Drunken Martina 18/7/11

../images/Emo72.gifציטוט שישי../images/Emo40.gif

I haven't been this drunk since the night I accidentally tried to record my "Evolution" album on the syrup side of a waffle.

../images/Emo62.gif רש"י

אין יותר מידי מה להסביר כאן. הצד של הסירופ בוופל נראה כמו המיקרופון באולפן הקלטות (נגיד) ותיאורי השיכרות שלה אף פעם לא יותר מידי הגיוניים אז זה מה יש

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

זה באמת נשמע כמו ציטוט בלייק. הוא תמיד מתחיל משפטים ב"אני כזה שיכור ש..." או "מעולם לא הייתי כל כך שיכור ש..."

../images/Emo72.gifציטוט שביעי../images/Emo40.gif

What is it with country singers wanting to act? I hear Wynonna is trying out for a major villain role in CSI: Loch Ness.

../images/Emo62.gifרש"י

אני לא עוקבת יותר מידי אחרי כל חדשות הקאנטרי וכל הזמרים באשר הם אבל אני יודעת שיש בזמן האחרון מן מגמה כזו של זמרי קאנטרי שחושבים שהם שחקנים, בייחוד אחרי הסרט Country Strong בכיכובם של גווינת' פאלטרו וטים מקגרואו. בכל אופן הבדיחה הפעם היא שוב על חשבונה של ויינונה ג'אד המפלצת המשמשית של עולם הקאנטרי. על אגם לוך נס אני מניחה שכולם שמעו. אבל סתם למקרה שלא, בחצי משפט אסביר שהאגם שממוקם בסקוטלנד מפורסם בזכות המפצלת שלכאורה שוכנת בו. הנה כתבה מנענע שמצאתי לכם עם אזכור למפצלת - http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=192618

dolytush

New member
טוב זה כבר הרג אותי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

התמונה ששמת הרגה אותי מצחוק

וואי תפוז סרייסלי גיי../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

הוא החליט שהודעות עם כותרת זהה זה ספאם אז הוא מחק לי את כל הרש"י ששלחתי והייתי צריכה לשלוח את כולם שוב עם רווחים באמצע ומלא תווים נעלמים
אם זה ימשיך ככה אני סו מבטלת את הפינה

LeAnnDylan

Well-known member
וואי זה מעצבן לגמריי../images/Emo122.gif

אולי תנסי בפעם הבאה גם על הרש"י לשים מספרים כאילו רש"י 1, רש"י 2, רש"י 3 וכו' ואז זה לא ימחוק

dolytush

New member
תודה רבה!../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif

היא היתה ממש מצחיקה השבוע, פורייה נורא.

למעלה