העבודה היא חיינו

לעת עתה

New member
בהחלט אפשרי

אני לא הולכת מראש לעבודה חדשה כדי לזגזג, אבל האופציה קיימת. אני מקווה שמתוך העבודה אוכל לצמוח ולשנות ולעשות עוד כמה דברים שחשובים לי מאד, ואולי אז אוכל גם להגמיש את שעות העבודה. ואם לא - לפחות אדע שניסיתי. קשה לי עם העבודה הנוכחית, היא גובה ממני מחיר כבד של כעסים ולחץ, ואני מוכרחה לפחות לנסות לשנות משהו. תודה על העזרה, כיף שיש עם מי להתייעץ !

new mermaid

New member
בעיני תלוי מאוד בני כמה הילדים

את הילדים שבגיל בי"ס תספיקי לראות לשעה-שעתיים גם בעבודה החדשה, ואכן תהיי איתם נטו. ילד בגיל גנון זה בעייתי יותר: מתי הוא הולך לישון? בטח לא מאוחר הרבה יותר משמונה וחצי וכך לא תספיקי לראות אותו כמעט בכלל בימות השבוע. אני לא הייתי עושה בחירה כזו. תראי, אם את עובדת משרה מלאה++ את בטח לא חוזרת הרבה יותר מוקדם משבע גם היום, נכון?
יש סיכוי להזיז את שעות העבודה שעה אחת אחורה? בעיני השעה הזו יקרה יותר בערב מאשר בצהריים, שאז בטח תהיי לחוצה להתכונן ולצאת. כך תראי את הילדים לפני שתצאי, תגישי צהריים / תציצי בשיעורים / תשמעי איך היה היום על רגל אחת, ובערב תהיי איתם בלי לחץ. ד"א, אני מבינה שאין אופציה לצמצם את המשרה שלך היום? אולי זו גם אופציה בכל מקרה

לעת עתה

New member
../images/Emo62.gif זה רעיון !

לצמצם משרה נוכחית - אין סיכוי. גם כך אני עובדת הרבה יותר מהשעות ה"רשמיות" של המשרה, כי מתקמצנים להחזיק עוד עובד/ת. להזיז שעה זו אופציה שלא ניסיתי. אני אנסה לבדוק אם זה אפשרי
. תודה, ידעתי שכדאי להתייעץ פה !

אלינה12

New member
גם לי לא נראה

מה יתרון פה? שתהיי לבד בבית חצי יום? כל העניין של חצי משרה זה להיות פנויה כשילדים בבית. כך את גם מפסידה בשכר וגם לא רואה את הילדים.

לעת עתה

New member
לא בדיוק

אני אהיה פנוייה לקבל אותם בחזרה מהלימודים, ואהיה פנוייה אליהם בערב בלי לחץ של עבודות הבית. היום אני איתם יותר יותר שעות - אבל עסוקה בדברים אחרים, ולא חושבת שזה טוב יותר.

תומרלי

New member
לא אוהבת עבודה בשעות האחה"צ

בתקופת הלימודים עבדתי במשמרות ומניסיון אני יכולה להגיד לך שבד"כ מבזבזים את הבוקר ואם כבר מבשלים או מנקים הזמן עובר מאוד מהר. מציעה לך לחכות עם העבודה הנוכחית ולמצוא חצי משרה בשעות הבוקר.

Salsa S

New member
להתקשר!!

ממה את מפחדת? אם חייבים מישהו שיעשה את העבודה שלך - ואת לא שם... לא הגיוני שיהיה מישהו שיישב במקום שלך - לפחות עד שאת חוזרת? אל תיכנסי לחרדות. פשוט תתקשרי ותביני מה קורה שם.

תומרלי

New member
הגיוני? זה מקום נטול הגיון

הרבה דברים לא הגיוניים קורים שם ותמיד תמיד מתחת לשולחן ואתה האחרון לדעת. אני מפחדת לגלות את האמת. אם הועברתי מתפקידי אני דוחה את הקץ. כזו אני. תודה על התמיכה.

אלינה12

New member
לדבר עם בוס וכמה שיותר מהר

חבל על המתח ועל עצבים שלך. אפילו שתבררי משהו שאת לא תוהבי, זה עדיף על אי-ודאות. מחזיקה עצבאות שהכל יסתדר

לברר בכל דרך

גם לשאול ישירות את הממונים, וגם לרחרח אצל החברים מהעבודה. אל יאוש!

משוש30

New member
בטח להתקשר אין שאלה בכלל!

(האם לא יתכן שהיה לך מחליף בחופשת לידה?) תתקשרי ותספרי לנו אני בטוחה שזה לא מה שאת חושבת

התפטרתי כי ממש לא התחשק לי

לחזור למקום עבודה עויין ולא אני לא מגזימה ובשביל זה עוד להתחיל למצוא לנדבי סידור וכל הטטראם שמסביב לא נראה לי ואגב תיקון קטן דמי אבטלה הם 4 חודשים ולא 6 חודשים אני מתחילה לחפש עבודה כי בימינו לא קל למצוא משהו ונראה מה יצוץ... חוץ מזה שאני גם סטונדטית ועוד חודש חוזרים ללימודים אז יש לי מה לעשות רק שאחרי כמעט שנה בבית כבר בא לי לעבוד (הייתי בשמירה מחודש שני) תודה בכל אופן

פשושולה

New member
שהיה המון בהצלחה. אם היה לך רע שם

והשעות איומות, אז כמובן שטוב עשית.

תומרלי

New member
הלואי ויכולתי להתפטר

אני עובדת במקום מאוס ומגעיל. הכל שם תמיד בגדר טובות.שום דבר לא עובד לפי החוקים ואותי זה מרתיח. צריך להיות קרוב לצלחת ואני לא טיפוס כזה. מה גם שהם רואים בי "צעירה" כי אני לא מהותיקים. העניין הוא שזה מקום עם תנאים מאוד נוחים לגידול ילדים וללימודים. לא יודעת מה לעשות.תיכך נגמרת לי החופשה ואני חוזרת בלי טיפת חשק. כל הכבוד לך על הצעד. אני מאמינה שכל מה שקורה הוא לטובה. בהצלחה ותהני מלשבת בבית

מכירה את המקומות האלה...

תעשי את השיקולים שלך כי קשה למצוא עבודה שתשתלב עם גידול ילדים בהצלחה בכל מקרה

ליצה

New member
באמת מברוק על הניק...

ומזל טוב על ההתפטרות תסתדרו, תנסי להנות מהתקופה הזו.

לעת עתה

New member
תחת שמי הבדוי אני יכולה לומר בגלוי

שאני מקנאת בך !!! אני מקווה גם להגיע ליום שבו אוכל להכריז שעשיתי את השינוי שרציתי לעשות. מאחלת לך המון הצלחה, ובטוחה שעשית את הצעד הנכון עבורך !

למעלה