גיל3333

New member
../images/Emo207.gifכל מי שתוכל אני אודה לה מאוד:)

אוקיי אני יודעת שזה ממש דבילי אבל אני ממש אוהבת את דאגי עם שיער חוםXD כל מי שיש לה תמונות שלו עם שיער חום ויכולה להעלות לכאן אני מאוד אודה לה תודה מראש גיליD:

../images/Emo73.gif../images/Emo207.gif עזרה ../images/Emo26.gif

ישלי מלא מלא שירים שאני רוצה להוריד בעברית אבל אני לא מוצאת אתר טוב שאני יכולה להוריד אותם.. למישהי יש איזשהו אתר להמליץ עליו?

DannyMcFly

New member
לי יש כזה מעולה שאפשר להוריד מיוטיוב [באדיבות

רייבן
] אבל אני לא בטוחה אם אפשר להעלות את הכתובת שלו לפה אז אני כבר אשלח לך במסן:)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifמצטרפת ../images/Emo45.gif

אני רוצה לשמוע את השיירם מעבודה עברית לפני שאני קונה אותו!~

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo207.gifהתייבשנו, אפילו מקוויקנד לא נפתח פה

אנחנו חייבות לעשות משהו

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo202.gifאני חושבת שלאפאחת אין באמת את

הזמן לפורום כמו פעם, במיוחד בתקופה הזאת... לפחות מבחינתי. עכשיו זו תקופה יותר לחוצה של מבחנים, מגנים בגרויות וכאלה. בקושי יש זמן לנשום ועוד צריך לדחוף את הפורום זה קשה

../images/Emo207.gif../images/Emo109.gifטוב אז לא נראה לי שזה ממש יפתיע..

לצערי אני פורשת מהניהול. בזמן האחרון אין לי זמו לכלום, אולי רק בסופשבוע אבל אי אפשר לסמוך על דבר כזה. אני חוזרת כמעט כל יום ב8 בערב (בעיקר בגלל העריכות של הסרט בתקשורת), עוד מעט תתחיל תקופת המתכונות בגרויות המטורפת, המשלחת מגרמניה באה להתארח אצלנו...ובכללי זו אחת השנים העמוסות שהיו לי
ועצוב לי לומר את זה אבל גם קצת התחיל לרדת לי מהלהקה, אין מה לעשות- 3 שנים זה זמן די ארוך XD אז נהניתי להיות פה...אולי אני אקפוץ לביקור כשיהיה לי זמן (אני נשמעת אולי טיפה מגזימה אבל כשתהיו במצב שלי תבינו חח) ואני מקווה שהפורום רק יפרח ושתמצאו מנהלת יותר טובה ממני
הפורום באמת היה כמו בית שני בשבילי ואני פה כבר מלא זמן, אבל מה לעשות, לכל דבר יש סוף וסוף הוא תמיד התחלה חדשה (אחח הקלישאות פה זורמות לי). אוהבת המוווון

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo202.gif../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

לאביו רונקיפליץ
נתגעגע...

MadBerry

New member
חבל. מקווה שלפחות תבואי לבקר :)

וגם שנמצא מהר מנהלת חדשה, שלא יסגרו לנו את הפורום... למישהי יש הצעה?

למעלה