מסדר נוכחות- אוקטובר

On drugs

New member
אני פה חלקית ../images/Emo4.gif

ארז 19 באר שבע חייל travis - the invisible band אלבום חמוד ביותר דורש לעשות עצומה להפלת כל תוכניות הילדים כמו יו גי והו ופוקימון וכ'ו

עדיין כאן...

נועה 30 סוף העולם ימינה אמא במשרה מלאה אתמול שמעתי hounds of love של קייט בוש והיה נפלא. נרדמתי לקראת הסוף. מסר לאומה; polish tradition can n-----ever die חג שמח ושנה טובה

Nofar RHCP

New member
הינני כאן, כמו ציפורים שרות....

נופר 14 גן יבנה תלמידה...בעעעע!!! היהודים-מציאות נפרדת!!! תעשן חיים בחיים כי מהחיים בחיים לא תצאו חיים!

Shachaf D

New member
Bah!

שחף דרייפוס 14.5 רעננה (פנינת השרון?!) בית ספר What hits בעעעעעעעעעעעע ! FOOD RULZZZ

Dizen

New member
עדיין כאן ../images/Emo13.gif

שם: יעל (דיזן בשבילכם)
איזור מגורים: רעננה
עובד/ לומד/ חייל/ פרזיט/ אחר: עובדת (לא חיילת
)
האלבום האחרון ששמעת: עברי לידר- יותר טוב כלום מכמעט
מסר לאומה: לא להיות שאננים מדי
. או לחילופין: "אסעד, תעשה לי מגזר!"

תורי(סוכות, למה אין אייקון של סוכה?

שם: מירית גיל: 17.5+ איזור מגורים:ערד. עובד/ לומד/ חייל/ פרזיט/ אחר: לומדת בתיכון שנה אחרונה!י"ב. האלבום האחרון ששמעתי: RHCP Jukebox (צורף למוג'ו יולי2004) מסר לאומה: אני מתגעגעת לג'ון......(ממילא אפאחד לא קורא
)

../images/Emo108.gif

שם: ניצן גיל: 16 איזור מגורים: אריאל עובד/ לומד/ חייל/ פרזיט/ אחר: לומדת האלבום האחרון ששמעת: משהו של יזהר אשדות מסר לאומה: המסר לאומה נמצא בחתימה שלי

m1989

New member
אני!

שם: מאי קסטלנובו גיל: 15 איזור מגורים: ראשון לומדת האלבום האחרון ששמעתי: תומר בן אפרים- עולם מושלם מסרר לאומה: ננסי ברנדס השולט!

../images/Emo12.gif

שם המשפחה שלך מאוד מעניין, כי יש לאחותי מעיל עור שקנינו בצפון איטליה ולמעצב קוראים "Luigi Castelnuovo" ואני תמיד התלהבתי מהשם (האם מוצאך מאיטליה? יאמי
). לא משנה, אני אשתוק.

hellrazor1

New member
בערך פה

עופר עוד רגע 15 אלפי מנשה לומד(כיף כיף חגיגה) fugees- The score דווקא חופש סוכות כיף(בעיקר כי אין אימונים)

A N I g M A

New member
|נדחפת|

עדסיט
שם: סיוון
איזור מגורים: ירושלים
לומדת
האלבום האחרון ששמעת: אלג'יר - מנועים קדימה.
מסר לאומה: אני אראה את עדסיט ואתם לא

כן, גם לי בא להיות נדחפת....../images/Emo13.gif

* שם: כרמית * גיל:כמעט 22
* איזור מגורים: המממ...אשקלון/אשדוד * אחר: סטודנטית * האלבום האחרון: מופע הארנבות של ד"ר קספר
* מסר לאומה: "בין לבין את אומרת, אהבה עושים בלי כסף..."בהשפעת שי להב שבוע טוב לכולם!

dafnaleh

New member
היי!

שם: דפנה ! גיל: כבר 21. איזור מגורים: ירושלים, החל משבוע הבא. -חסוי- האלבום האחרון ששמעת: משהו של אר אי אם. מסר לאומה: יוהו.

למעלה