../images/Emo19.gifבנות קטנות - לא להכנס - באמת ..לא מומלץ.
אז היום היה דיי רגיל [-+] ודיי מצחיק , הייתי צריכה להשלים חומר \: כי הייתי בבית מלון שבוע שעבר ( מישהי שמה לב ? ) < והיה כייף רצח
> ואהמ .. בשיעור ערבית היום היה קורעעע , הלכנו לחדר מחשבים.. כדי לעשות עבודה.. ולי ולחחברה שלי לא ממש היה כוח .. אז הסתומה הזאת נכנסה ל'סקס משין' משו כזה XD ( רושמים שם כל מיני דברים ,על סקס וכל הדברים האלה ..ואנשים פשוט מגיבים על זה ) קיצר הייתה הודעה אחת של מישהי , ' הכנסתי טוש לכוס , האם אני עדיין בתולה ? ' XDDDDDDDDD וגם : ' לחבר שלי יש יותר מידי גדול , ואני לא יודעת איך משו כ"כ גדול יכנס למשו כ"כ קטן ' שקראתי את זה נשפכתי על הרצפה , כאילו אנשים עד כדי כך מושפלים, וחסרי חיים , שהם רושמים את זה ?!
- קראתי את זה רק בגלל שהייתי חסרת תעסוקה , ובגלל שיש לי חברה ממש מטומטמת , שמדרדרת אותי , אז לא לחשוב עלי דברים רעים -
ואהמ , שני ילדים מהכיתה שלי רשמו שיר על המורה שלי XD קורע מצחוק ..ולא קשור XD אני ירשום כמה שורות ...מההתחלה , כי אין לי כוח לרשום הכל זה ארוך XD - ' תזהר ממנה היא כמו זונה שהיא מוצצת , סתם סנילית מטומטמת .. , תיזהר אחי יעקובי פתח לה תצנרת . תזהר ממנה היא כמו זונה מיד יורדת , סתם סנילית מטומטמת תזהר אחי יעקובי שחק לה בכוונרת. עם חוטיני צהבהב היא שוכבת על הגב , יעקובי עושה ביד , בואי י'אהבלה תראי שזה יכאב אני פותח לך תתחת , ומוצא מכרה זהב , - אכן כן , סתומים ברמות.
-למי שיש הוט - היה יום שישי את הסרט היירספריי ? עם לא , מישהי יודעת מתי יש את זה ? אני ממש רוצה לראות את זה ואני מקווה שלא פספסתי .
שאלה יומית תאמת היו לי מלא פאדיחות ממש ממש מפדחות בחיים שלי XD שאני מעדיפה לא לרשום אותם