לטיול יצאנו........

יותר יפה מיפה.

לאחר סקירה כשלך,ניראה,כי מי שהחמיץ ,נורא מצטער... כמה בטוב טעם תארת הכל,ואיזה כשרון,פשוט מקסימה.אני מקווה, שהתערוכה עדיין פתוחה,שאוכל עם "אישי" לראות פאר יצירת החברים... את ודאי יודעת,שהוא "ממליץ" על אישור הפעילויות עם רפי ושות'. ואני,הקטנה,בעלת החווה הקטנטנה,שנהנתה מכל רגע, מוסרת חיבוק ע נ ק לכל המתארחים ות ו ד ה גדולה לירדנה.

פשושקה תודה על הכתבה ../images/Emo25.gif

כמו שאומרת הלימור צילמנת וערכת בטובטעם
נאווה, מאז שאני שותה את החליטות שלך הפכתי היפר אקטיבית תביאי משו להתרגעות , הסטיביה שיגעה אותי לא ידעתי שאפשר להמתיק ככה עם צמחים זרקתי הסוכרזית ואני כל היום מרתיחה מסננת מרתיחה מסננת....טגידי מה יהיה ?

אנפה2

New member
בוקר טוב, התנצלות גדולה לשוקו.

נשלחה הבוקר התנצלות לשוקו המקסימה שכמו שרק היא יודעת הטיול אורגן נפלא, קראתי וראיתי את התמונות שהציגה "מיבשור" כל הכבוד לקבוצה המדהימנית הזו.

מה יהיה??????

יהיה מתוק והרבה יותר בריא. ואיזה כייף שהרחקת הסוכרזית מעינייך... ולהתרגעות? למה? מה רע לנו בזה? ש"יסבלו" הבעלים שלנו ! חוץ מזה,שיש לי דיבור לא פתור איתך,קפצי לחווה... ( ) ענק.

"הפכת להיפר אקטיבית" ../images/Emo4.gif

יש תקופה בחייך שלא היית כזאת
צריכה דחוף שיחה צפופה עם "ש" על הנושא
הים מסר לך ד"ש

../images/Emo51.gifרבה על יום קסום../images/Emo106.gif מכולנו

תודה רבה לשוקו,לנאוה,למייבי
מכל ה
עוד יום טיול נפלא מלא חויות ולמידה:) תודה אנשים מקסימים
אוהבת אתכם

w o m a n 10

New member
תודה מייבישור על שרשור יפייפה ../images/Emo23.gif

המחשב השתגע לי לכן לא יכולתי להכנס לפני כן. היה זה טיול בו יותר חשים וחווים מאשר רואים. יפה שהצלחת גם לצלם
התערוכה הייתה מגוונת ויפה. הציגו בה בהחלט אנשים מוכשרים. הנה עוד עבודה שלך אומנות לשמה
תודה לירדנה על הארגון
ולחבריה על החברותא הנעימה. כן ירבו מפגשים שכאלה. ליל מנוחה

למעלה