שלם ופתחתי 11 דיונים על מלאני במשך שעתיים, כשלמחרת בבוקר הגעתי תשוש והרוס לבצפר, וישנתי כמעט כל היום בשיעורים, עקב השעות שינה שהחסרתי בעת הזמן שישבתי כאן והערתי לך את הפורום. ובקשר לניהול הקומונה: אז את ממש לא מאיימת עליי. אני ממש לא אפגע מזה. גם ככה במשך ה-4 חודשים האחרונים, הניהול שלך היה מכפיר. חוץ מהצבע הכחול, לא היה שום דבר שייחד אותך כמנהלת. אז אני מבין את הלחץ שיש לך בלימודים ובעבודה, אבל אם את לקחת על עצמך לנהל את הקומונה, אז את צריכה לעמוד מאחורי זה. יכולתי גם לשים אותך אדומה, ובכיף, אבל את בעצמך התעקשת להמשיך לנהל (רק במובן הטכני, ניהול מלשון "לנהל" לא עשית יותר מדי), ובמקביל, המשכת לברוח מהאחריות שהיתה אמורה להיות לך. למרות זאת, אני חושב שכרגע לפחות, אני עוד אשאיר אותך בניהול הקומונה, ומעכשיו אני אתן לאך צ'אנס נוסף לתקן את עניין הבריחה שלך מאחריות הניהול. לסיכום, אני במקומך הייתי מתבייש לכתוב דברים כאלה, ועוד כלפי הגולש שבזכותו עוד הפורום שלך איכשהו צולע ועוד לא מת לחלוטין. אז להבא, שקלי את המלים שלך, ותתחילי להבין, שרצונות משיגים ע"י מלים, בקשות, לא ע"י רכילויות מגעילות כלפי אנשים. זה לא יוביל אותך שום מקום בחיים, לא רק בתור "אקטימל", גולשת בתפוז, אלא, ואפילו במיוחד, בתור "ענת נווה", סטודנטית, שעוד כל החיים לפניה, ושאם תמשיך כך, לרכל ולירוק לאנשים בפרצוף, היא לא תגיע ליותר מדי בחיים

actimel

New member
אתה לא רצוי כאן!!! פעם נוספת

למי שיש לו בעיית הבנה אוקיי? הודעה נוספת ואתה תחסם!

actimel

New member
וזה פשוט כישרון, איך אתה הורס לעצמך

וכמו שסיון ושרית כתבו - אתה פשוט פאטתי. לא נותר לי אלא לרחם עלייך. והטעות הכי גדולה שלך - כל הגולשים יחדיו יעמדו לצידי ודרך אגב, אם היית חכם אז היית מבין שהודעתך האחרונה פשוט משרתת אותי באופן מצויין... תודה

למעלה