Drunken Martina 24/7/11

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני אישית מעדיפה את ברנטלי על פני ג'ייסון. HELL אני מעדיפה את גארי לבוקס על פני ג'ייסון

../images/Emo72.gifציטוט שמיני../images/Emo40.gif

Earlier this week, Hunter Hayes performed for patients at Vanberbilt Children's Hospital. Poor kids.

../images/Emo62.gifרש"י 8

האנטר הייז. הילדון ההוא ששר Storm Warning שדרנקן טוענת שנראה כמו בחורה שר עבור ילדים חולים בבית החולים ונדרבילט. כנראה שעבורה זה לא משהו שיעודד אותה בשעת מחלה...

LeAnnDylan

Well-known member
התייחסה AS IN צייצה חזרה

או פשוט התייחסה לקיומו של העמוד בראיונות וכאלה?

blah blah story

New member
גם וגם - אבל צייצה בחזרה יותר מעניין.

אני צריכה להוסיף את שניהם בטוויטר גם...

LeAnnDylan

Well-known member
אמממ זכורה לי פעם אחת

שהיא צייצה חזרה אבל יכול להיות שהיו עוד פעמים אני נכנסת לטוויטר לעיתים רחוקות ובפייסבוק כשמצייצים חזרה זה לא מופיע בעמוד. בכל אופן הייתה איזה פעם אחת שמרטינה עשתה כנראה ריטוויט בטעות ולא כתבה כלום אז דראנקן מרטינה כתבה לה "No words? Was I just drunk tweeted by Sober Martina?" ומרטינה הגיבה לה - Sorry! Not drunk! Yet! זה היחיד שזכור לי אבל ראיתי בעבר כמה ראיונות ששאלו אותה מה דעתה על זה והיא אמרה שהיא חושבת שהוא/היא משעשעים. שהיא לא חושבת אותו הדבר אבל היא מוצאת את העמוד עצמו די משעשע. אני לא חושבת שיש לה התנגדות כלשהי, אחרי הכל היא עוקבת אחרי העמוד ואין לה בעיה לדבר על זה כששואלים אותה. אאל"ט בצ'ט לייב האחרון שהיה לה עם המעריצים שאלו אותה אם היא יודעת מי עומד מאחורי העמוד והיא אמרה שהיא לא יודעת אבל מעדיפה להשאיר את זה ככה. היא אמרה שחוסר הידיעה הרבה יותר כיף עבורה.

LeAnnDylan

Well-known member
לדעתי זה לא מישהו מוכר

יכול מאוד להיות שזה מישהו מהתעשיה אבל מישהו בתפקיד זניח כזה מאחורי הקלעים שאנשים לא באמת מכירים אבל יש לו כביכול "ידע" נרחב על התעשיה. מצד שני זה יכול להיות סתם מישהו משועמם וציניקן שאוהב קאנטרי.

לא כשזה לא קשור אליה

היא אף פעם לא "תשתף פעולה" עם ההומור של DM גם אם לדעתה היא/הוא מצחיקים כיוון שאז הירידות של DM הם כאילו משהו שמרטינה "מסכימה" איתו וכיוון שהאומה האמריקאית היא אומה אידיוטית ומעריצי קאנטרי הם עוד יותר אידיוטים, הם נוטים לקחת כל דבר ללב ככה שאם DM ירדה על איזה אמן מסוים ומרטינה הגיבה לזה גם אם היא תכתוב רק "LOL" יהיו מספיק אנשים שיעלבו מזה או ירצו להחרים אותה. (כן, כאלה מטומטמים הם מעריצי הקאנטרי). בכל אופן ההתייחסויות שלה לDM לא רבות אבל גם אלה שקיימות מאוד כלליות או מתייחסות רק לדברים שנאמרים על מרטינה.

blah blah story

New member
האמת נשמע הגיוני

כי מרטינה לא יכולה ללכת ולהגיד למשל שהיא חושבת שהיא יותר טובה מקרי

LeAnnDylan

Well-known member
לא, אבל היא יכולה להתעלם ממנה

לגמריי בזמן הופעה משותפת ולהתנהג כאילו היא מלכת העולם

LeAnnDylan

Well-known member
אני חושבת שדיברנו על זה מתישהו כאן בפורום

בהופעה מהגירלז נייט אאוט זה היה ממש ברור. אני מהפלאפון אז אני לא יכולה להוסיף קישור (לא יודעת יותר נכון) בכל מקרה תגגלי פשוט את ההופעה שלהן ל-Coal Miner's Daughter בכלל כל הטקס הזה היה משעשע מהבחינה הזו. את תיאוריות הקונספירציה שלנו העלנו בשרשור של האירוע.

LeAnnDylan

Well-known member
תראי ותקראי תוך כדי את תיאורית הקוספירציה

רק את לא רואה את זה|הא|

למעלה