Drunken Martina 24/7/11

../images/Emo72.gifDrunken Martina 24/7/11../images/Emo72.gif

הפינה השבועית ליציאות מרטינה השיכורה צ'ירז

../images/Emo72.gifציטוט שני../images/Emo40.gif

Getting lots of good feedback about new song called "I'm Gonna Love You Through It." I don't even remember recording it.

../images/Emo62.gifרש"י 2

אני לא חושבת שצריך להסביר את זה. I'm Gonna Love You Trough It שיר המחלות התקופתי של מרטינה. הפעם על אישה הנאבקת בסרטן השד. הסינגל אמור לצאת בשבוע הבא (או שמא זה כבר השבוע הנוכחי אצלכם) ויש סביבו המון באז חיובי באינטרנט ובעולם הקאנטרי בכלל.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif

ציוציי שיכרות צריך לדרג עם בירות

../images/Emo72.gifציטוט ראשון../images/Emo40.gif

I'm not saying Pat Green is a has-been, but I heard he recently opened a show for Billy Gilman.

../images/Emo62.gifרש"י 1

פט גרין הוא זמר קאנטרי ששיחרר עשרה אלבומי אולפן אבל לא עשה יותר מידי גלים בשביל שמישהו יזכור מי הוא חוץ מכמה קשישים. את האלבום האחרון שלו הוא שיחרר ב-2009. בילי גילמן זה איזה זמר שהיה מוכר בתור ילד פלא של עולם הקאנטרי. הוא התחיל לשיר כשהיה בן איזה 12 או משהו כזה והיה מאוד פופולארי. כשהגיע לגיל 16 והחל להראות סימני בגרות הוא הפסיק להיות חמוד והפסיק לענין אנשים והיום בגיל 23 אף אחד לא יודע מה הוא עושה...

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מודה שהייתי צריכה לגגל את בילי גילמן בשביל להבין את זה אבל זה היה כזה מצחיק

../images/Emo72.gifציטוט שלישי../images/Emo40.gif

Suggestions for my new album title? Booze references, height jokes, comments on Wynonna's orangeness all encouraged. I'll RT the best.

../images/Emo62.gifרש"י 3

מרטינה מקברייד (האמיתית) ביקשה בטוויטר ממעריצים שיעזרו לה למצור שם לאלבום החדש כיוון שהיא מתקשה לחשוב על אחד. דראנקן מרטינה לא פיספסה הזדמנות לבקש מהמעריצים שלה את אותו הדבר רק שנתנה להם נקודת מוצא וכיוונה אותה לכותרת הקשורות לגבהים (בדיחות הגובה הידוע על גובהה של מרטינה), בדיחות אלכוהול (hence Drunken Martina) ו/או שמות המכילים בתוכם את המשמשיות של ויינונה ג'אד.)

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הצחיק אותי מאוד לראות את הציוצים של מרטינה ודראנקן נרטינה אחד אחרי השניה בטוויטר ולראות שכל מי שהחזיר תשובה נתן רק תשובות מטומטמות לשתיהן
ליאן כמובן הכי הרגה אותי

../images/Emo72.gifציטוט רביעי../images/Emo40.gif

Sooo... who wins? Winner gets a jump-kick to the shin, by the way.

../images/Emo62.gifרש"י 4

היא מבטיחה לפרסם את הכותרות המוצלחות ביותר בעיניה ואלה שיזכו להכי הרבה לייקים בפייסבוק יקבלו בעיטת ג'קי צ'אן לשוק. נשמע מבטיח... בכל אופן הנה רשימת הציוצים שהיא הכי אהבה שמתוכם תוכלו לבחור שם מנצח: (לא טורחת לתרגם כי נראה לי מיותר. אם מישהו מכם לא מבין אחד מאלה אני בטוחה שנוכל לסייע, רק תפנו אותנו לזה שאתם מתקשים להבין.) 1. "Shorty Needs a Tall One" 2.Carrie sucks, I rock 3."Giant Oompa Loompas & Fuzzy Navels" 4."I Think I Need A Drink." 5. "Woke Up Drinkin'" 6.'Wasted Away Again in Martinaville' 7. "Fill the Shot Glass I'm Standing In NOW!" 8. "DO YOU KNOW WHO I AM?!" 9."Judge Martina and the Drunk Jury" 10. "Lowering the Bar"

LeAnnDylan

Well-known member
מדרגת אותם מהטוב להכי פחות מוצלח בעיניי

1. DO YOU KNOW WHO I AM
אני מתה על כל משפטי דו יו קנואו הו איי אמ של מרטינה
2. Shorty Needs a Tall One 3. Lowering the Bar 4. Wasted Away Again in Martinaville - בהתחלה זה היה די נמוך ברשימה אבל אחרי שרווית גילתה לי שיש שיר שנקרא "Wasting Away in Margaritaville" זה ממש הצחיק אותי
5. Giant Oompa Loompas & Fuzzy Navels קורע!
6. I Think I Need A Drink - מילותיה של המלכה
7. Carrie sucks, I rock - פשוט אך קולע 8. Judge Martina and the Drunk Jury 9. Fill the Shot Glass I'm Standing In NOW! 10. Woke Up Drinkin - לא נוראי אבל פחות מוצלח מהאחרים

../images/Emo62.gifרש"י 5

בטוויטר יש לדראנקן מרטינה כמעט 4000 פולוורז, יא מבטיחה לבר המזל שיזכה להיות המעריץ ה-4000 מבעיטה במפשעה. מפתה.

../images/Emo72.gifציטוט שישי../images/Emo40.gif

דראנקן צייצה את זה: MARTINA FUN FACT: Every time I head into the studio drunk, I end up recording a new song about cancer or domestic abuse. ומיד לאחר מכן את ההמשך: MARTINI FUN FACT: They're delicious.

../images/Emo62.gifרש"י 6

התייחסתי אליהם יחד כי הם קשורים ואין טעם להפריד בניהם. שוב לא חושבת שיש טעם להסביר. מרטינה ידועה בתור חובבת שירי אלימות ביתית ומחלות חשוכות מרפא למינהן. היא טוענת שזה להעלאת מודעות. דרנקן טוענת שזה עקב מצב של שיכרות תמידית
תחליטו אתם מה נשמע לכם הגיוני יותר

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לא מתקשה לראות את זה קורה

../images/Emo72.gifציטוט שביעי../images/Emo40.gif

The only thing Jason Aldean has going for him is that he isn't Brantley Gilbert.

../images/Emo62.gifרש"י 7

או במילים אחרות, דראנקן מצאה מישהו שהיא שונאת יותר מג'ייסון אלדין (שהוא לא גארי לבוקס)

למעלה