מסעדות באילת

צוקה

New member
מכירה את בצל ירוק - היא מזכירה

בסגנון באמת את יוטבתה, אפרופו ושות´. למרות שאני לא פוסלת סגנון איטלקי. שתבינו, אנחנו חוגגים יומולדת 30 לבעלי (שיחיה) ואני מחפשת מקום עם טיפה רומנטיקה. מישהו שמע על סנטה-פה?

דנה ב

New member
סנטה פה

משפחתי ואני מרבים לבקר בעיר הדרומית (בהרכב זה או אחר). אי לכך, ניסינו את מגוון המסעדות שמציעה העיר ו"סנטה פה" הוכתרה על-ידנו כמסעדה המנצחת. המסעדה לא כשרה ומציעה מגוון מנות מיוחדות, המוגדרות אינדיאניות-טקסניות-מקסיקניות; הווה אומר מגוון בשרים, דגים ופירות ים בצורות הגשה מעניינות (זכורה לי לטובה מנה של פילה סלמון בסלסת קוקוס) וכן מנות קלילות יותר, של פאהיטס בלוויית סלסות טעימות. המנות מוגשות בצורה יפה והכי חשוב - טעימות. בשעות הצהריים מוגשות עיסקיות משתלמות, אך גם התפריט הרגיל אינו "בשמיים". באתר המסעדות - rest.co.il יש קישור לאתר המסעדה, שווה לך להכנס בתיאבון ו
דנה

צוקה

New member
../images/Emo51.gif רבה על ההמלצה החמה ../images/Emo70.gif

האם זהו מקום רומנטי לשבת בו ביום ו´ בערב? ושוב תודה רבה רבה צ´וקה

EYAL HA ZOLEL

New member
באילת

המחבוא של אדי מסעדה מצוינת בסיגנון צרפתי עם שרות מפנק ולא מאד יקר.

צוקה

New member
אני אנסה לחפש עליה, אשמח לשמוע

פרטים נוספים, כגון: מנות מומלצות, מיקום המסעדה, אווירה במסעדה וכיו"ב. תודה, צ´וקה

גידי42

New member
המפלט האחרון

לטעמי מסעדת דגים הטובה באילת, פירות ים מעולים ואוירה נעימה ע"י הים. יש גם מנות לכאלה שלא אוהבים מאכלי ים.

גילהבי

New member
קופצת על עגלת השרשור - יש לי שאלה

לגבי אילת יש מסעדה באיזור בתי המלון בחוף הצפוני (סביבות נפטון, שולמית) מאחורי אחד מבתי המלון, לא זוכרת את שמה - (משהו שמשלב פסטה וסיפור) מסעדה איטלקית קטנה, נראית ביתית רציתי לשאול אם מישהו אכל שם פעם במקרה?

liti

New member
נדמה לי שאני יודעת על מה את מדברת

ממש לא זוכרת איך קוראים למסעדה ומעולם לא אכלתי בה, אך נדמה לי שהיא מאחורי מלון דליה/הווארד ג´ונסון (מקווה שאני לא טועה...) מישהו מכיר?

Amoureuse

New member
הייתי שם לפני אולי 3 שנים

היא באמת ליד מלון דליה ואני גם לא זוכרת איך קראו לה. כשהייתי באילת בפעם האחרונה (לפני שנה) לא ראיתי אותה, היא עוד פתוחה בכלל? (אבל לא חיפשתי ממש אז אולי סתם פיקששתי). אז למקרה שזה עוד שווה משהו, נהנינו בה מאד - היינו ארבעה והאוכל של כולם היה טוב ואני זוכרת שלא היה יקר. פרטים נוספים קשה לזכור אחרי כ"כ הרבה זמן, רק שהרושם הכללי היה שזו היתה בחירה מצויינת לארוחת הערב.

המסעדה במלון בל אולי ?

נדמה לי שקוראים לה פסטריה והיא נמצאת ממש מאחורי המלונות. אם אליה התכוונת - לפני כחצי שנה עדיין היתה פתוחה. אכלנו שם ונהננו מאד - בתכנון לחזור לשם שוב ! יאמי יאמי

גילהבי

New member
אליה התכוונתי - פסטריה

נראית איטלקית ביתית כזו יופי! אם ההמלצה טובה - מחר אנחנו נוסעים על הבוקר, אולי ננצל אותה לאיזה צהריים. תודה

liti

New member
../images/Emo73.gif../images/Emo160.gif../images/Emo42.gif מסעדות באילת

שירשור המלצות שפורסמו כאן לאחרונה למען אלו שיורדים דרומה לנפוש. השירשור מפורסם גם בשורה הרצה (הטאגליינס) כך שכל מי שמחפש המלצות על מסעדות באילת יוכל להעזר בו וזה יקל על החיפוש. אתם מוזמנים להוסיף המלצות נוספות.
ונופש נפלא לכל הנופשים!

Amoureuse

New member
לה קוצ´ינה

לבקשת ליטי, הנה פעם נוספת הסיפור של לה קוצ´ינה: בדיוק לפני שנה היינו באילת בסופ"ש, במלון המלך שלמה. הדיל היה חצי פנסיון, עם אפשרות לאכול ארוחת ערב במסעדות הרשת תמורת תוספת של 40 ש"ח לאדם. סתם לצורך שלמות הסיפור אומר שביום הראשון הלכנו למסעדה הצרפתית שבתוך המלון (שכחתי את שמה באופן לא מפתיע) והיה פשוט גרוע. למחרת היה יום שישי ולה קוצ´ינה, שאינה כשרה, היתה אופציה יחידה, אז לא התלבטנו. כפי שסיפרה גוז, המקום מעוצב וחביב מאד, והשירות הינו בעייתי ביותר. בשנה שעברה הנחנו שזה נובע מגל הפיטורים הגדול במלונות אילת, אבל תירוצים כאלו לא מחזיקים מעמד שנה שלמה (הם צריכים ללמוד בינתיים...) דווקא מהאוכל נהנינו למדי. היינו ששה ואכלנו ארוחות מלאות (ראשונה, עיקרית וקינוח - אם יש בדיל אז לא ניקח???), כך שלמרות שאני ממש לא זוכרת מה לקחנו, ניתן להניח שניסינו מגוון רחב. אני לא חובבת גדולה של אוכל איטלקי (מיכאל הר סגור טוען, כך שמעתי ביום שישי, שהם לימדו את הצרפתים. אם כך, התלמיד עלה על רבו), אבל נהניתי. המנה היחידה שזכורה לי במפורש היא צלחת האנטיפסטי - מומלצת. לאור ההצלחה חזרנו גם ביום האחרון (בעקרון יש לנו העדפה ללא כשרות), והפעם השירות היה כל כך חובבני שהצליח להאפיל על האוכל. החובבנות כללה חוסר תזמון בהוצאת המנות (חלק סיימו לפני שאחרים קיבלו), טעויות במנות וכו´. אז במחיר 40 ש"ח לאדם לפני שירות ושתיה זו ארוחה טובה מאד, אבל במחיר מלא יש באילת טובות ממנה (אני סומכת על גוז שתתן לנו פרטים נוספים).

לה קוצ´ינה - עדכון.

סעדנו שם בשבוע שעבר (זוגתי ואנוכי). המקום מעוצב היטב ונאה, אוירה טובה ושקטה אם כי לא היו הרבה סועדים- אך כזה המצב היום באילת . השרות היה מקצועי, אדיב, מלצרית חביבה מאוד ולא מהזן שכל רגע שואל "הכל בסדר?" מבלי לחכות לתשובה, הקפידה לשמור קשר עין בתדירות גבוהה וגם ידעה להשיב לשאלות השורות לאופן הכנת הפיצה והרכב המנות ודרך הכנתן. מה אכלנו? האנטיפסטי מרשים וטעים, מלווה בפוקצ´ה. פיצה פונגי עם בצק דק אפויה בתנור לבנים - טעימה מאוד. ניוקי סולת (רומאנה)- אוריריים וטעימים אם כי אנחנו מעדיפים את הניוקי המסורתיים העשויים מתפ"א. שתייה: לימונדה וכוס יין . מחיר: 165 ש"ח לפני שרות.

למעלה