חחח נכון,יש שם מישהי ששמתי עליה עין בעונה החדשה
T the whole shebang New member 15/5/08 #51 חחח נכון,יש שם מישהי ששמתי עליה עין../images/Emo2.gif בעונה החדשה
LeAnnDylan Well-known member 16/5/08 #52 ../images/Emo47.gif הצצתי רק בחצי עין בבוקר אז עכשיו אני אמשיך את הסקירה שלי אבל וואי, השקעת כל הכבוד, אני לא מאמינה שאת זה עשית בזמנך הפנוי במקום לקיים את ההבטחה שלנו הו וול, היא תחכה עוד יובל בכל מקרה, כל הכבוד וכו' יצא מעולה |מלכה|
../images/Emo47.gif הצצתי רק בחצי עין בבוקר אז עכשיו אני אמשיך את הסקירה שלי אבל וואי, השקעת כל הכבוד, אני לא מאמינה שאת זה עשית בזמנך הפנוי במקום לקיים את ההבטחה שלנו הו וול, היא תחכה עוד יובל בכל מקרה, כל הכבוד וכו' יצא מעולה |מלכה|
S symptoms New member 16/5/08 #75 אני הייתי מקיימת את ההבטחה שלנו, אבל היה נראה שאת לא מעוניינת, אם כי אני עדיין שומרת את זה בשבילך, מתי שתרצי (בתקווה שזה יהיה לפני יום העצמאות ה-61 וכו') רעות
אני הייתי מקיימת את ההבטחה שלנו, אבל היה נראה שאת לא מעוניינת, אם כי אני עדיין שומרת את זה בשבילך, מתי שתרצי (בתקווה שזה יהיה לפני יום העצמאות ה-61 וכו') רעות
LeAnnDylan Well-known member 16/5/08 #78 חחח סתמי אני אקיים אותה אפילו בסופ"ש הזה אם את מעוניינת אם לא אני חוששת שזה אכן יקרה ביום העצמאות ה-61 (במצב אופטימי) וה-66 (במצב מציאותי)
חחח סתמי אני אקיים אותה אפילו בסופ"ש הזה אם את מעוניינת אם לא אני חוששת שזה אכן יקרה ביום העצמאות ה-61 (במצב אופטימי) וה-66 (במצב מציאותי)