יום ראשוןן-חופש

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאה באמת../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אופסס..טוב פעם אחרונה שראיתי את שניהם(כן אשכרה היה לנו שיעור מיוזיקלס) היה בכיתה ו'..

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifראשון-חופש וחום!!!../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif><

האממ אז גם לנו היה חופשDD: אז קמתי מוקדם
ועוד חזרתי מאוחר אתמול... סידרתי את האימייל שלי...עכשיו הוא מסודר XD והלכתי לשוק פורים של שבט מעלינו...היה מצחיק וכיף XDD ועכשיו אני מחחמת אוכל...XD אוף,מחר בצפר...חוזרים לפאקינג שגרה רגילה...נגמר פורים
שאלה יומית- לא רק לך חם!@#$^*)%^$()&*$%#%&*)*&%^$%&)*&^%$# >< >< >< ><><

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif היה לי היום כיף בטירפובוס ../images/Emo6.gif

בת-אל ושלי באו אלי ואל סיון לחיפה
וכייפנו לנו בגרנד D: ~בקרוב תמונות~

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gif איזה יום מלחיץ ../images/Emo178.gifXDDDD

הייתי אצל יעל ושלחנו למחכנת שלנו בפורום הכיתתי הודעה על זה שהיא דוחפת לנו תנ"ך בכל שעה אפשרים ושהיא מפלה קצת >< וכל היום חיכינו שמישהו יגיב או יחזק את ההודעה, ורק לחברה שלנו היה אומץ XDD וממש פחדנו שהיא תראה את ההודעה, למרות שזה חשוב לנו ואנחנו רוצות שהיא תקרא ותגיב ואולי תשנה את ההתנהגות המפגרת שלה >< והיא לא יצאה לנו מהראש כל היום והיינו בהיפר וכל דבר קטן הלחיץ אותנו XDD ומחר היא בטח תיקח אותנו לשיחה או תגיב לנו בפורום XDDD בכל מקרה, אני לחוצה ממש!! למרות שאין לה מה לעשות לנו אבל עדיין
בקשר לשאלה
אאעעהההה רותתח לי!!!!
ויש לי בקשה
יש למישו אולי את ארבעת התמונות האלו
בגודל נורמאלי ובברור? הוא כזה חמוד XDDDDD
תודה מראש

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif מלא מלא דברים עשיתי היוםם כנסו../images/Emo9.gif

יוווו לאמ מזמן חזרתי הביתה.... טוב נתחיל בזה שאתמול ישנתי אצל בנות דודות שלי משו כשבר מלא זמן לא עשיתי
. ובבוקר הלכנו עם בנות דודות שלי ושתי חברות שלהן [שחת מהן חברה שלי><]..לים!. קיצר היה ממש כיף כללל מי שאני מכירה, היה שם היה שיא הכיף !. בקיצור חזרונו בארבע והייתי אמורה לחזור לבנות דודות שלי לאסוף את הדברים להתקלח ולחכות לאימא שלי ואחשלי הגדול שיבואו לקחת אותי וניסע לקרנות בגדים לחתונה וסתם בגדים בכללי. אב לכבר שירדנו מהאוטובוס אימא שלי התקשרה אלי ואמרה שהיא מתחת לבית של בנות דודות שלי ואם עוד 10 דקות אני לא מוכנה אני לא נוסעת>< [היא מממש מהרה באותו זמן ><]. אז מהר מהר נכנסתי לאטרף אני ובנמות דודות שלי וחברה שלי התחלנו לרוץ לבנין שלהן ומהר,מהר עלינו ולא הספתי לעשות שומדבר [!] חוץ מלהחליף בגדים,לשים קצת קרם בשיער><, ולאכול איזה חצי קציצה בחצי יד
. ואז מהר מהר ירדתי למטה ונסענו לקניון הזהב... קניתי:גי'נס סקיני יפה כזה בצבע אפור מגולף
,נעלי בובה שטוחות ולבנות ממש ממש יפות לחתונה בנימרוד >< [כן,אני יודעת שזאת חנות נעלים לילדים אבל תתפלאו שהיוב שם נעלים גם לנערות ולאנשים->אני מידה 39,40><],וקניתי חזיה><,וחולצה לכנס ועוד עליונות יפה לביצפר וגופיה שמתאימה אליה
,וחצאית ג'ינס סקיני לביצפר><.. בקיצור הכל עלה 600 שקל, לא כזה הרבה ^_^. ו..זהו... עכשיו חזרתי הביתה
. לילה טוב

butbut

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo26.gifה-תמונות של ה-יום הזה../images/Emo70.gifXDDDDDDDDD

אני סיון שליילה ורוני היינו ביום בגראנד[כאילו אני ושליילה עלינו לחיפה באופן ספונטני-שזה מפחיד- לחיפה במקום ללכת לת"א
- פשוט עמדנו...הסתכלנו אחת על השנייה ואמרנו "אוקי, חיפה"..XDD] והנה התמונות-קצת מהן כי יש פול!!!- מהיום שלנו ^^:] בתמונה: אני-הצלמת עם הסווטצ'ר הכוכבים סקסית[סיון] שליילה[שלי] ופוני[רוני]

butbut

New member
../images/Emo126.gifשלי וסיון רוקדות את ריקוד הציפוריםXDDDD

"טרללה להלה..להלהלהלהלה!!" XDD

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifסקסית שיליייי כפרעלייך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

XDDD סקסית יצאנו עיפות><

אבל אנחנו עדיין כוסיות אעש^^ פוני ובוט אני אוהבת אותכם! היה לי את היום הכי כיף בעולםםםםםםםםםםםםםםםםם

butbut

New member
../images/Emo126.gifואחרונה נראה לי- כי אין לי עוד כוח להוסי

ף תמונות... אממ- אני מחזיקה בקבוק קולה ענקי! XDD [זה מדבקה על הקיר].

למעלה