שרון שלום ,כמה הערות לגבי הפרוטוקול
כשיוסי מדבר על שיפצור ,אני יכול לבין את כוונתו ,מתוך המסמך שהועבר אלי וכאחד המשתתפים בפגישה זו ,פרוטוקול חייב להיות מסודר ומחייב ,אל כאשר זה הכתוב בו " משתתפים מלפיד: טימי ברנרד, יוסי, רני, תמיר, שרון, איציק (ועוד אחד שאני לא מכירה) מכפר האורנים: רונן, יואל, הראל, שרון, (ועוד שניים שאני לא מכירה) וזו הכוונה בדיוק לרצינות הצדדים ,מפרטים כאלו קטנים שנראים לכאורה לא רציניים ,אבל בהחלט מראים את היחס ,כשיש כאלו משני הצדדים שצויינו כלא מוכרים . בהחלט הפרוטוקול הבא חייב להיות מכובד...אבל מטעויות לומדים ונקווה שבפגישה הבאה הפרוטוקול יהיה מסודר עם שמותיהם של כל המשתתפים משני הצדדים והעיקר הוא שנבוא כולנו עם ת'כלסם מעשים ובל נשכח שבסופו של דבר אנחנו שואפים להגיע לתוצאות חיוביות ועל כך שוב אני מברך את יוסי על יוזמתו להידברות. רק מעיבה עלי כל העת העובדה שאני נתקל ביחס "עויין" בפורום אצלכם ,אז אולי לך מפריע לקרוא בפורום שלנו על השכנים הקרובים ללפיד ,כפר רות ושילת ,אבל עם יחס כזה בפורום שלכם ללפיד ,אינך צריכה להתפלא כי כך המצב. ולמרות הכתוב אצלכם בפורום ,נמשיך בהידברות (גם בלי בית משפט)עד אשר ייצא עשן לבן. שתהיה לך שבת שלום גרשון