יום ראשון!
אף אחת לא פתחה אז....

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifאנלא יודעת...אבל מי אמר לך שזה

עולה 160 שקל?!?!?! גם אם תזמיני את זה מארה"ב עם משלוח זה יעלה לך פחות מ80 שקל.

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gifכתבו פה .. בפורום שזה עולה ככה \:

כן אבל אין את הגרסא השלישית באמזון עדיין .. אווףף ואני כ"כ רוצה את זה כבר

noam31995

New member
אויי איפה להתחיל???

טוב...בגלל שאני לא יודעת איזו לכתוב אני פשוט אכתוב כמה...
1. היינו ב"דיאלוג בחשכה" והיה שם אוטו, אז חיפשתי את הידית. אבל אז בטעות נגעתי למישהו בתחת. פתאום הוא צעק: "מי אונס אותי?
!!?
והתחלתי להתפקע מצחוק. הוא:" אונסת הא??" אני:" אוי..
.סליחה...." כמעט בסוף המסלול הוא בטעות נגע בי. אני:" אז מי האונס עכשיו אה??" 2.הלכתי בבית הספר וצעקתי לחברה. התסכלתי אחורה לבדוק אם היא שמעה אותי ונתקעתי בענף של עץ. 3. הלכתי עם חברה בבית הספר ודיברנו על בנים. ואז אמרתי:" עופרי חתיך!!"(חבר של אח שלי) ואז היא אמרה:" גם מורן!!"(עוד חבר...) ואז פתאום קלטנו ששניהם עומדים מטר מאיתנו יחד עם אח שלי....חחח...
4. היינו בכיתה ומסביבנו היו איזה מאה פרחות. ואז צעקתי בקולי קולות:" אוףף...איך אני שונאת פרחות!!!" היו עוד המון אבל אני חשובת שחשפתי יותר מידי....חחח

Mc4Ever

New member
../images/Emo203.gifיום ראשון המבעס

אוקיי... היום היה לי מבחן בתנ"ך עם המורה שאני הכי שונאת
ולא הספקתי לענות על שאלה של 20 נקודות.. אוףף
סידרנו חדרים לטיול השנתי, ואיתי בחדר היו 4 בנות כולל אותי, וצריך שיהיה 5 אז אמורה שלי הכניסה לנו ילדה מהכיתה שאני וכל הכיתה בכלל לא מדברים איתה
ומה שהיה הכי מבעס שלחברות שלי נתנו להיות 4 בחדר ולי דחפו את הילדה ההיא
והיום היה לחברה שלי יומולדת אז כל החברות שלי ואני הלכנו ביחד עשינו צחוקים והיה ממש כיף
בקשר לשאלה-- היו לי הרבה פדיחות אני אכתוב אחת: יש לנו בבית ספר מורה שכולם חושבים שהוא הומו (בגלל שהוא מדבר כמו הומו, היה לו פלפון ורוד, יש לו פאה והוא מתלבש כמו הומו) אז יום אחד אני וחברה שלי דיברנו עליו אמרנו שהוא מצחיק בגלל שהוא מתנהג כמו הומו ושהבגדים שלו מצחיקים.... והוא היה מאחורינו... בקיצור זה היה ממש מצחיק

blackroses

New member
../images/Emo59.gif יום ראשון ../images/Emo69.gif.

הייתי אמורה ללכת לראיון בגיא פינס ולהקרנת בכורה של 'דמדומים' אבל הם בטלו - טפשים
. טוב, אז יום ראשון מתיש, מיום חמישי אני יושבת עם ספר "שמואל א' ולומדת כמו לא יודעת מה למבחן מטופש שיש לי ביום חמישי, אני צריכה גם ללמוד את "שמואל ב'" ואת "מלכים א' ואין לי כוח יותר
המוח שלי כבר נשרף, האולפנא שלי מתנהגת כאילו כל אחת מהתלמידות היא איזה דוקטור בתנ"ך וזה מתחיל להתיייייייייש
. בקשר לשאלה היומית: אין לי מושג.

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifתספרי לי ../images/Emo122.gif מרוב כל המבחנים ב..

נביא,בקיאות ותורה..עוד שנייה ואני מתחילה לחזות נבאות בעצמי.. ~________________~ אבל אח"כ זה שווה את זה שאת באה למחבן ואת שופכת את כל מה שלמדת
..

blackroses

New member
../images/Emo59.gif הלוואי, אני כל כך מקבלת בלקאאוטים../images/Emo69.gif

אני כל כךךךך מתחילה לשנוא את המקצוע הזה!@#$%^&*)$%^&*

../images/Emo80.gifיום ראשון אאמ יום מלחיץ

הברזתי משיעור מתמטיקה אם חברה שלי ובגלל שחברה שלי לומדת אם המחנכת היא תפסה אותנו והתקשרה להורים...כל כך נלחצתי שהם יצעקו אלי ויענישו אותי או משהו אבל הם בסך הכל דיברו איתי וזה והם לא האנישו אותי בכלל...חחח מזל!!!

למעלה