יום ראשון!
אף אחת לא פתחה אז....

JuSt My LuCk

New member
../images/Emo73.gifיום ראשון!../images/Emo73.gifאף אחת לא פתחה אז....

אז תספרו על היום שלכן
ושאלה יומית
: מה הפדיחה הכי גדולה שאי פעם קרתה לכם?

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif נראלי שהייתה את השאלה הזאת כברXDDDD

והיום היה יום הורים, בלה בלה בלהההההההההההההה|

sweet shir

New member
בע יום מבאס.

מבחן מיייייגע בתנ"ך, ועכשיו גיליתי שאמא שלי הרסה לי את הסליפון החמודות שלי>: והיא עוד מאשימה אותי%#@$ סעמק. קיצור החיים בזבל בואו נחתוך ורידים><

../images/Emo19.gifבנות קטנות - לא להכנס - באמת ..לא מומלץ.

אז היום היה דיי רגיל [-+] ודיי מצחיק , הייתי צריכה להשלים חומר \: כי הייתי בבית מלון שבוע שעבר ( מישהי שמה לב ? ) < והיה כייף רצח
> ואהמ .. בשיעור ערבית היום היה קורעעע , הלכנו לחדר מחשבים.. כדי לעשות עבודה.. ולי ולחחברה שלי לא ממש היה כוח .. אז הסתומה הזאת נכנסה ל'סקס משין' משו כזה XD ( רושמים שם כל מיני דברים ,על סקס וכל הדברים האלה ..ואנשים פשוט מגיבים על זה ) קיצר הייתה הודעה אחת של מישהי , ' הכנסתי טוש לכוס , האם אני עדיין בתולה ? ' XDDDDDDDDD וגם : ' לחבר שלי יש יותר מידי גדול , ואני לא יודעת איך משו כ"כ גדול יכנס למשו כ"כ קטן ' שקראתי את זה נשפכתי על הרצפה , כאילו אנשים עד כדי כך מושפלים, וחסרי חיים , שהם רושמים את זה ?!
- קראתי את זה רק בגלל שהייתי חסרת תעסוקה , ובגלל שיש לי חברה ממש מטומטמת , שמדרדרת אותי , אז לא לחשוב עלי דברים רעים -
ואהמ , שני ילדים מהכיתה שלי רשמו שיר על המורה שלי XD קורע מצחוק ..ולא קשור XD אני ירשום כמה שורות ...מההתחלה , כי אין לי כוח לרשום הכל זה ארוך XD - ' תזהר ממנה היא כמו זונה שהיא מוצצת , סתם סנילית מטומטמת .. , תיזהר אחי יעקובי פתח לה תצנרת . תזהר ממנה היא כמו זונה מיד יורדת , סתם סנילית מטומטמת תזהר אחי יעקובי שחק לה בכוונרת. עם חוטיני צהבהב היא שוכבת על הגב , יעקובי עושה ביד , בואי י'אהבלה תראי שזה יכאב אני פותח לך תתחת , ומוצא מכרה זהב , - אכן כן , סתומים ברמות.
-למי שיש הוט - היה יום שישי את הסרט היירספריי ? עם לא , מישהי יודעת מתי יש את זה ? אני ממש רוצה לראות את זה ואני מקווה שלא פספסתי . שאלה יומית תאמת היו לי מלא פאדיחות ממש ממש מפדחות בחיים שלי XD שאני מעדיפה לא לרשום אותם

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo91.gif

לא כדאי לך לראות את הסרט המשעמם הזה
.. אבל מה שבא לך

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifחרא יום../images/Emo69.gif

רבתי עם 2 חברות שעשו לי פרצופים כל היום, ותפסו אותי מעתיקה מהיד בהכתבה באנגלית עם המורה הנאצית
כאילו יש לנו 10 מילים כל אחת צריך לכתוב ב 3 צורות ואת השתיים הראשונות ידעתי ולשלישית הסתכלתי ואז המורה באה בסוף המילה ועושה לי כזה :"נסטיה תראי לי את היד" אני מראה לה, היא עושה לי:"תראי את היד השניה" אני כזה :"נו טוב........" ואז היא אומרת לי בקול ה'רגוע' הזה שלה :"תצאי החוצה" שאלה יומית: היו כל כך הרבה פאדיחות (כמו היום שתפסו אותי... לא נעים
) ואין אחת גדולה, כולן גדולות

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifשחכתי שקניתי את הדיסקים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קניתי את מושן ואת ROT3F #%!#$^@#^#$&%^*&*#$@%@#%@#$% נכנסתי לפיקולו ואני כזה "טוב נו ננסה את המזל"... "יש לכם דיסקים של מקפליי" ואז המוכרת עושה לי כזה:"אממ כן ראיתי איזה אחד בקופה.." אז אני חושבת לעצמי "בטח יהיה להם את הגריטסט היטס......." אז היא מוציאה לי את רדיו אקטיב דלוקס, מושן הסי די, מושן הסידי והדיוידי, וROT3F ואני - O_____________0 אח שלי מסתכל עליי ומתחיל לצחוק ואני רק מתאפקת לא לצרוח. אז..... עכשיו יש לי את: רדיו אקטיב דלוקס, רדיו אקטיב שיצא עם הדיילי מייל,וונדרלנד,מושן, ROT3F, גרייטסט היטס, הדיוידי מאוסטרליה, וה 3 סינגלים של OFTR. אני מלכה

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifבחנות 'פיקולו' בנהריה...

עכשיו אני לא צריכה לחכות לחנוכה כדי לקנות אותם יאי ליי ^-^ הייתי בשוק שהיה להם כ"כ הרבה דיסקים שלהם

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif

איזה רדיו אקטיב זה ? הגרסא הישנה של דלוקס או החדשה ?

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifמה ?!

OMG *_* זה נשמע כ"כ מושלם
אבל ישלי כבר את הישנה אז אני לא צריכה ... כמה זה עולה בכלל ? [ סליחה על השאלות הסתומות שלי
]

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gif#@$#%$^../images/Emo2.gif

עהעהאהע איזה כיףף לך !!!!!!! בכמה קנית את הרדיו אקטיב ? תתחדשי

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifהזמנתי אותו לפני חודש ומשהו

מאמזון והוא עלה לי 70 ש"ח עם משלוח אאל"ט.......

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gifהא חשבתי שקנית מפיקולו ../images/Emo3.gif

קנית את הגרסא השלישית [שיש שם גם את קורפטד באקוסטית] ?

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifלא.. את השנייה.. אבל בפיקולו

יש את הגרסה השלישית והיא עולה גם 70..

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gif70 ש"ח ? ../images/Emo2.gif

אמרו שהיא עולה 160 :OO ייאוו יש עוד חנות פיקולו חוץ מנהריה איפשהו ?

למעלה