תכנון שבועי!

|../images/Emo204.gifובכן. כיתה ח' מופרעת. ../images/Emo11.gif

יום ראשון: התחלתי ללמד בחט"ב ע"ש טדי קולק וגיליתי שכיתה ח' היא מופרעת נפשית וכיתה ט' פסיכית אבל חביבה. ואני משתגעת, כי נאלצתי להוציא את מיתרי הקול שלי ואני חוששת לחטוף משהו בגרון ואני עוד שרה במקהלה, אז. החיים בזבל.
ולהתקשר למורה שלי של העבודה מעשית. כדי שאני אסיים עם זה. פוראבר. יום שני: מבחן לכיתה ט' ברמות. ווקביולרי וטקסט, ואני מקווה מאד שהפעם הם יצליחו יותר מהפעם הקודמת, כי הממוצע הכיתתי של המבחן בגרמר היה 65, ואני מרגישה על הפנים. ;; אה, ולדבר עם המורה שלי איך מתמודדים עם הפסיכים מהשביעית.
יום שלישי: אולי עבודה מעשית. ואחה"צ מקהלה. הוריי!
יום רביעי: בבוקר כתיבה יוצרת, בצהריים מלמדת כיתה ט' רמות. אני הולכת לעשות להם חזרה כללית וכואבת על גרמר, ואז לתת להם לראות סרטון שקשור לפרק החדש שאנחנו מתחילים ללמוד. *אנחה* יום חמישי: חט"ב – בוקר כיתה ח', צהריים כיתה ט'. מלמדת, בקיצור. ונוסעת הבייתה בערב, אולי יהיה לי שיעור פרטי. יום שישי: להלהלה, שישי!!! מנוחה ליגע! (עוזרת לאימא, אבל לא מלמדת. אז זה מנוחה מבחינתי. ^^] שבת: ישנה. כל היום. לפחות.
קיצר, ככה הולך להיות לי בערך כל השבועות הקרובים עד סוף שנה. כמה נחמד לי. NOT.

dairy milk

New member
תתנחמי בזה שגרמר זה פאקינג קשה,

לי לפחות תמיד היה יותר קל בשאר הדברים. אני עדיין לא יודעת גרמר, דרך אגב

../images/Emo248.gifאני מקווה שזה לא אכפת לך שאני שואלת

אבל תמיד תהיתי כמה מרוויחה מורה מתחילה ? D: הן עובדות כלכך קשה ותמיד נדמה שהן לא מקבלות מספיק :O

../images/Emo204.gifאנחנו באמת לא מקבלות מספיק. ../images/Emo11.gif

ואנחנו עובדות כמו חמור. ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; אני לא יודעת לגבי שעה, אבל גלובלי לשליש משרה (שמונה שעות בשבוע בתיכון) זה בערך 1,700 שקל לחודש, וכשמחלקים את זה יוצא בערך 31 שקל לשעה, שזה כלום. עצובי. *סניף*

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifזה ממש עצוב

להיות מורה(ומחנכת בעיקר.ומחנכת בתיכון בכלל!כי מחנכות בתיכון צריכות לדאוג לענייני בגרויות ודברים בסגנון) זו קריעה,וזה תפקיד קשה שדורש הרבה בתנאים לא אידיאליים בכלל. כ"כ חבל לי שזה מצב החינוך.

../images/Emo204.gifיאפ

ורק שתדעי לך, שבחו"ל מקבלים הרבה יותר. (לכן אני רוצה ללמוד תואר שני בחו"ל ואז אולי ללמד שם. מממ.)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifבחו"ל יש הרבה פריבילגיות שאין כאן

כמו שמי שיש לו אזרחות אירופאית לומד באוניברסיטה בחינם,ובארץ זה עולה מיליון שקל. אבל כאן זה הבית שלי,ואני מאמינה שאני צריכה לגור פה,אז אני לא מתכוונת לעבור מפה לשום מקום. (*תכניות לעתיד-שבעלי לא יעבוד במשרד החוץ ואצטרך ללכת לשליחויות*)

../images/Emo204.gifתמיד רציתי להתחתן עם חוצניק. ../images/Emo3.gif

אני עדיין רוצה, BTW. XD (לא לשליחויות, אבל אין לי בעיה לעבור לגור בארה"ב או אנגליה. אני אוהב את זה. ^^)

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifמתכננננתD: שיהיה שבוע מעולה:)

יום ראשון: - בצפפר עד מאוחחר , ואז לוממדת למתמטיקה :) יום שני: - אעהאעעאעאע צו ראשוןןןןןןןןןןןןןןןן (:) ואולי אחרי סיבובבבב קניות אם אבא :) - ללמוד למתמטיקה וספרות.. יום שלישי: - מבחן במתמטיקה - מבחן בספרות - חבבבר שלי בא לאסוף אותי מבצפר חחח , ויוצאים לאנשהו , בתקווה שזה יצא לפועל
יום רביעי: לאדעת אין תיכנונים עדיין יום חמישי: אצל חברהה :) יום שישי: יוצאאת כמו כל שבווע :p יום שבת: הולכת לרכב אם חבר שלי על הסוס שלו [ חחחחחחח ובמקרה הסוס שלו לבן, צחוקים
]

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifישלך מבחן במת' ובספרות באותו יום?!

אווצ'
בהצלחה
~תקשיבי, אם יום רביעי את מחפשת תעסוקה ובאלך לראות את הסרט של מקפליי, זאת הזדמנות מעולה. :) אז רק שתדעי שאת מוזמנת אלי באותו יום. כאילו רק אם באלך
~

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifשבוע אדיררררררררררר ../images/Emo6.gif

יום ראשון בצפר, 94 בערבית *גאה* מבחן בהיסטוריה שהלך מעולללה D: ערב תנועות הנועררררררררררררר וואואואוו היה ענקקקקק, הביאו לנו את אורי חזקיה סטנדאפ של שעה - וווווווואווווווו הבנאדם מללךךךך
יום שני בצפר, שעתיים מתמטיקה ושעתיים מחשבים מייאשות ביותר ;; לערער על הבחן במתמטיקה שאני אמורה לקבל בו 85 ולא 78 מורה מטומטמת למתמטיקה שלא יודעת לחשב!
יום שלישי מתחילה ב9
בצפר. פעולה בשמוצ
יום רביעי הכנה לגיחה. בלאח
יום חמישי ללמוד לגיאורפיה ;; למה לעזאזל זה חיוני לדעת את כל המפרציםמיצריםתעלותהריםמדינותגבולות במזרח התיכון בעלפה עם מפה אילמת?!?!?!?!?
יום שישי מבחן בגיאוגרפיה
לצאת בערב
יום שבת מתמטיקה על הבוקר
לישווווווווווווווווווווווווווווווון~ כל כך הרבה שעות להשלים לצאת עם מארקורי ומתנוס

../images/Emo248.gifהיית ביום תנועות נוער ולא אמרת לי?!

חשבתי שחסר טעם ללכת לזה וחברות שלי שיגעו אותי ללכת. וחשבתי שיהיה מעפן וזה. אם היית אומרת לי שתיהי הייתי באה בלי להסס בכלל אוייייייייייינו ביאסת

למעלה