Drunken Martina - 1/10/11

../images/Emo72.gif ציטוט עשירי ../images/Emo40.gif

I hear that Jake Owen flat irons his pubes. Still no idea how Currington found out.

../images/Emo62.gif רש"י 10

השמועה אומרת שג'ק אואן מגהץ את שערו. DM טוענת שהוא מגהץ את שיער הערווה שלו (
) אך לא ברור לה מי גילה לבילי קורינגטון. (אל תשאלו אותי מה עובר במוח החולני של מי שמאחורי הכינוי הזה><)

../images/Emo72.gif ציטוט שנים עשר ../images/Emo40.gif

They weren't kidding around when they called this Labor Day. Gary LeVox's water just broke.

../images/Emo62.gif רש"י 12

הפירוש של המילה Labor כידוע הוא "כרעה ללדת" כשמישהי היא "אין לייבור" זה אומר שהיא עם צירים וצריכה ללדת. כמו תמיד DM נהנית מבדיחות על חשבונו של גארי לבוקס (סולן ראסקל פלאטס) ומעבר לבדיחות על זה שהוא זה בעצם היא או שהוא לסבית. הפעם לטענתה של DM, ירדו לו המים ביום העבודה... כשחושבים על זה, זה די משעשע

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

זה הרס אותי מצחוק

../images/Emo72.gif ציטוט אחד עשר ../images/Emo40.gif

I always get Labor Day and Arbor Day confused. Is this the one where I plant a tree or the one where I pretend to care about my underlings?

../images/Emo62.gif רש"י 11

לייבור דיי- חג העבודה. נחגג באחד בספטמבר וזה יום שבו המעסיקים שלך אמורים להיות ממש נחמדים אליך. ארבור דיי זה המקביל האמריקאי של ט"ו בשבט. DM מבלבלת בין השנים ומבקשת את עזרתכם כדי שתסבירו לה אם היא צריכה לנטוע עצים או לעשות כאילו אכפת לה מהכפופים אליה באותו היום.

../images/Emo72.gif ציטוט שלוש עשרה ../images/Emo40.gif

Kristin Chenoweth sings country about as well as I drive sober.

../images/Emo62.gif רש"י 13

קריסטין צ'אנווית', גלינדה מ-Wicked שהחליטה שהיא רוצה להיות זמרת קאנטרי עושה את זה טוב כשם ש-DM נוהגת בפיכחות. אני מניחה שיש לדרורה שותפה לחשיבה של "מה לעזאזל היא עושה בעולם הקאנטרי"

../images/Emo72.gif ציטוט ארבע עשרה ../images/Emo40.gif

I'm not saying Carrie Underwood oversings "Remind Me," but I did hear John Michael Montgomery telling her to rein it in a bit.

../images/Emo62.gif רש"י 14

ג'ון מייקל מונטגומרי הוא זמר קאנטרי שבין השירים המוכרים שלו ניתן למצוא את Letters From Home שסקוטי מקרירי ביצע בעונה האחרונה של אמריקן איידול. מעבר לזה אין לי באמת מושג מה DM רוצה להגיד בציוץ הזה. אם כי אני אכן מסכימה שקרי לגמרי חוטאת באוברסינג ולא יזיק לה לרסן את עצמה קצת. לא שזה מפריע למישהו...

../images/Emo72.gif ציטוט חמש עשרה ../images/Emo40.gif

MARTINA FUN FACT: Every time a Rodney Atkins song tops the charts, an angel loses its wings. And people think country fans are stupid.

../images/Emo62.gif רש"י 15

החלק הראשון של המשפט מתייחס לזה שהשירים של רודני אטקינס די מוזרים ברובם. אני מניחה שסביר להניח שהוא שיכור לגמרי בזמן כתיבתם לכן יש המון בתים מטומטמים וחסרי פשר. החלק השני מתייחס לעובדה שבין היתר יש לו גם כמה שירים עם מוטיב חוזר של אלכוהול.

../images/Emo72.gif ציטוט שש עשרה ../images/Emo40.gif

I've been so busy getting my new album ready that I haven't even assaulted any hitchhikers lately.

../images/Emo62.gif רש"י 16

הכוונה היא לא טרמפיסטים מילולית אלא כינוי גנאי לכל הזמרים ה"מוזנחים" של עולם הקאנטרי שנראים כמו נוודים טרמפיסטים ש-DM אוהבת לרדת עליהם.

../images/Emo72.gif ציטוט שבע עשרה ../images/Emo40.gif

There's no official Martina fragrance... but just between you and me, spill anything 160 proof down the front of your shirt. That's it.

../images/Emo62.gif רש"י 17

ה-160 מתייחס לרמת אלכוהול. לא יודעת איך זה עובד בארץ (אני גם לא שותה יותר מידי) אבל 160 פרוף נחשב לרמת ריכוז גבוהה מאוד של אלכוהול שלא אמורים בצורה נורמלית לשתות סטרייט מהבקבוק, אלא לדלל עם משהו אחר. הרעיון של DM לבושם הוא פשוט לשפוך קצת מהאלכוהול המרוכז לתוך החולצה שלכם.

../images/Emo72.gif ציטוט שמונה עשרה ../images/Emo40.gif

There's a guy in Zac Brown's band named Coy Bowels. Coincidentally, my new thrash metal group is called Reluctant Urethra.

../images/Emo62.gif רש"י 18

אני מניחה שהבדיחה פה לא מסובכת יותר מידי; קוי באוולס בתרגום חופשי זה מעי רגיז. רילוקטנט יורית'רה בתרגום חופשי זה שפיכה מוקדמת.

../images/Emo72.gif ציטוט תשע עשרה ../images/Emo40.gif

Got asked to sing national anthem at a football game. They didn't specify a nation. I think some Lithuanians will be pleasantly surprised.

למעלה