../images/Emo222.gif מלא מלא דברים עשיתי היוםם כנסו../images/Emo9.gif
יוווו לאמ מזמן חזרתי הביתה.... טוב נתחיל בזה שאתמול ישנתי אצל בנות דודות שלי משו כשבר מלא זמן לא עשיתי
. ובבוקר הלכנו עם בנות דודות שלי ושתי חברות שלהן [שחת מהן חברה שלי><]..לים!. קיצר היה ממש כיף כללל מי שאני מכירה, היה שם היה שיא הכיף !. בקיצור חזרונו בארבע והייתי אמורה לחזור לבנות דודות שלי לאסוף את הדברים להתקלח ולחכות לאימא שלי ואחשלי הגדול שיבואו לקחת אותי וניסע לקרנות בגדים לחתונה וסתם בגדים בכללי. אב לכבר שירדנו מהאוטובוס אימא שלי התקשרה אלי ואמרה שהיא מתחת לבית של בנות דודות שלי ואם עוד 10 דקות אני לא מוכנה אני לא נוסעת>< [היא מממש מהרה באותו זמן ><]. אז מהר מהר נכנסתי לאטרף אני ובנמות דודות שלי וחברה שלי התחלנו לרוץ לבנין שלהן ומהר,מהר עלינו ולא הספתי לעשות שומדבר [!] חוץ מלהחליף בגדים,לשים קצת קרם בשיער><, ולאכול איזה חצי קציצה בחצי יד
. ואז מהר מהר ירדתי למטה ונסענו לקניון הזהב... קניתי:גי'נס סקיני יפה כזה בצבע אפור מגולף
,נעלי בובה שטוחות ולבנות ממש ממש יפות לחתונה בנימרוד >< [כן,אני יודעת שזאת חנות נעלים לילדים אבל תתפלאו שהיוב שם נעלים גם לנערות ולאנשים->אני מידה 39,40><],וקניתי חזיה><,וחולצה לכנס ועוד עליונות יפה לביצפר וגופיה שמתאימה אליה
,וחצאית ג'ינס סקיני לביצפר><.. בקיצור הכל עלה 600 שקל, לא כזה הרבה ^_^. ו..זהו... עכשיו חזרתי הביתה
. לילה טוב