../images/Emo74.gifמארזי ראש השנה-סיכום שלי לחג../images/Emo75.gif
יקיריי, 185 מארזים חולקו, במבצע הזה. המארזים היו תרומה של אילן בן-דב, שעוזר לנו בתרומתו הנדיבה מדי שנה, בראש השנה ובפסח. לכן אני רוצה מכאן לשלוח לאילן ברכת שנה טובה, מכל גולשי הפורום, ותודה גדולה על נדיבות לב עצומה
תודות גם לקובי ויזל מ"לוטוס" (שהיא חברת הבת של סאני, שמנתבת משאבים אנושיים ופיזיים לעזור לנזקקים ברחבי הארץ, במשך כל השנה), וכן לרונן זינגר - החב"דניק המדהים, בעל הלב הרחב. תודה לשניכם, גם הפעם עזרתם לי בכל פניה שלי, ועשיתם את המקסימום לעזור לאנשים כאן. אם הגענו לאנשים כאן, איך מסבירים את הנתינה חסרת התנאים של האנשים שכאן? תסלחו לי שלא ארשום תודות אישיות, כי ברור לחלוטין שאשכח מישהו, ואין בכוונתי לאכזב איש. אני רק אציין את סיגלי ונירה, שאיתן היה לי קשר אישי במהלך ההתארגנות, וכמו בפסח גם עכשיו הן נרתמו מייד להקים מרכזי חלוקה, בעזרתם של מתנדבים נוספים, וכמו בפסח גם עכשיו, החלוקה היתה יעילה ומרגשת. אחרון חביב, תודה לשלום30 שהגיע להחליף אותי, כשהוא מלא בכוונות טובות ורצון להירתם ולעזור. לכל מי שעזרנו להאיר לו במעט את החג הזה, אני מאחלת שנה טובה ומוצלחת, ומעל הכל, מאחלת לכם שזו השנה האחרונה שבה אתם נעזרים בפורום. מי יתן ותגיע הברכה לכולכם, וששנה זו תהיה התחלה של תקופה חדשה וטובה. לכם ולכל המתנדבים פה - אני שולחת ברכת שנה טובה, הרבה אהבה ושפע מכל הלב. תודה לכל מי שעזר לי באופן אישי, במשך למעלה משנתיים, ותודה לכל מי שמשנס מותניו ועוזר בעבר, בהווה ובעתיד. אני לשירותכם תמיד, גם בלי כותרות ושם בכחול. טלי, שאוהבת אתכם וחושבת עליכם
יקיריי, 185 מארזים חולקו, במבצע הזה. המארזים היו תרומה של אילן בן-דב, שעוזר לנו בתרומתו הנדיבה מדי שנה, בראש השנה ובפסח. לכן אני רוצה מכאן לשלוח לאילן ברכת שנה טובה, מכל גולשי הפורום, ותודה גדולה על נדיבות לב עצומה