טו מאצ' סקסי!!!!!!!!!!!!!!><
T the sweetest prize New member 28/8/07 #19 תמונה מדהימה בטירוףף העיניים, אויי העיניים מדהימותת!! וורי הוט!!!!! חחח
C Charley XD New member 28/8/07 #23 אוו העיניים שלו פה ..../images/Emo178.gif אין זה מה שבגלל שמתי את התמונה הזאת ......!!!!!!!! מדהימות....
אוו העיניים שלו פה ..../images/Emo178.gif אין זה מה שבגלל שמתי את התמונה הזאת ......!!!!!!!! מדהימות....
M m o r 1 0 2 New member 29/8/07 #29 ../images/Emo45.gifאיזה מושלם../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif
T T h a t G i r l New member 28/8/07 #14 באמת יש הרבה.. איך אפשר לבחור ? אבל אני חושבת שזאת התמונה הכי הכי מדהימה שלו--> אני מתה עליה! זה קלוז אפ רייט><??
באמת יש הרבה.. איך אפשר לבחור ? אבל אני חושבת שזאת התמונה הכי הכי מדהימה שלו--> אני מתה עליה! זה קלוז אפ רייט><??
L LironPoynter New member 28/8/07 #16 איזה מושלם../images/Emo23.gif הוא נראה עצוב כזה.. אמיתי.<: יחי הפלצנותXD ליטלייי3> דברי איתי במסנ מתישהו^^
איזה מושלם../images/Emo23.gif הוא נראה עצוב כזה.. אמיתי.<: יחי הפלצנותXD ליטלייי3> דברי איתי במסנ מתישהו^^
T T h a t G i r l New member 28/8/07 #21 אכן אמיתי. וזה כל הקטע. זה הכי יפה שהוא אמיתי:] אני אוהבת אותו ואני אדבר לירוניק,אני אדבר
L LironPoynter New member 28/8/07 #22 זה מה שיפה בבנאדם הזה; שהוא יכול להיות מצחיק ולעשות שטויות (אהמסרטוןהאופרההמהוללאהמ), ומצד שני להיות כזה רציני ו..מדהים
זה מה שיפה בבנאדם הזה; שהוא יכול להיות מצחיק ולעשות שטויות (אהמסרטוןהאופרההמהוללאהמ), ומצד שני להיות כזה רציני ו..מדהים