שאלון הסוסים הגדול

RoNy S

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

1. מה שמך? רוני שנהר 2. מה גילך? 14 עוד חודשיים 3. מהו מינך? נקבה
4. באיזו חווה אתה רוכב? חוות הפארק 5. כמה זמן אתה רוכב? שש שנים בערך 6. האם אתה מתחרה? במה, ספר.. ספר גם על תחרויות שלא תשכח כן אבל רק בכאלה שהם אצלנו... 7. סוס אהוב.. ברק ופגס 8. סוסה אהובה.. אם....אם..לא יודעת.... 9. פוני אהוב.. שוקו ושמשון
10. פונית אהובה.. לא יודעת...אין 11. המדריכים שלך? מי הם?? לאון 12. האם אתה מרוצה מחוותך? מה היית משפר בה, כעת?? יש מה לשפר....נתחיל בלבנות עוד כמה תאים...אבל אין לי ממש זמן לרשום עכשיו... 13. איזה ציוד רכיבה יש לך? פרט כמובן, על כל פרט ופרט. איפה אתה מאכסן את הציוד??? קסדה כפפות וכל אלה אין לי כוח לפרט 14. כתוב את הסוס האידאלי שלך כתוב את חוותך האידאללית..... כתוב את המריך/ה האידאלים!!!!! סוס שחור לגמרי או סוס שחור עם כוכב לבן וגרביים לבנות 15. כמה את יודע על סוסים?????? א. מלא ב. הרבה ג. בינוני ד. לא ממש ה. כלום ו. אחר.. כתוב! אני יודעת הרבה אבל תמיד יש עוד מה ללמוד!!

../images/Emo105.gifתגובה

1. שמי הוא יעל 2 14וחצי 3נקבה 4חוות הרי יהודה 5עכשיו אני מתחילה את השנה השילישית 6 כןבריינינג אני התחרתי רק בתחרות אחת בירוקי אבל כל העונה הבאה אני יתחרה בעד 15 אם יש עוד מישהו שיתחרה בריינינג במקצה שלי אני ישמח נורא להקיר אותו 7 אין לי היה לי סווס אהוב שקראו לו ג'וניור אבל בעל החווה לקח אותו ועכשיו אני רוכבת אל ניקו ואני מתחרה עליו. יש לנו סוס נורא חמוד בחווה וקוראים לו קרנף(צור) הוא בא מחוות טל הוא סוס אפור אם איש מישהו שמקיר אותו אז שידע שהוא הסוס החי חמוד בעולם ושאין סוס יותר חמוד ממנו 8 אין 9 יש אבל אני כבר לא יודעת איפה הוא כי אחרי שבעל החווה מכר אותו אז גנבו אותו מהמקום שבו הוא היה ואיך אני ידע איםפה הוא עכשיו 10 אין 11. עדי אתרוג היא המדריכה הכיא טובה בארץ לריינינג והאי גם נורא נחמדה ומצחיקה 12. אני מאוד מרוצה ממנה . הייתי משפרת בה קמעט הכל היא חווה נורא קטנה עם מנז' נורא קטנה וחלק מהעים לא ברמה היחיא טובה בעולם אבל עןד מעט החווה שלנו עוברת למקום אחר ואז היא תהייה יותר גדולה וגם התעים יהיו יותר טובים והמגרש יהיה נורמלי ואולי נוכל לעסות תחרויות. 13. לי אין ציוד פרטי חוץ ממגנים ואני שומרת אותם בחווה במגידה של הסוסו שעליו אני רוכבת 14. סוס האידיאלי קוואטר (הלוואי) חווה שאפשר לקיים בה תחרויות ושיש לה מגרש נורמלי מדריך טוב מבחינת רמה וגם בן אדם טוב שאפשר לדבר ולצחוק איתו 15. הרבה אבל אני חושבת שזה עדיין לא מספיק.

למעלה