S Simple Girl 175 New member 17/3/10 #41 ../images/Emo83.gif../images/Emo202.gif../images/Emo45.gifאני../images/Emo9.gif
ר ריהותם New member 17/3/10 #42 ../images/Emo97.gifכנראה שאני../images/Emo9.gif יש לי בדיקה מסריחה בת"א שקבעתי לאותו יום כדי שאני אוכל להיות במפגש,אולי אני אגיע באיחור ואפגוש אתכן כבר בסנטר,אבל רוב הסיכויים שאני אהיה
../images/Emo97.gifכנראה שאני../images/Emo9.gif יש לי בדיקה מסריחה בת"א שקבעתי לאותו יום כדי שאני אוכל להיות במפגש,אולי אני אגיע באיחור ואפגוש אתכן כבר בסנטר,אבל רוב הסיכויים שאני אהיה
ר ריהותם New member 17/3/10 #43 ../images/Emo97.gifכנראה שאני../images/Emo9.gif יש לי בדיקה מסריחה בת"א שקבעתי לאותו יום כדי שאני אוכל להיות במפגש,אולי אני אגיע באיחור ואפגוש אתכן כבר בסנטר,אבל רוב הסיכויים שאני אהיה
../images/Emo97.gifכנראה שאני../images/Emo9.gif יש לי בדיקה מסריחה בת"א שקבעתי לאותו יום כדי שאני אוכל להיות במפגש,אולי אני אגיע באיחור ואפגוש אתכן כבר בסנטר,אבל רוב הסיכויים שאני אהיה
T TheBalladOfShani B New member 17/3/10 #44 ../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifמישהי מחיפה באה במקרה?
T TheBalladOfShani B New member 17/3/10 #46 ../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifאני ממש אשמח אם תודיעי לי כי אין לי עם מי ללכת .. אז אמבאלך שנלך ביחד ..דברי איתי מסן - [email protected] איסי - 209428828
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifאני ממש אשמח אם תודיעי לי כי אין לי עם מי ללכת .. אז אמבאלך שנלך ביחד ..דברי איתי מסן - [email protected] איסי - 209428828
D DannyMcFly New member 18/3/10 #48 אנייי אבל אני לא אשאר לכל המפגש כי אני באותו יום נוסעת עם חברות לתל אביב [בכוונה באותו היום ] ואני אבוא לביקור צר כשתיהיו גם אתן בסנטר כמוני
אנייי אבל אני לא אשאר לכל המפגש כי אני באותו יום נוסעת עם חברות לתל אביב [בכוונה באותו היום ] ואני אבוא לביקור צר כשתיהיו גם אתן בסנטר כמוני