מארזי ראש השנה-סיכום שלי לחג

טליW

New member
../images/Emo74.gifמארזי ראש השנה-סיכום שלי לחג../images/Emo75.gif

יקיריי, 185 מארזים חולקו, במבצע הזה. המארזים היו תרומה של אילן בן-דב, שעוזר לנו בתרומתו הנדיבה מדי שנה, בראש השנה ובפסח. לכן אני רוצה מכאן לשלוח לאילן ברכת שנה טובה, מכל גולשי הפורום, ותודה גדולה על נדיבות לב עצומה
תודות גם לקובי ויזל מ"לוטוס" (שהיא חברת הבת של סאני, שמנתבת משאבים אנושיים ופיזיים לעזור לנזקקים ברחבי הארץ, במשך כל השנה), וכן לרונן זינגר - החב"דניק המדהים, בעל הלב הרחב. תודה לשניכם, גם הפעם עזרתם לי בכל פניה שלי, ועשיתם את המקסימום לעזור לאנשים כאן. אם הגענו לאנשים כאן, איך מסבירים את הנתינה חסרת התנאים של האנשים שכאן? תסלחו לי שלא ארשום תודות אישיות, כי ברור לחלוטין שאשכח מישהו, ואין בכוונתי לאכזב איש. אני רק אציין את סיגלי ונירה, שאיתן היה לי קשר אישי במהלך ההתארגנות, וכמו בפסח גם עכשיו הן נרתמו מייד להקים מרכזי חלוקה, בעזרתם של מתנדבים נוספים, וכמו בפסח גם עכשיו, החלוקה היתה יעילה ומרגשת. אחרון חביב, תודה לשלום30 שהגיע להחליף אותי, כשהוא מלא בכוונות טובות ורצון להירתם ולעזור. לכל מי שעזרנו להאיר לו במעט את החג הזה, אני מאחלת שנה טובה ומוצלחת, ומעל הכל, מאחלת לכם שזו השנה האחרונה שבה אתם נעזרים בפורום. מי יתן ותגיע הברכה לכולכם, וששנה זו תהיה התחלה של תקופה חדשה וטובה. לכם ולכל המתנדבים פה - אני שולחת ברכת שנה טובה, הרבה אהבה ושפע מכל הלב. תודה לכל מי שעזר לי באופן אישי, במשך למעלה משנתיים, ותודה לכל מי שמשנס מותניו ועוזר בעבר, בהווה ובעתיד. אני לשירותכם תמיד, גם בלי כותרות ושם בכחול. טלי, שאוהבת אתכם וחושבת עליכם

לאוזיריס היקר ולנועית המדהימה תודה רבה

על המארז - אמא לחמישה גוזלים- קיבלה אותו הרגע אישה מדהימה חזקה מהרוח ........................................ מסרה לכולנו תודה רבה ושנה נפלאה

0ziris

New member
מנצ"לש../images/Emo140.gif+ תודה נועית !!!! + שקיפות

יש אצלי מארז עבור עליזה 63 + מילימילי לילה נעים

A N N 7

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo140.gifטליWאת נתת לי מקום.כאן.../images/Emo51.gifלך.

אני כאן. גם בזכות הפוש שלך וכמובן של נועית10. והמלאכיות שתרמו לי דברים. רוצה אני לאחל לך הרבה אושר והצלחה בחיים החדשים ממש לרגל השנה החדשה . הכול היה לך עם עליות עוד צעד ועוד צעד. . קדימה מגיע לך הרבה אשת עשיה ואשת חייל ההיית לנתינה מהלב. . יחד עם כמה מלאכיות כאן הכול הלך ורוד. .ופורום נתינה מהלב קיבל צוות מחמם ומתעניין בכול אחד לגופו עם הדגשה שיש אוזן והכול אנושי. מדהים. יש לי הגיד לך גם אם לא מקבלים משהו.. אבל יש עם מי לדבר לספר. . אני באמת לא הכרתי אותך הרבה. אבל די היה לי היכרות הקטנה גם הלב מבין ומאמין ומגיב . מאחלת לך שנה הכי מוצלחת לך לכול בני ביתך הרבה אושר וגם עושר. אם יבוא מהר החדשות מהר ירוצו.. לכאן לכול מקום שאהבת חני לך אומרת וגם מהבן שלי תודה חג שמח שנה טובה.

תודה רבה. עוד 3 משפחות בטיפולי קיבלו

הערב מאזים. המשפחה עם 11 ילדים קיבלה כמות כפולה. ועוד שתי משפחות - כל אחת קיבלה הערב מארז. זה בנוסף לשלוש משפחות שקיבלו מארזים ביום רביעי שעבר. רוצה אני לומר תודה לכל מי שלקח חלק בארגון המארזים, בתרומת המוצרים, בשינוע, בחלוקה ובכלל. טלי היקרה, תודה לך על ארגון המארזים למשפחות בטיפולי, תודה לנועית, לקובי ויזל מלוטוס על תרומת 185 מארזים למשפחות, ל- sigalgul ובעלה היקרים על שינוע שני המארזים למשפחה בטיפולי מהוד השרון. חלקתי את שני המארזים הנותרים (הם היו כבדיםםםםםם) אין ספק שבעזרתכם, עוד משפחות יוכלו לעשות את החג בזכותכם. לילה טוב ושנה טובה.

נועית10

New member
../images/Emo51.gifלמוטיא על תרומת 5 מארזי מזון

תודה איש יקר שבכל חג אתה לא שוכח אותנו ודואג למשפחות.

A N N 7

New member
ה../images/Emo189.gifיש../images/Emo140.gifנועית10מודה לך../images/Emo219.gif

האישה של אחי קיבלה טל ומחר הם אמורים לקבל את המארז. מודה לך מאוד יש שם שני חיילים ואחת חיילת איתי היא תעבור את החג. ועם הבן שלי. אבל הם זכו במארז שם באשדוד וזה רק משמח.. עכשיו רוצה אני להצחיק אותך? לגבי הירקות- בתח הם צנחו..להם. והיתקמטו להם? מהחום .וצריך כאן תרומת גיהוץ וישור. ומי קרח כדי להחזיר את צבע הפטרוזליה? רק כדי להציחק אותך. גם עלים יבשים לפעמים נותנים עוד טעם.. הכול באהבה ורק טוב לך אני מאחת . ורבה כוח . תקבלי הכול על היופי והנתינה שלך לכולם כאן שם למתה למעלה. האל ישמור עליך. חני חג שמח לך ונחת שנה טובה. גם מהבן שלי כך הוא ביקש ממני בכול מסר כאן.

נועית10

New member
../images/Emo24.gifתודה לעובדי חב' טאו מקבוצת סאני סמסונג

תודה לעובדי החברה שתרמו 10 מארזי מזון למשפחות שחולקו הערב. תודה ענקית במיוחד לרעות המקסימה שאירגנה את התרומה מהעובדים ונסענו ביחד לרכוש מזון וישבנו לארגן הכל בשקיות ואחר כך לחלק למשפחות. אין עלייך את מדהימה.

נועית10

New member
../images/Emo51.gifלשלי המקסימה ובעלי שתרמו 10 מארזים

תודה אנשים יקרים שרכשתם מזון וארזתם למארזים ומחר יחולקו למשפחות הפורום.

נועית10

New member
../images/Emo51.gifל- mevin inyan איש יקר על החלוקה בדרום

תודה על תרומת מארזי המזון לתושבי אשקלון אשדוד. ותודה שאתה מסייע לנו בהעברת מארזים למרכז. סה"כ יתרמו 10 מארזי מזון למשפחות. מאחלת לך שנה נפלאה וברוכה וישר כח על פעילותך והסיוע לנו במשך החגים לאורך שנים. תודדה

נירה63

New member
תודה רבה וגדולה לתורמים המדהימים ולך טלי על ה

העשייה וןהארגון והדאגה ועל הכל גם יחד. חג שמח ושיהיה רק טוב לכולם.

berry23

New member
בטרם אלך לישון...רוצה להודות מכל הלב...

קודם כל לורד היקרה ששינעה עבורי מראשון מארז לחג, לטליW המקסימה שעשתה את התיווך ללוטוס הנדיבים והיקרים לכל מי שהיה בעיקר גם מאחורי הקלעים... עשיתם לי ולמשפחתי הקטנה אור ושמחה בלב, לא יודעים מה היינו עושים בלעדייכם תודה וחג שמח ומאושר לכולנו...

../images/Emo51.gifטלי ולכל האנשים הנפלאים

שתרמו,נרתמו , טרחו והתנדבו לטובת המשפחות. תודה אישית לנירה שעמדה איתי בקשר רציף לפני ואחרי החלוקה , דאגה שהכל יתוקתק כמו שעון.
לציפי חברתי וללימ3 על השינועים . תודה לנועית שמארגנת ודואגת גם בימים אלא למשפחות נוספות. ו
ענקית לטליW ולתורמים .

דני 12

New member
../images/Emo51.gifלטלי ונירה ולכולם חג שמח../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif|יין

יובל2

New member
../images/Emo51.gif ענקית לכל המלאכים באשר הם

זה ממש מחמם את ה-
לדעת שאינך לבד. שתהיה שנה טובה ומתוקה לכם ולכל עם ישראל אמןןןןןןןןן

למעלה