שאלון הסוסים הגדול

SHoooKoLaTa

New member
../images/Emo74.gifשאלון הסוסים הגדול../images/Emo74.gif

1. מה שמך? 2. מה גילך? 3. מהו מינך? 4. באיזו חווה אתה רוכב? 5. כמה זמן אתה רוכב? 6. האם אתה מתחרה? במה, ספר.. ספר גם על תחרויות שלא תשכח 7. סוס אהוב.. 8. סוסה אהובה.. 9. פוני אהוב.. 10. פונית אהובה.. 11. המדריכים שלך? מי הם?? 12. האם אתה מרוצה מחוותך? מה היית משפר בה, כעת?? 13. איזה ציוד רכיבה יש לך? פרט כמובן, על כל פרט ופרט. איפה אתה מאכסן את הציוד??? 14. כתוב את הסוס האידאלי שלך כתוב את חוותך האידאללית..... כתוב את המריך/ה האידאלים!!!!! 15. כמה את יודע על סוסים?????? א. מלא ב. הרבה ג. בינוני ד. לא ממש ה. כלום ו. אחר.. כתוב!

SHoooKoLaTa

New member
../images/Emo74.gif

תשובות מהממות- 1. מה שמך. אבישג שנהר. 2. מה גילך? 12 וכמה. 3. מהו מינך? נקבה לשלטון!! 4. באיזו חווה אתה רוכב? עמק זוהר אימפריה!! 5. כמה זמן אתה רוכב? שלוש שנים בערך.. 6. האם אתה מתחרה? במה, ספר.. ספר גם על תחרויות שלא תשכח כן. קפיצות ודרסז'. תחרות 1 בקפיצות- פוצ'יני יא מלך, ואיך לא נשכח גם את גלי תחרות דרסז' מדהימה, גלי חולה עלייך!!!! 7. סוס אהוב.. פוצ'יני 8. סוסה אהובה.. גלי- אבל היא חצי חצי, קוזט וורדה 9. פוני אהוב.. פליקס, רוזן 10. פונית אהובה.. רוז, ובטי שכבר לא איתנו.. לצערי!! 11. המדריכים שלך? מי הם?? דפנה הייתה ואולי עוד, יעל, תמי.. 12. האם אתה מרוצה מחוותך? מה היית משפר בה, כעת?? מאד. היית שמה גג, כדי שיהיה מגרש מקורה. וזיהו.. 13.איזה ציוד רכיבה יש לך? פרט כמובן, על כל פרט ופרט. איפה אתה מאכסן את הציוד??? 3 זוגות מגפיים, נעלי רכיבה, 3 צ'אפסים, 3 זוגות כפפות, 3 שוטים, 4 מכנסי רכיבה, חולצת תחרויות, 3 קסדות.. ואני מאכסנת כמעט כמעט הכל בארגז שנמצא קבוע בחווה!! 14. כתוב את הסוס האידאלי שלך כתוב את חוותך האידאללית..... כתוב את המריך/ה האידאלים!!!!! סוס- לבן, ערבי טהור עם תעודות, גבוה, מבנה טוב, לא שמן ולא רזה מדי, שלא יהיה לו אף נשר, תחת שקסי, פרצוף מתוק, שפתיים עסיסיות, חחח, שיהי אופי נחמד, אבל שברכיבה יהיו אתגרים!!!! 15. כמה את יודע על סוסים?????? א. מלא
ב. הרבה
ג. בינוני
ד. לא ממש
ה. כלום
ו. אחר.. כתוב!
אני יודעת די הרבה אך יש לי המון עדיין ללמוד, וזה לא ייגמר..

animals lover

New member
תשובות!!!!../images/Emo107.gif

1. מה שמך? דניאלה שוברס 2. מה גילך? 15 3. מהו מינך? נקבה.... 4. באיזו חווה אתה רוכב? חווה במוצא עלית-ווסטרן ובכפר שמואל-אינגליש 5. כמה זמן אתה רוכב? 5 שנים-עם הפסקות...אינגליש התחלתי רק עכשיו... 6. האם אתה מתחרה? במה, ספר.. לא-אבל אולי אני אתחרה תחרויות פנימיות בכפר שמואל בעתיד... 7. סוס אהוב.. לא יודעת...כולם! 8. סוסה אהובה.. כנ"ל 9. פוני אהוב.. כנ"ל 10. פונית אהובה..כנ"ל 11. המדריכים שלך? מי הם?? במוצא עלית ראובן זמורה-בכפר שמואל חמי. 12. האם אתה מרוצה מחוותך? מה היית משפר בה, כעת?? מרוצה! בחווה במוצא הייתי משפרת רק את המחיר (מורידה) ומוציאה לתחרויות, גם בכפר שמואל הייתי רוצה שיוציאו לתחרויות-לא רק פנימיות... 13. איזה ציוד רכיבה יש לך? פרט כמובן, על כל פרט ופרט. איפה אתה מאכסן את הציוד??? נעלי בלנדסטון+מיני צ'אפס שחורים, 2 מכנסי רכיבה-ירוק וכחול, קסדה ואולי בקרוב יקנו לי שוט... הכל בחדר שלי... 14. כתוב את הסוס האידאלי שלך כתוב את חוותך האידאלית..... כתוב את המריך/ה האידאלים!!!!! סוס אידיאלי: ממושמע, רוצה לשתף פעולה...חווה: חווה שמלמדת את כל הסגנונות+טיפולי עם מדריכים מקצועיים לכל סגנון, מרעה ענק לסוסים וציוד איכותי! מחיר נוח ושהסוסים לא יעבדו יותר מדי!!! מדריך אידיאלי: מקשיב, יודע להסביר ולהתחשב ויודע לתקן טעויות של הרוכב ולשפר אותו! 15. כמה את יודע על סוסים?????? א. מלא ב. הרבה ג. בינוני ד. לא ממש ה. כלום ו. אחר.. כתוב! דיי הרבה!!!!!

ווינגז

New member
תשובות

1. מה שמך? יעל 2. מה גילך? 14 וחצי 3. מהו מינך? נקבה 4. באיזו חווה אתה רוכב? החווה של גיזמו 5. כמה זמן אתה רוכב? 4 וחצי שנים 6. האם אתה מתחרה? בקרוב אולי... מכינה סוס לתחרויות פלג'ר ואולי אתחרה עליו 7. סוס אהוב: ג'ז 8. סוסה אהובה: ברקת 9. פוני אהוב: טורנדו 10. פונית אהובה:
11. המדריכים שלך? מי הם?? לאחד קוראים אבנר והוא בעל החווה וזה שהתחיל ללמד אותי לפני 4 וחצי שנים ולשני קוראים אורן והוא מדריך ממש ממש נחמד ומטורף על סוסים 12. האם אתה מרוצה מחוותך? מאוד מה היית משפר בה, כעת?? אמ... אין לי מה לכתוב... יש מה לשפר אבל זה לא משהו מוגדר 13. איזה ציוד רכיבה יש לך? שני אוכפים, שני מתגים, מברשות, שתי שמיכות אוכף, שתי ראשיות בית (זה לסוס) לי יש: קסדה, מגפי רכיבה, דורבנות פרט כמובן, על כל פרט ופרט. איפה אתה מאכסן את הציוד??? בחווה 14. כתוב את הסוס האידאלי שלך: סוס לא פחדן, שיהיה חכם נורא ושלא יוותר בקלות לרוכב, שיאהב פינוקים ועוד כל מיני דברים קטנים שאני לא יכולה להגדיר... כתוב את חוותך האידאלית... אין לי איך לכתוב את זה כי זה לא משהו מאוד מוגדר מה שאני אוהבת.. רק שלא תהיה חווה ממוסחרת... שתהיהי יותר כפרית כזאת... כתוב את המריך/ה האידאלים!!!!! מדריך שלא מוותר לך אבל לא צועק, מטורף על סוסים, כזה שאפשר לדבר איתו גם אחרי השיעור... עוד כל מיני דברים.. 15. כמה את יודע על סוסים?????? א. מלא... כאילו... אני יודעת ממש המון כי אני כל הזמן קוראת ומחפשת תשובות וכו'

Juli kleo rullz

New member
תשובותתתתת ../images/Emo15.gif

1. מה שמך?
שירה דורון
2. מה גילך?
15.5
3. מהו מינך?
נקבה
4. באיזו חווה אתה רוכב?
אודים
5. כמה זמן אתה רוכב?
שנתיים וקצת
6. האם אתה מתחרה? במה, ספר.. ספר גם על תחרויות שלא תשכח
אני מתחרה דרסאג', רמה א'... התחרות הראשונה שהייתה לי... דרסאג'... קדם א'... לקחתי מקום ראשון!
7. סוס אהוב..
אוהו... יש הרבה! הכי הכי הכי בעולם הסוס שבחיים אני לא אשכח! דרבי!!!! אבל יש גם את ברמון המלך (החצי פנסיון שלי) ברטי הטיפשון ואת מקס הענק!!!!!
8. סוסה אהובה..
חחח גם יש הרבה! שתי המלכות שלי!: ג'וליה וקליאו!!!! אבל גם יש את פליס המדהימה!!!
9. פוני אהוב..
שלג
10. פונית אהובה..
אין...
11. המדריכים שלך? מי הם??
כרגע רק תמי לוי... רוכבת דרסאג'... עושה את הג' אם אני לא טועה... הייתה אלופת הארץ
12. האם אתה מרוצה מחוותך? מה היית משפר בה, כעת??
אמממ די... הייתי משנה את היחס של המנהלים שיכול להיות לא טוב לפעמים... ואת היחס של המדריכים לסוסים לפעמים
13. איזה ציוד רכיבה יש לך? פרט כמובן, על כל פרט ופרט. איפה אתה מאכסן את הציוד???
אמממ הציוד זה לא בדיוק שלי... הבעלים של הסוס שלי השאירה לי את כל הציוד שלו...-אוכף דרסאג'... וכל השאר... אני שמה את זה בארון שלי!
14. כתוב את הסוס האידאלי שלך
סוס דרסאג'... או אפלוסה או אנדלוסי לבן! סוס ממושמע... שרוצה לעבוד ושאוהב את זה... שיקשיב לי... שיהיה לו אופי מדהים! וכשאני אראה אותו פעם ראשונה אני פשוט אגיד "וואו" ולא רק בגלל היופי אלא בעיקר בגלל היופי!!!
כתוב את חוותך האידאללית.....
חווה גדולה... עם תאים גדולים ותנאים מצוינים לסוסים!!! חווה יפה עם אנשים נחמדים...
כתוב את המריך/ה האידאלים!!!!!
מדריך שיידע מה טוב בשבילי... שיסביר לי טוב... שלא יתעצבן כשאני לא אבין משהו... שיהיה נחמד ויידע לצחוק אבל שיצעק עליי כשאני דורשת את זה...
15. כמה את יודע על סוסים?????? א. מלא ב. הרבה ג. בינוני ד. לא ממש ה. כלום ו. אחר.. כתוב!
אני יודעת הרבה... אבל יש לי עוד הרבה מאוד ללמוד! ואני בחיים לא אפסיק ללמוד!!!!

Shai Felton

New member
../images/Emo74.gif

1. מה שמך?
שי 2. מה גילך?
15 וחצי 3. מהו מינך?
נו באמת
בת 4. באיזו חווה אתה רוכב?
משמר העמק
5. כמה זמן אתה רוכב?
5 שנים 6. האם אתה מתחרה? במה?
כן בקפיצות 90-100 7. סוס אהוב..
גיל וכפיר 8. סוסה אהובה..
אוטי 11. המדריכים שלך? מי הם??
נעם 12. האם אתה מרוצה מחוותך? מה היית משפר בה, כעת??
כן הכי מרוצה בעולם! אולי הייתי מוסיפה עוד קצת סוסים אבל זהו! 13. איזה ציוד רכיבה יש לך? פרט כמובן, על כל פרט ופרט. איפה אתה מאכסן את הציוד???
יש לי 3 מכנסיים (2 שחורים וכחול), דורבנות, שוט, קסדה, מגפיים, חולצה לתחרויות. את הציוד אני שמה בתא שלי שיש לי באורווה

../images/Emo55.gif

1. מה שמך?
יערה 2. מה גילך?
13 3. מהו מינך?
נקבה 4. באיזו חווה אתה רוכב?
היפודרום
5. כמה זמן אתה רוכב? 3 בערך 6. האם אתה מתחרה? במה, ספר.. ספר גם על תחרויות שלא תשכח
טרייל ופלזר 7. סוס אהוב..
פנטום 8. סוסה אהובה..
רמההה
9. פוני אהוב..
עוזי 10. פונית אהובה..
אין 11. המדריכים שלך? מי הם??
עינת 12. האם אתה מרוצה מחוותך? מה היית משפר בה, כעת??
ברור! לא הייתי משפרת בה כלום. אולי רק מנז מקורה.. 13. איזה ציוד רכיבה יש לך? פרט כמובן, על כל פרט ופרט. איפה אתה מאכסן את הציוד???
כל מיני שטויות כמו קסדה, דורבנות.. 14. כתוב את הסוס האידאלי שלך כתוב את חוותך האידאללית..... כתוב את המריך/ה האידאלים!!!!!
סוס אידיאלי- פלאשי..חח שיהיה קווטר או אפלוסה, סוס רגוע, צעד נוח, שיהיה ממושמע ועוד.... חווה אידיאלית- היפודרום או אלונים 15. כמה את יודע על סוסים?????? א. מלא ב. הרבה ג. בינוני ד. לא ממש ה. כלום ו. אחר.. כתוב!
מה?

תשובות שלי../images/Emo39.gif

1. מה שמך? עדי 2. מה גילך? עוד חודש וקצת 17 נראה לי שאני הכי גדולה פה... 3. מהו מינך? נקבות שולטות 4. באיזו חווה אתה רוכב? בנען 5. כמה זמן אתה רוכב? בזמן מצתבר שנה.. בנען 3 חודשים 6. האם אתה מתחרה? במה, ספר.. ספר גם על תחרויות שלא תשכח... לצערי אני עדיין לא מתחרה.. 7. סוס אהוב.. ראג'י וג'וי 8. סוסה אהובה.. ערבה השולטת!!!! 11. המדריכים שלך? מי הם?? עידו...הוא מדריך מעולה 12. האם אתה מרוצה מחוותך? מה היית משפר בה, כעת?? אני ממש מרוצה מהחווה שלי ואין לי מה לשפר 13. איזה ציוד רכיבה יש לך? פרט כמובן, על כל פרט ופרט. איפה אתה מאכסן את הציוד??? יש לי קסדה מגפיים מכנסי רכביבה שחורים ומיני צ'אפס 14. כתוב את הסוס האידאלי שלך כתוב את חוותך האידאללית..... כתוב את המריך/ה האידאלים!!!!! הסוס האידיאלי בשבילי הוא סוס גבוה ובעל מנה אתלטי רצוי כמו ערבה שהיא בקסקין 15. כמה את יודע על סוסים?????? א. מלא ב. הרבה ג. בינוני ד. לא ממש ה. כלום ו. אחר.. כתוב! אני יודעת הרבה על סוסים אבל תמיד יש מקום לעוד ידע..

aloniguy

New member
תשובות!

1. מה שמך? גיא. 2. מה גילך? 13 וחצי. 3. מהו מינך? זכר. 4. באיזו חווה אתה רוכב? כנות. 5. כמה זמן אתה רוכב? 6 שנים (4 שנים לא ממש השקעתי בשנתיים האחרונות ממש התחלתי להתקדם). 6. האם אתה מתחרה? במה, ספר.. ספר גם על תחרויות שלא תשכח...אני מתחרה בקפיצות ב80 ומקווה להתקדם ל90, לא הייתה לי תחרות מיוחדת... 7. סוס אהוב.. יש את הסוס שלי ואותו אני הכי אוהב בעולם אבל חוץ ממנו אני אוהב את אביב. 8. סוסה אהובה.. אין. 9. פוני אהוב... אין. 10. פונית אהובה... אין. 11. המדריכים שלך? מי הם?? המדריכה שלי ליאת: התחרתה קרוס קאנטרי באנגליה והתאמנה שלך עם מדריכים מוכרים. המדריך שלי יקי: אחד ממדריכי הקפיצות המוכרים והטובים בארץ (תשאלו את המדריכים או את מנהלי החווה). 12. האם אתה מרוצה מחוותך? מה היית משפר בה, כעת?? אני מאוד מרוצה מהחווה הייתי מוסיף גג למגרש שיהיה מגרש מקורה (עד החורף זה יתממש). 13. איזה ציוד רכיבה יש לך? פרט כמובן, על כל פרט ופרט. איפה אתה מאכסן את הציוד?? יש לי שוט קפיצות, שוט דרס'ג, קסדה, צ'אפס, מכנס רכיבה לבו ומכנס רכיבה שחור, מגפיים (לתחרויות), דורבנות ויש לי עוד הרבה שאני משתמש בשביל הסוס שלי. אני מאכסן את כל הציוד בלוקר גדול בחווה 14. כתוב את הסוס האידאלי שלך כתוב את חוותך האידאללית..... כתוב את המריך/ה האידאלים!!!!! סוס הנובר מוצק עם שני גרביים לבנות וגבוה (לא יותר מדי. והמדריכים שלי הם מושלמים. 15. כמה את יודע על סוסים?????? א. מלא ב. הרבה ג. בינוני ד. לא ממש ה. כלום ו. אחר.. כתוב! אני בוחר ב-ב'. דרך אגב שאלון מעולה!!

עונה

1. מה שמך? אלינור 2. מה גילך?15 3. מהו מינך?נקבה 4. באיזו חווה אתה רוכב?אודים 5. כמה זמן אתה רוכב? 7 שנים 6. האם אתה מתחרה? במה, ספר.. ספר גם על תחרויות שלא תשכח: לא מתחרה! 7. סוס אהוב..ג'ינג'ר..
8. סוסה אהובה..ג'וליה
9. פוני אהוב.. אין! 10. פונית אהובה..אין! 11. המדריכים שלך? מי הם?? שחר ורי 12. האם אתה מרוצה מחוותך? מאד! מה היית משפר בה, כעת??שהיא תיהיה יותר קרובה אלי חח 13. איזה ציוד רכיבה יש לך? צ'אפס, נעלי רכיבה,שתי קסדות,שוט ומכני רכיבה איפה אתה מאכסן את הציוד?? כרגע הוא בחווה.. לא כולו אבל.. 14. כתוב את הסוס האידאלי שלך כתוב את חוותך האידאללית..... כתוב את המריך/ה האידאלים!!!!! 15. כמה את יודע על סוסים?????? ב. הרבה

../images/Emo13.gifתשובות

מהו השם שלי
נעם מה הגיל שלי
9 וחצי מהו המין שלי
בת מהי החווה בה אני לומדת
בית נחמיה ב"פארק הסוסים" כמה זמן אני רוכבת
שנה האם אני מתחרה
אני לא מתחרה...אבל יש לי בקרוב דרוג רמות בחווה...אם זה נקרא מהו הסוס האהוב עלי
יש לי...אבל מעולם לא רכבתי עליו....קוראים לו כסטרו. מהי הסוסה האהובה עלי
היתה...קראו לה זיפו. מהו הפוני האהוב עלי
הפוני היחיד בחווה..בלונדי. מיהי הפונית האהובה עלי
אין פונית.. מיהם המדריכים שלי
אדיר, רותי, ניצן,אחד ששכחתי את שמו...... האם אני מרוצה מהחווה שלי
חלקית....כי אני רוצה ללמוד גם קפיצות ראווה מה הייתי משפרת בחווה
הייתי רוצה יותר ירוק, יותר תאים לסוסים,( נראה לי שיש סוסים שאין להם תאים..) והייתי רוצה שרותי תלמד קפיצות ראווה... מהו הציוד
אין לי ציוד מקצועי....אבל יכול ליהיות שקונים לי קסדה ומגפי רכיבה. מהם הסוס\החווה\המדריך האידיאלי
לא הבנתי את השאלה.. כמה אני יודעת על סוסים
הרבה.

צדק8

New member
כי משעמם ליייייייייייייייייי

1. מה שמך?
שחר 2. מה גילך?15 ! 3. מהו מינך? מזאת השאלה הזאת ? נקבה... 4. באיזו חווה אתה רוכב? משמר העמק והזורע 5. כמה זמן אתה רוכב? 5 שנים ווסטרן עם הפסקות ארוכות בהזורע וכמעט שנה במשמר העמק אינגליש 6. האם אתה מתחרה? במה, ספר.. ספר גם על תחרויות שלא תשכח. פעם התחרתי בטרייל ( מקום חמישי
)...מממ..אולי אם יהיו תחרויות במשמר העמק אני אתחרה.. 7. סוס אהוב.. כפיררררררררר ובז'בזון
8. סוסה אהובה.. אריזונה הכוסיתע וגולדי הנשמהההה 9. פוני אהוב..אין. 10. פונית אהובה..סופי!^^ 11. המדריכים שלך? מי הם?? נעם שפיר...הוא...בן.. 12. האם אתה מרוצה מחוותך? מה היית משפר בה, כעת?? כן, מאוד! 13. איזה ציוד רכיבה יש לך? פרט כמובן, על כל פרט ופרט. איפה אתה מאכסן את הציוד??? יש לי בבית וונאבי בלנדסטון וקסדה, באורווה במשמר העמק יש לי שני מכנסי רכיבה, קסדה כוסית, שוט סגול מדהים וכפפות 14. כתוב את הסוס האידאלי שלך כתוב את חוותך האידאללית..... כתוב את המריך/ה האידאלים!!!!! מה שיש לי עכשיו 15. כמה את יודע על סוסים?????? א. מלא ב. הרבה ג. בינוני ד. לא ממש ה. כלום ו. אחר.. כתוב! הכל יחסי...

עונה...../images/Emo75.gif

1. מה שמך? צאלה 2. מה גילך? 12 וחצי (ינואר 13) 3. מהו מינך? נקבה 4. באיזו חווה אתה רוכב? חוות איתן קיבוץ איחלות וחוות שדמות פארן. 5. כמה זמן אתה רוכב? 3 וחצי 6. האם אתה מתחרה? במה, ספר..: טרייל מעבר מכשולי קרקע, הורס מן שיפ השתטלטות על סוס במקצה ספר גם על תחרויות שלא תשכח 7. סוס אהוב..: ניק ושחר 8. סוסה אהובה..: מלי ובי ג'יי 9. פוני אהוב..: אין הה את אריה אבל שלחו אותו מכאן. 10. פונית אהובה..: וניל למרותש היא כבר לא פה. 11. המדריכים שלך? מי הם?? גילי ורותי שדמות. 12. האם אתה מרוצה מחוותך? דיי מה היית משפר בה, כעת?? הלכ לפי דדעתי העיצוב שלה זוועתי 13. איזה ציוד רכיבה יש לך? מגפיים דורבנת וג'ינסים פרט כמובן, על כל פרט ופרט. איפה אתה מאכסן את הציוד??? בבית 14. כתוב את הסוס האידאלי שלך: שיהייה חמוד שיעשה המ שאניר וצה ולא חשוב איהז גזע הוא. כתוב את חוותך האידאללית.....: שתהיה עם אנשים נחמדים, שהסוסים יהייו בסדר. כתוב את המריך/ה האידאלים!!!!!: שידע ללמד ולא יתקע אותי. 15. כמה את יודע על סוסים?????? ג. בינוני

HORSE GIRL2

New member
../images/Emo94.gifעונה................

שמי הוא מתן, ואני בת 15 וקצת. אני רכבתי עד עכשיו בבית חנן ומשבוע הבא בנצר. אני רוכבת קצת יותר משנה. אני לא מתחרה בינתיים..... סוס אהוב: טופז הנשמה שלי...............! סוסה אהובה: ג'ט המלכה. מדריכים: אביעד ופעם באלף שנה אלי. אני הייתי דיי מרוצה מהחווה, במיוחד מהאנשים הנחמדים והסוסים. שיפורים: מנז' מקורה, מחיר סביר יותר, שתהיה קרובה, שתעשה פנסיונים, שיצאו לתחרויות ושיהיה יותר מקום לרכב. ציוד: מיני צ'אפס, קסדה וכפפות, שכולם בארון בחדר שלי. סוס אידיאלי: ממושמע, שיבין מה רוצים ממנו, יפה, גדול, עם לב טוב, מבין --בקיצור טופז. חווה אידיאלית- כמו שתיארתי בשיפורים. מדריך: עד עכשיו היו לי רק מדריכים 10, אבל כללית צריך בנאדם נחמד, לא קשוח מדי אבל לא כזה שמוותר, שיאהב סוסים, שיהיה נדבן עם הזמן
ונראה לי שזהו.......וכמובן שידע להדריך. נראה לי שהידע שלי בנושא הוא דיי רחב אבל יש עוד המון שאני לא יודעת (אני מקווה שיום אחד אני אדע). שאלון חמוד!

שלי....

1.יעל כהן 2. 13 3. נקבה 4. חוות הפארק 5. 2 6. התחרתי בקפיצות אבל עכשיו לקחתי הפסקה קטנה מהתחרויות 7. ברק 8. קלאו 9. אין 10. אין 11. טלי וחמדה 12. כן

mkuzi

New member
צ'ובות!!!! ../images/Emo150.gif

טוב לכתוב משהו על עצמי אחרי כל הדיון הזה על התאבדות.... 1) שמי: עידו. 2) בן 14. 3) מיני: זכר... 4) אני רוכב בחוה של דנה. 5) אני רוכב כבר 4 וחצי שנים. 6) בנתיים אני לא מתחרה. התחרות שלא אשכח היא התחרות הראשונה שלי בה זכיתי מקום ראשון!!!. 7) אני לי שום סוס אהוב... כנ"ל לגבי שאלות 9 ו-10... 8) סוסתי האהובה היא אטלנטה שנמכרה לפני כמה חודשים. 11) המדריכה שלי היא המנהלת של החוה וקוראים לה דנה. 12) אני מרוצה מחוותי מאוד אבל הייתי רוצה לשים לה מגרש מקורה ועוד תאים לסוסים. 13) יש לי קסדה, דורבנות,מגפיים,מנקה פרסות. 14) הסוס האידיאלי: בעל אופי נחמד, שמציב אתגרים, מסתגל לדברים שונים בקלות. סוס/ה נוח/ה באופן כללי... חוותי האידאלית: חווה בעלת ציוד איכותי, סוסים איכותייים, ומבנים (תאים,מגרש) שנמצאים במצב טוב... המדריך האידיאלי: יודע ללמד, בעל ניסיון במצבי חירום שונים, יודע להעיר ולתקן את הרוכב במקומות הנכונים. 15) אני לא יודע הרבה על סוסים... משהו בין בינוני ללא ממש...

puremelody

New member
תשובות:))))

1. מה שמך? pure melody 2. מה גילך? 19 3. מהו מינך? סוסה :) 4. באיזו חווה אתה רוכב? בק.אתא ובעוד חווה פרטית בק. ביאליק 5. כמה זמן אתה רוכב? 3 שנים 6. האם אתה מתחרה? במה, ספר..עוד לא...עברתי סגנונות באמצע - מתחרה כנראה בפלז'ר בסוכות... ספר גם על תחרויות שלא תשכח 7. סוס אהוב.. סקיפ 8. סוסה אהובה..מייפל 9. פוני אהוב.. 10. פונית אהובה..אין... 11. המדריכים שלך? מי הם??ברק - מי הוא? אין לי מושג הוא חדש אבל טוב:) 12. האם אתה מרוצה מחוותך? כן דיי מה היית משפר בה, כעת?? הייתי מחליפה מדריכים כבר מזמן...ומרחיבה את החווה... 13. איזה ציוד רכיבה יש לך? יש לי קסדה , מגפיים וכובע בוקרים פרט כמובן, על כל פרט ופרט. איפה אתה מאכסן את הציוד??? בבית לפעמים בחוות. 14. כתוב את הסוס האידאלי שלך - סקיפ - סוס שנותן מעצמו - לא אחד שיעשה הכל כדי לא לעשות מה שמבקשים ממנו...רצויי קווטר. סוס לא פחדן. כתוב את חוותך האידאללית.....חווה שהבעלים שלה מבינים בסוסים, שהסוסים במצב טוב, התנאים שלהם טובים, תאים נקיים, אוכל טוב, עבודה לא קשה...מדריכים מקצועיים. כתוב את המריך/ה האידאלים!!!!! - אחד שיודע מה הוא עושה ומבין בסוסים - בעל ניסיון וסבלנות. אוהב את מה שהוא עושה. 15. כמה את יודע על סוסים?????? א. מלא ב. הרבה
ג. בינוני ד. לא ממש ה. כלום ו. אחר.. כתוב!

סטיובן

New member
אנייי

1.כפיר 2. 14 וחצי 3.דו מיני 4.חוות רועי לשם 4.5 שנים בערך 6.כן מתחרה במטר אני לא ישכח שנפלתי בתחרות מהסוס של דרור ופרקתי כתף 7.ג'ימי 8.ג'ימי 9.ג'ימי 10.נראה לי שג'ימי 11.נדב פאוסט וחיים לוי 12.אני מרוצה+ ואין מה לשפר 13.אוכף קפיצות פרימייר וראשיית עבודה עם חותמית כפולה וסט מגנים של אסקדרון...מכנס רכיבה הורקה צ'אפס מגף נעלי רכיבה סט מברשות נו מה זה הבולשיט הזה...מה שצריך יש לי והוא נמצא בארון ענק 14.הסוס האידאלי שלי זה ג'ימי החווה האידאלית זה רועי לשם והמדריכים האידאלים זה נדב וחיים לוי. 15. אני יודע מספיק...

PiKolulo

New member
צ'ובות!:)

1. שמי פלג קושניר 2. אני בת 14 (כמעט- בנובמבר) 3.מיני הוא מין יפה- המין החזק- השולט- נקבה! 4רוכבת בחוות נטלי! בגבעת נילי 5. זו השנה השלישית 6.לא מתחרה.. 7. סוס אהוב הארלי...דון...ועוד. 8.ערבה ושיבה..! שיבה היא סייחה 9.פוני אהוב - היחיד שיש לנו בחווה - ג'ינג'ר 10. פונית - היחידה שיש לנו בחווה - תותי 11.מדריך שלי אור לפעמים נטלי 12.אני מרוצה.. 13. את כל הציוד שלי אני מאכסנת בחווה...יש מכולה כזו..שם הכל נמצא יש לי שם קסדה כובע..הנעלי רכיבה אצלי בבית ובעתיד מגפיים ודורבנות. 14.אין סוס אידאלי אין חווה אידאלית אין מדריך אידאלי! 15. ידע על סוסים: בינוני... אני אוהבת סוסים:)

טוי בוי

New member
1. אלה...

2. 13. 3. בת. 4. ג'וקי קלאב. 5. 6שנים 6. לא. 7. טוי בוי~ 8. ג'סקוקה! 9. טוי בוי. 10. ג'סקוקה!. 11. רנה ונועה. 12. כן 13. רשת, שמיכה, מגנים, מברשות, 2 שוטי קפיצות, שוט דרסאג', 2 צ'אפסים, כסדה. אני יודעת די הרבה על סוסים אבל גם ההרבה הזה זה כלום...חחח

למעלה