מארזי ראש השנה-סיכום שלי לחג

Mור

New member
תודה רבה לכולם

לכל מי שטרח והיה מעורב במארז לחג שהגיע היום אל היולדת החד הורית, הרבה תודה לנועית, לטלי, לבעלה של סיגלגול שהעביר, נסעתי עם 2 הבנות שלי ובקושי רב הצלחנו להעמיס לאוטו ולהעלות אליה, איזה מארז כל הכבוד!!!!!!!!!! ולכל מי שיצר איתה קשר והציע לעזור ולכל מי שביקר, היא הרבה יותר מעודדת, ורואה את האור בקצה המנהרה הרבה תודה לכולם תבורכו חג שמח ושנה טובה

לצערי לא הצלחתי להתארגן באסוף המארזים

רוצה להודות בכל אופן על הדאגה של כמה אנשים כאן על מצבי במסרים ובטלפונים. תודה ענקית לדרומית שדואגת כל שבוע להעביר אלי ירקות טריים ו"להוציא" אותי מהבית אחת לשבוע להתאוורר. רוצה להודות לצריפינה שלא מרפה ממני, לברי23 ולכל הנשים היקרות שכאן. כל הכבוד על ההתארגנות עם המארזים! מאחלת לכל הפונים להיות חזקים, לאסוף כוחות ושתחגגו את השנה החדשה עם משפחותיהם שנה טובה ומאושרת גלית

רותה לי

New member
תודה לנירה 63 ולצריפינה - שתי נשים יקרות

חשבתי לעצמי שזה לא הגיוני לבדוק בימים אלו היכן ממתינות 2 חליליות של נירה63, כי זה הרי ערב חג ויש דברים יותר דחופים אולי.... וביקרתי היום את תיבת הדואר והנה 2 החליליות.... אז חיבוקים ונשיקות ממני ומהבן שלי - לנירה 63 ששמרה עבורי ולצריפינה שהתעקשה בעצם לשלוח אלי..... אתן זן אחר, זה ברור! שנה טובה

רותה לי

New member
../images/Emo124.gifרגע.....איך ההודעה קפצה ודילגה לכאן?

לא נורא.... אבל בכל זאת....

חדגורית

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gifלשלי ובעלה על התרומות וחלוקתם

שימחתם עוד משפחות. שתהיה לכם שנה טובה והצלחה. וכמובן
לנועית 10 שניצחה על כל העסק ברגישות וסובלנות. ובכלל לכל באי הפורום חש שמח ושנה טובה.

../images/Emo219.gifבשעה טובה הגיעו החבילות אלינו

תודה רבה לטלי לסיגל גול ולכל העוזרים והאכפתיים למינהם... בסוף החבילה הגיעה דרך בחורה מארגון לתת ושמה איטל בחורה מקסימה מהאזור שהביאה מראשון ועד לכאן את החבילות תודה רבה רבה ושיהיה חג שמח לכל הפורום ולכל עם ישראל

נועית10

New member
../images/Emo51.gifמכל ה-../images/Emo23.gif ל- 0ziris וסיגלי5

על הסיוע בארגון, שינוע וחלוקת מארזי מזון למשפחות. ישר כח על פעילותכם אנשים יקרים ואין ספק שבלעדיכם לא היתי מצליחה להגיע לכולם. תודה על הכל.

למעלה