Drunken LeAnnDylan 04/8/11

../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif

DRUNKEN LEANNDYLAN FAN FACT: אם אתם גבוהים יותר מ-153 אני רוצה לשפצ"ר לכם את הפרצוף

../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif

לא הייתי כל כך עייפה מאז שעשיתי הליכה של שעתיים וחצי ודיברתי עם מתן כל הדרך על איברי רביה ותנוחות אופטימליות לחדירה מלאה

LeAnnDylan

Well-known member
דווקא בשיחות הללו אני עירנית מאוד../images/Emo152.gif

זה בשיחות עם אנשים אחרים שאני מרגישה את העייפות נופלת עליי...

LeAnnDylan

Well-known member
ויינונה!

היא תשב על משמש ואז יש לנו ריבת משמש

../images/Emo72.gif

מבזק חדשות מנאשוויל: חדר ההלבשה של קרי אנדרווד עלה בלהבות, השריף המקומי של עיירת צ'יקוטה (בעלת הרמזור היחיד) חוקר את פרטי המקרה. הייה שלום מיקרופון זהוב עם פאייטים ורודים זוהרים בחשכה ושלל שמלות גרוזיה-לנד. אתגעגע

LeAnnDylan

Well-known member
בעלת הרמזור היחיד../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

טוב חבר'ה מודה, הפכתם את זה לקשה מידי עבורי לנחש מי עומד מאחורי הכינוי המחמיא. לרגעים מסויימים יכולתי להישבע שדרורה, באחרים מתן, גם אורית נראית לי אשמה למדיי ועכשיו... רעות
מי עוד זוכר את השיר צ'יקוטה או שיש שם רק רמזור אחד
מצד שני יש פה דברים שנונים למדיי ואתם לא כאלה מצחיקים
אז אולי רווית?
בקיצור, שעשעתם אותי, וול דאן

LeAnnDylan

Well-known member
חבר'ה משעמם לכם!

תאמינו לי שבזמנים כאלה אני באמת מייחלת לזה שהייתי שיכורה... כתבתי לכם אתמול איזה מכתב קורע לב ושירשרתי אותו לאחד התפוזונים הבודדים כאן כדי שיהיה לו תעסוקה אבל הסתבר שהתפוזון בן יותר מיומיים לכן איך שלחצתי שלח הוא פשוט העלים אותו יחד עם ההודעה לחור השחור של תפוז אליו נעלמים התפוזונים הבודדים כעבור 48 שעות
בכל אופן כתבתי לכם על כך שאני מתנצלת שאיני כאן עמכם בתקופה האחרונה, היה לי שבוע קצת מתיש אצל בת דודתי והתינוקת החדשה שלה. אין לי כאן מחשב אז מידי פעם אני נכנסת מהאייפון אבל מתעצלת לכתוב הודעות וכל פעם מתרצת לעצמי שכשאגיע הביתה אני אשקיע בכם. בע"ה בתחילת שבוע הבא אני אחזור לביתי ולמחשבי המקסים ואפצה אתכם על הזמן האבוד. עד אז אני שמחה לראות שאתם משתעשעים כאן על חשבוני. זה רק מראה לי שגידלתי אתכם כמו שצריך |דמעות של אושר| מתעליכם

למעלה