עדכון פגישה

ronpel

New member
גרשון תרגיע

נושא הדרך עפר (שכבר מזמן לא קיימת) לא עלה בדיון - מסתבר שזה עלה בשיחה פרטית לאחר הדיון בין הראל לטימי כאשר סיירו ביחד בצומת (אתה מוזמן לקרוא את ההודעה של הראל). זה שאתה מתנגד אישית לכביש במקביל לדרך הבטחון שאולי יפריע (תמיד יש פתרונות ) ל3-4 תושבים אבל יביא פתרון למאות מתושבי לפיד - זו זכותך אבל בישיבה סוכם אחרת עובדה שגם איציק , רני ושרון ראו בזה פתרון אפשרי. אני מקדם בדיקת פתרון זה כפי שסוכם. ליוסי יש העתק הפרוטוקול - אם תקרא אותו תראה שאני פועל בדיוק לפי הסיכומים וממתין לקביעת הפגישה עם סוסן לגבי הפתרונות שדורשים את אישור כפר רות. לילה טוב רונן

idopel

New member
גרשון תפרסם את הפרוטוקול

שאושר ע"י שני הצדדים, לא את מה שאתה או מישהוא אחר זוכר. היתה ישיבה, הועלה פתרון אפשרי שייבדק, אתה כבר פוסל אותו על הסף בניגוד למה שנקבע בישיבה - למה? במקום לחתור לפתרון אתה מלבה את האש ע"י ציטוטים לא רלוונטים לעניין. מה המטרה שלך? פתרון לכביש או להרגיע את גולשי האתר של כפר האורנים? מה יותר חשוב?

אירילה

New member
הפרוטוקול אצל שרון ,שתפרסם אותו....

המטרה שלי היא פתרון לכביש ,אבל כשהפגישה באה ביוזמת תושב לפיד שבאמת ובתמים מטרתו היא ליישב את הבעיה אחת ולתמיד ותחת זאת באים תושבים מכפר האורנים ובעוז חוצפתם מכנים זאת כתרגיל מסריח ,כאן הייתי מצפה מאלה שנכחו בפגישה להרגיע אצלכם בפורום או שמא אני נאיבי מידי. מה הבעיה שלכם לכתוב בפורום אצלכם שאין כאן כל תרגיל מסריח????? או שמא אתם מסכימים עם דעתם? חשוב שהאווירה תהיה נקיה ,משקעים ישנם ואת זה אי אפשר לשנות אך את האווירה ניתן וכשאנחנו באים בכפיים נקיות לפגישה ואחרים משמיצים ,זה מה שהייתי מצפה מאלה שנכחו בפגישה והמבין יבין.

ronpel

New member
גרשון כאשר יום אחרי הפגישה

מוסיפים לסיכומים נושאים שאפילו לא עלו לדיון זה בהחלט גורם לחשש שיש כאן שוב תרגיל. תזכור שבחודש נובמבר ישבתי עם נציגי וועד לפיד לגבי שביל הולכי רגל וכביש הגישה. הגענו לסיכומים ופתאום מתברר שהם הסתירו את הכוונה לבצע את העבודות במעבר להצרתו. איך אתה מצפה שניתן אמון באנשים אלו כאשר התרגילים חוזרים על עצמם כל מספר חודשים?

idopel

New member
גרשון

אני אישית לא חושב שגינוי שכזה עוזר, מהודעות כאלו צריך פשוט להתעלם. הרי הגינוי לא ישכנע את הכותב שאין תרגיל. הדרך היחידה להוכיח זאת היא במעשים. סביר להניח שאם תהיה תגובת גינוי תבוא תגובת נגד וכך שוב נגרר ל"קרב" מילולי לא רלוונטי.

אירילה

New member
idopel - אני איתך......./images/Emo45.gif

האמן לי ,כי לפחות אצל יוסי ואצלי ישנה כנות רבה. אני מקווה שגם כך ינהגו השאר. חג חנוכה שמח
וכדברי שרון: בכל במידה...

ginats

New member
הפרוטוקול הועבר לידי רונן ויוסי

וכנראה שגם לטימי. אני לא אפרסם אותו על דעת עצמי. אבל אין בעיה, אני מניחה, לעשות רשימת אימיילים בפעם הבאה ולהעביר לכולם.

kiyossi

New member
פרוטוקול../images/Emo127.gif

בראשית שרון-תודה על כתיבת הפרוטוקול. שנית-כפי שאת יודעת הפרוטוקול נכתב כטיוטה כי כך הוגדר וזו אינה אשמתו של איש כי סיכמנו על כתיבת ראשי פרקים בהחלטה של רגע. כדי לפרסם אותו ברבים צריך לשפצר אותו ולסגנן כי כך לא ניתן להציג אותו ושוב לא בא אליך בטענה כל שהיא ולוקח את האחריות עלי ומאידך חששתי לשפצר אותו במעמד צד אחד בלבד. כפי שכתבתי לך העברתי העתק לטימי ואת כפי הנראה לרונן גם . מקווה שבפגישה הבאה נתארגן ונכתוב יותר מסודר ולא כמו בפגישה האחרונה שההחלטה על כתיבת פרוטוקול נפלה ברגע. סך הכל הפרוטוקול משקף את שנדברנו שם מעבר להצעות שהועלו ולא זכו להתייחסות הראוייה, מה שמלמד שלפני פיזור הישיבה חייבים לסכם על כל הנושאים שהועלו שזהו עניין טריוויאלי ונכון לעשות. דבר חשוב שהעלית -רישום דא"ל של הנכחים ועדכון מצב הפעולות שעליהן סוכם. שוב תודה וחג שמח יוסי

ginats

New member
ובכל זאת אתה משתמש בו כל הזמן

כשאתה כותב לרונן ולאחרים. נכון, הוא לא מחייב, אבל אם כך הוא לא מחייב לשני הצדדים. אתה לא יכול לומר כאן "זו רק טיוטה" ובפורום השכן לומר "כך סוכם, תסתכלו בפרוטוקול". ואגב זה, אפרופו שנאה, אתה לא יודע כמה זה מעליב להכנס לפורום כאן ולראות שהישוב לפיד שכן לכפר רות ושילת... מדינת ישראל גובלת בים, בירדן ובמצרים, לא ככה?

kiyossi

New member
שרון ../images/Emo4.gif

א. הפרוטוקול כן מחייב כי אחרת עבודתינו לבטלה ב. המכתב שכתבת אכן נכתב כטיוטת סיכום לפגישה ואין בכך משום המעטה בערכו ואם היה מסוגנן וערוך בצורה אחרת היה ערכו או תכנו משתנה? ותשובתי:כמובן שלא. ג. לגבי "שנאה" לא ממש הבנתי את הקשר ...

ginats

New member
חשבתי שבהודעתך

חשבתי שבהודעתך לגבי הצורך בשפצור, אתה מתכוון לתוכן ולא לסגנון. בקיצור, הבנתי ממך שלדעתך הוא לא מחייב. אז אם לא הבנתי נכון - עמך הסליחה. לגבי שנאה - זאת לא היתה תגובה שמכוונת אליך. וסליחה אם זה לא הובן. ועדיין זה מפריע לי בכל פעם שאני נכנסת לפורום הזה לקרוא על השכנים הקרובים של לפיד - כפר רות ושילת. (יוצא שאני רק מתנצלת בהודעה הזאת...
)

אירילה

New member
שרון שלום ,כמה הערות לגבי הפרוטוקול

כשיוסי מדבר על שיפצור ,אני יכול לבין את כוונתו ,מתוך המסמך שהועבר אלי וכאחד המשתתפים בפגישה זו ,פרוטוקול חייב להיות מסודר ומחייב ,אל כאשר זה הכתוב בו " משתתפים מלפיד: טימי ברנרד, יוסי, רני, תמיר, שרון, איציק (ועוד אחד שאני לא מכירה) מכפר האורנים: רונן, יואל, הראל, שרון, (ועוד שניים שאני לא מכירה) וזו הכוונה בדיוק לרצינות הצדדים ,מפרטים כאלו קטנים שנראים לכאורה לא רציניים ,אבל בהחלט מראים את היחס ,כשיש כאלו משני הצדדים שצויינו כלא מוכרים . בהחלט הפרוטוקול הבא חייב להיות מכובד...אבל מטעויות לומדים ונקווה שבפגישה הבאה הפרוטוקול יהיה מסודר עם שמותיהם של כל המשתתפים משני הצדדים והעיקר הוא שנבוא כולנו עם ת'כלסם מעשים ובל נשכח שבסופו של דבר אנחנו שואפים להגיע לתוצאות חיוביות ועל כך שוב אני מברך את יוסי על יוזמתו להידברות. רק מעיבה עלי כל העת העובדה שאני נתקל ביחס "עויין" בפורום אצלכם ,אז אולי לך מפריע לקרוא בפורום שלנו על השכנים הקרובים ללפיד ,כפר רות ושילת ,אבל עם יחס כזה בפורום שלכם ללפיד ,אינך צריכה להתפלא כי כך המצב. ולמרות הכתוב אצלכם בפורום ,נמשיך בהידברות (גם בלי בית משפט)עד אשר ייצא עשן לבן. שתהיה לך שבת שלום גרשון

למעלה