מסדר נוכחות- אוקטובר

lollapalooza

New member
../images/Emo74.gif מסדר נוכחות- אוקטובר ../images/Emo74.gif

כן, נו, חודש חדש.
שם:
עובד/ לומד/ חייל/ פרזיט/ אחר:
האלבום האחרון ששמעת:
מסר לאומה:

lollapalooza

New member
ואני אתחיל. ../images/Emo3.gif

שם: הדס.
איזור מגורים: אשקלון.
עובד/ לומד/ חייל/ פרזיט/ אחר: שבועיים אחרונים של כלום
מתחילה ללמוד ב- 17.
האלבום האחרון ששמעת: מקשיבה לאטקסיה כרגע. כבר ציינתי שזה דיסק מדהים
מסר לאומה: משעמם לי.

kalista

New member
פה....../images/Emo6.gif

שם: מלכה גיל: 14 ו9 חודשים איזור מגורים: מושב שאין לי מה לציין את השם שלו כי במילא לא מכירים אותו..
עובד/לומד/חייל/פרזיט/אחר: לומדת בחטיבה תחתונה האלבום האחרון ששמעת : bssm
מסר לאומה: אני לא רוצה ללמוד למתמטיקה!!!!!! (מצטערת אבל זה דורש הרבה סימני קריאה
)

tribe spirit

New member
בלרפ אני שלישית1../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

כן אני עדיין פה קוראת והכל פשוט לא מגיבה הרבה.. שם:נדיה גיל:עוד חודשיים פחות שישה ימים 16
איזור מגורים:ירושלייייים של זהב עובד/ לומד/ חייל/ פרזיט/ אחר:פרזיטית מתלמדת.בצפר.בלעחס. האלבום האחרון ששמעת:mother's milk..סופסוף קניתי אותו1אוי כמה שאני אוהבת את התו השמיני.. מסר לאומה:כשזה יגיע לסינמטק1זה המוטו החדש שלי...חג שמייח לכולכם!

דרוש נושא.

שם:פיט גיל: לא תודה איזור מגורים:סביר חיילת בעתיד הרחוק. אלבום:אוסף של הקיור מסר לאומה: עצלנות לפעמים משתלמת.

הקיור? כדאי לקנות?בוודאי.

ואם אתה רוצה אתה יכול לבדוק באתר של מומה או של allmusic.com איזה שירים יש ואפילו לשמוע דוגמית מכל שיר.

Unaffected

New member
....

שם:סהר גיל:13 עוד חודש:) איזור מגורים:מרכז. עובד/ לומד/ חייל/ פרזיט/ אחר:לומדת,כתה ח'(רא). האלבום האחרון ששמעת:שייגעצ-משקאות חריפים. מסר לאומה:
?

מוצארט

New member
ים השיבולים שמסביב...

שם: יוסף גיל: 20 איזור מגורים: באר-שבע עובד/ לומד/ חייל/ פרזיט/ אחר: פרזיט מחפש עבודה (?) האלבום האחרון ששמעת: האוסף החדש של ארקדי דוכין מסר לאומה: תהיו כרישים!

backstreet girl

New member
הנה שלי....

שם: רוני (קידיס) איזור מגורים: ראש העין. אחר: אמממ.... אלבום אחרון ששמעתי:בלאק אייד פיז-elefunk לאומה: אמממ..

backstreet girl

New member
אוי נו מטומטמת שכמותי...

קראתי רק את לאומה... ולא את מסר לאומה.. אז המסר לשי לאומה הוא.. תמיד תהיה מי שאתה אבל עד גבול מסויים(משפט מטומטם אה....)

נוכחת

שם: שיר
איזור מגורים: רעננה, פנינת השרון.
עובד/ לומד/ חייל/ פרזיט/ אחר: עובדת. מקדונלדס שולטים
האלבום האחרון ששמעת: הההה, יש לי הרגשה שעברי לידר- האנשים החדשים
מסר לאומה: למה כל הזמן אחותי מעירה אותי מוקדם?

Bullseye

New member
נובח!../images/Emo107.gif... אממ... נוכח!../images/Emo9.gif

שם: עמית גיל: 16 איזור מגורים: צפון... חור בשם כפר ורדים...
עובד/ לומד/ חייל/ פרזיט/ אחר: לומד...
האלבום האחרון ששמעת: The Beatles- 1
מסר לאומה: אמממ... החיים יפים כדאי לכם לחיות ( אלא אם כן יש לכם נטיות התאבדותיות .. זה כבר דבר אחר לגמרי..)

tribe spirit

New member
כפר ורדים?../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

זה לא חור!מכירה אפילו כלמיני ירושלמים יורדים משם..

גיל מ

New member
אני

שם: גיל גיל: 17 איזור מגורים: ראשל"צ לומד האלבום נאחורן ששמעתי - רד הוט לייב בהייד פארק מסר לאומה: אל תאכלו דברים שחברים שלכם עשו על האש!!!

טוב...

לא שמשהו השתנה בחודש... שם: לי גיל: 15 וחצי איזור מגורים: קיבוץ בנגב אלבום אחרון ששמעתי: eagel eye cherry מסר לאומה- אתמול הייתי בהופעה של שוטי הנבואה בבארי והיה שווה....

למעלה