יום ראשוןן-חופש

Little McMickey

New member
../images/Emo73.gif../images/Emo202.gifיום ראשוןן-חופש../images/Emo3.gif../images/Emo112.gif../images/Emo125.gif

לפחות לי
אין לי הרבה מה לספר.. חוץ משלא הלכתי היום לביצפר [מי ילך ל-3 שעות ספרות ושהוא גם ככה לא כותב כלום
] וחם רצח!!!!!!!! אני מתייבשת פה, נמסה! אבל בחדר שלי כאילו מזגן
והיום אני הולכת לראות שודדי הקארביים 3! ואוא סוף סוףף.. [סוף העולם XD] ואני רוצה להגיד כמה דברים: יוגורטית, אני חולה עליךךךךךךך
[המבין יבין] ג'ייק הוא חרמן ואני חולה עליו!!
ו2 המלצות לשירים!
We Are The Ocean - Nothing Good Has Happened Yet
You Me At Six - If I Were In Your Shoes הכרתי אותם לאחרונה, את הראשון בעזרת יוגורטית הנשמה שלי
לאבא של ענבר [ענבז] החלמה מהירה
הכל יהיה בסדר
ועוד משהו חדש
פינת הד"שים
כןכן אני אתחיל לעשות מין דבר כזה שנקרא ככה, כל יום ראשון תוכלו פה לשלוח ד"שים לכל חבר פורום שאתן רוצות
אבל לא סתם ד"שים, אלא משהו מצחיק..לא סתם "אני רוצה למסור ד"ש לענבר ולרוקסן..." משהו כמו "אני רוצה למסור ד"ש כאפתי לאריאל הכאפה הראשית! ולשיר המאמייייייי שאני חולה עליהן יא כאפות!!!!
" "ד"ש לחסילון בטעם ברביקיו, ולכל החרמניות כאן בפורום" לודעת נו כל מיני XDDD הקיצר, הד"שים ישלחו אליי אך ורק במסרים!! אז לא לשכוח לשלוח מסר אליי עם הדשים שאתן רוצים ואני פשוט עושה העתק הדבק
אז אתן מוזמנות להתחיל לשלוח ד"שים קרועים אליי במסר
. שאלה יומית זה רק אני, או שממש חם היום? XDDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אולי לך חופש ../images/Emo11.gif.

קמתי ב9 וחצי, שמתי לק משוגע כמו לכל תחילת שבוע. נכנסתי ללחץ שצריך ללמוד היום לאזרחות כי מחרתיים מבחן, התכוננתי לבצפר, דברתי עם חברה על עבודה שאני לא יכולה ללכת היום לראיון עבודה
ואצתי רצתי לי לבצפר ל-3 שעות מת'
חום אימים! [ועוד רציתי ללכת עם טייץ XDD] והאובך הזה מזה לא טוב לי לאלרגיה! >< 5 אפצ'ים בדקה! חםחם
יומטוב נששששמות! ^^

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifזהו יש אובך../images/Emo7.gif או~ את יודעת שיש

לי ידיד בבת ים?? XD או שכבר אמרתי לך XDD או ששכבר קראת? XD קיצר הוא מאמריקה והוא אמר לי שהוא גר כרגע בבת ים XD והוא אמר "אפילו שיש שם מלא ערסים" הוא אומר לי שאני אבוא לבקר וזה, אם אני אבוא זה יהיה אליך ונלך לבקר אותו סבבה?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif נראלי קראתי איפשהו ^^

את מוזמנת בברכה!
רק לא לפני יום שיש לי מבחן או משהו..

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDD חוצפנית!

סתם נו, אני באמת כאפה חהחהחה שתמשו בי בתור דוגמא, אני מרגישה גאה. שמתי את הכאפות על המפה. יואו איזה חום היום
עודמעט מופע של המגמת מחול בבצפר שלי שעבדו עליו כמו מטורפות שבוע טוב לכולם DD: ולא, זה לא רק את.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifזה הדדבר הראשון שעלה לי../images/Emo6.gif

בקשר לדשים XDD זאת סתם דוגמא

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifחהחה כן הבנתי D:

אים צורך להתנצל XD

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif יום ראשון ../images/Emo39.gif

אז היום היה לנו השלמות של השביתה [
] מיילא היינו באים ל-3 שעות (מה שהיה אמור להיות) אבל לא, באנו ל- 45 דק' ... זה מיותר כ"כ.. היה חםחםחםחםחםחם בדרך לבצפר ובדרך חזרה...
אחרי שחזרתי התקיימה המסורת
(עם נועה וגילי
) וזהו,
ולשאלה היומית
זו לא רק את...חחח
לוהההההההט היום
(אפילו עכשיו..) בא לי בריכה קרה
"מוטב לי להיכשל בגלל שבטחתי באנשים מאשר להפסיד הזדמנויות כי חשדתי בהם.."
סתם משפט חכם לסוף
שבוע טוב

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif מיי סנדיי [=

בהתחלה היה לי סופר משעמם .. כמו שידוע לכמה
אעאעאע ועכשיו אני רואה את מקפליי מקליטים את 5CIHH ביס 1 בסרט אני והמזל שלי
טוב חזרה לסיפור [; בסוף הלכתי עם חברות לאכול צהריים וסתם הסתובבנו וראיתי סרט במחשב וזהו .. יחסית משעמם
ולא רק את .. חםםםםםםםםם
ואנחנו לא למדנו היום :)

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif חחח,הרבה יחסית..

השלמתי את שעות השינה שלי חח
בואי למסנג'ר

sweet shir

New member
באמת ממש חם XD

שלחתי מסר
תעתיקי רק מה שבציטוט, זה בכוונה בציטוט כדי שתבדילי
(אבל כאילו תעתיקי בלי הגרשיים של הציטוטXD)

OneStepCloser

New member
יום נחמד D:

קמתי בבוקר, ציחצחתי שיניים, תילתלתי שיער ><" אניווי, קמתי....לא היה לי כוח לספורט [אבל בסוף בכלל לא היה XD] אז נשארי לעוד שעה לישון... ואז באתי לבצפר: הסטוריה, ספרות, שעתיים ביולוגיה ואז היה מבחן במתמטיקה שהיה ממממממממש קל [3 יחידות
] ממממ ואז הלכתי עם ליאן להולמס פלייס לחכות לאמא שלה...ואז שתינו מיץ תפוזים טרי ואכלנו חצי סנדוויצ' טונה והיה ממש טעים D: ואז נסענו לליאן...והייתי אצלה כל הערב...ועשיתי בוק עם הבאס השקסית שלה XDDD ועכשיו חזרתי הביתה... ומשעמם XD נמנמ חפירה הסתיימה שאלה יומית: זה רק אני, או שממש חם היום? ווואי, היה כ"כ חם כשיצאנו מהבצפר אחרי הבצפר ><"

גילולית

New member
../images/Emo205.gifפרידוםםםםפרידוםםםםםפרידוםםםםםםםםםםםםםםםם

*כמו בHAIR* (זה בכלל משם
) אזז היום לא עשיתי כלום(לסיבה ראו כותרת) אבל*פאוזהדרמטית*שניה, כבר חוזרת אני רעבה...חזרתי וביידי סלט גזר
אז, אני אמשיך, איפה עצרתי
אה כן
אבל(כל מה שיהיה מסומן בכוכבית יהיה במילון מונחים למטה לבורות-צופים שבינינו) אני מלווה* ו' והרשג"ד** התקשר אליי להגיד ש..בארבע צריך להיות בית של אחד המדריכים***בשביל ישב"ץ**** כי ביום שבת אנחנו מעהירים לחניכים םעולה!!!אז היינו שם והיה ממש קשה לחשוב על פעילויות שקשורות לפסח אבל היה מגניב ומצחיק
זהו. עכשיו חזרתי. אה!וגם בטעות פספסתי שיעור פרטי בגלל זה:S לא נורא. שאלה: כן, היה חם. *מלווה- אני יוצת לטיול עם קבוצה ככדי לעזור למדריכים שלהם **ראש גדוד- שמיניסט שאחראי על הגדוד שהקבוצה שאני מלווה בו נמצאת שם. ***שזה אומר- שישיסט
****ישיבת צוות- שהם מתכננים

למעלה