שעת סיפור...

handlessman

New member
סיפור החניון שלי - סיפור אמיתי ../images/Emo70.gif

הרי הוא, בשעה טובה (מצורף כקובץ Doc. - word)... מקווה מאוד לזכות Enjoy

popikon23

New member
../images/Emo50.gifאתה חמוד!!

כיפה לבר מצווה... סיפור יפה ומשעשע, אתה מהווה תחרות רצינית פה. בהצלחה

glitter8

New member
נחמד,(לפחות יש תחרות...)

אם אינני טועה היום זה הדד ליין אז מי שלא הגיש עד היום - אבוד לו! אל תשכח לשלוח ליעל את הקובץ כי היא "איימה" שהיא לא תדוג סיפורים בודדים מהפורום.

handlessman

New member
וכן, שלחתי ליעל...

דיברנו ארוכות בפרטי איך אני יכול לשלוח לה את זה, כי אי אפשר לצרף קובץ להודעות פרטיות פה, אז שלחתי לה במייל...

handlessman

New member
ביתניים רק 4 סיפורים...

אנשים מה קורה אין לכם סיפורים? אפילו תמציאו משהו! ת'אמת, אל תכתבו, יהיה יותר סיכוי לזכות...

popikon23

New member
יש עוד 37 דק' לסיפורים..

אם לא ישורשרו סיפורים עד אז יש לי סיכוי גבוה לזכות (כמובן שגם לעמרי, ענבל ולילך)...

lile0

New member
מי בוחר את הזוכים? עפ"י מה?

ומתי יוכרז/תוכרז הזוכה?

YulaShpil

New member
הסיפור הזוכה...

יוכרז מחר
תיערך הגרלה בין כל המוני הסיפורים שהגיעו אלי (כן, כן, כל ה-4...), בנוכחות משקיפים
הזוכה המאושר יקבל הודעה, וכל הסיפורים יפורסמו במרוכז בקרוב. שבוע טוב

handlessman

New member
כשכתבת בכותרת "הסיפור הזוכה..."

חשבתי שכבר הכרזת ונבהלתי... חח

YulaShpil

New member
לא רציני כאן זה כמות הסיפורים

שהגיעו אלי... רק 4
וזה עוד אחרי שהתלהבתם כל כך... אז עכשיו תגידו מי כאן לא רציני... וכל הסיפורים מקוריים ומצויינים. מלכתחילה חשבתי לבחור את ה-3 הטובים ביותר, ולערוך הגרלה ביניהם (שלא תגידו שאני משוחדת, או משהו), אז מכיוון שהגיעו 4 מצויינים, ההגרלה בין כולם. טענות ומענות יתקבלו, ויזכו ליישום בפעם הבאה. בינתיים, הודעה נשלחה לזוכה המאושר. הודעה על מיהו הזוכה המאושר תפורסם כאן מיד.

popikon23

New member
מחזיקה לי אצבעות ../images/Emo45.gif

אני חושבת שכל 4 הסיפורים היו איכותיים. בהצלחה לכולנו..

glitter8

New member
עוד טענות ומענות...

א. אני שלחתי סיפור ולא אשמתי שרק 4 שלחו אולי אם הפרס היה קצת יותר אטרקטיבי היו יותר משתתפים ב. מן הסתם ולאחר סקר קצר שערכתי לרוב חברי הפורום כבר יש את הדיסק אז מה הקטע? לחכות שכולם קודם יקנו? אולי עדיף כרטיס להופעה, או משהו אחר... ג.אני משערת שמישהו אחר זכה ( ולא בגלל הטענות...)

למעלה