לה קוצ´ינה
לבקשת ליטי, הנה פעם נוספת הסיפור של לה קוצ´ינה: בדיוק לפני שנה היינו באילת בסופ"ש, במלון המלך שלמה. הדיל היה חצי פנסיון, עם אפשרות לאכול ארוחת ערב במסעדות הרשת תמורת תוספת של 40 ש"ח לאדם. סתם לצורך שלמות הסיפור אומר שביום הראשון הלכנו למסעדה הצרפתית שבתוך המלון (שכחתי את שמה באופן לא מפתיע) והיה פשוט גרוע. למחרת היה יום שישי ולה קוצ´ינה, שאינה כשרה, היתה אופציה יחידה, אז לא התלבטנו. כפי שסיפרה גוז, המקום מעוצב וחביב מאד, והשירות הינו בעייתי ביותר. בשנה שעברה הנחנו שזה נובע מגל הפיטורים הגדול במלונות אילת, אבל תירוצים כאלו לא מחזיקים מעמד שנה שלמה (הם צריכים ללמוד בינתיים...) דווקא מהאוכל נהנינו למדי. היינו ששה ואכלנו ארוחות מלאות (ראשונה, עיקרית וקינוח - אם יש בדיל אז לא ניקח???), כך שלמרות שאני ממש לא זוכרת מה לקחנו, ניתן להניח שניסינו מגוון רחב. אני לא חובבת גדולה של אוכל איטלקי (מיכאל הר סגור טוען, כך שמעתי ביום שישי, שהם לימדו את הצרפתים. אם כך, התלמיד עלה על רבו), אבל נהניתי. המנה היחידה שזכורה לי במפורש היא צלחת האנטיפסטי - מומלצת. לאור ההצלחה חזרנו גם ביום האחרון (בעקרון יש לנו העדפה ללא כשרות), והפעם השירות היה כל כך חובבני שהצליח להאפיל על האוכל. החובבנות כללה חוסר תזמון בהוצאת המנות (חלק סיימו לפני שאחרים קיבלו), טעויות במנות וכו´. אז במחיר 40 ש"ח לאדם לפני שירות ושתיה זו ארוחה טובה מאד, אבל במחיר מלא יש באילת טובות ממנה (אני סומכת על גוז שתתן לנו פרטים נוספים).