שנה טובה לכולם D:~

JeeChan

New member
שיהיה לכולם שנה טובה, מתוקה ומוצלחת

מקווה שלכולכם יהיה שנה טובה, בה תצליחו בלימודים, בחיים, תראו הרבה אנימות שוות ושיהיה לכם הרבה כיף ושמחה. ותמשיכו לגלוש ולכתוב פה =] ממני המנהל שלכם, אור פרלמן.

Violettecat

New member
שנה טובה חבר'יה! ../images/Emo140.gif

שתהיה לכם שנה מלאה בבישים ובישיות,שנה פורה ומהנה,והכי חשוב- שנה מלאה בבליצ'!

Violettecat

New member
לא,למרות ששניהם דומים...

ססססספפפפפפוווווייייייייללללללרררררררר
זה שכורך את היד סביב רוקיה,הוא היסאגי אחד מ13 סגני הקפטן . הבחור השני הוא- קאייאן שיבה , סגן הקפטן הקודם של פלוגה 10.

Fay Wood

New member
שנהטובה לכולמ!~ ^__^ ../images/Emo168.gif

ראשהשנה בירוחם.. איכאיכאיככ X__X לורוצה ירוחם. לורוצה ערסים. לורוצה פרחות. לורוצה דודים-דוסים-וואנאבי-ערסים-איכ. X__X לפחות אני יכולה לצווח על דודאידיוט שאחראי על האוטובוס העילג שלי שתמיד מאחר D= אז שנהטובה ^____^

זה טוב יותר מחמולה פולנית

לא רוצה גפילטע! כל שנה מחריכים אותי לאכול את זה. כל שנה אני אומרת שזה מגעיל, ועדיין ממשיכים להכריח אותי לאכול את זה. והמאנגה האחרונה שלי סיימה בתור חוברת צביעה.... חייבת להסתיר אותן טוב יותר השנה. והפיות חרסינה שלי הן כבר ז"ל... שלוש נשברו שנה שעברה, שתיים הדבקתי ואחת התפגרה. אני לארוצה לאבד אותן!

חוברת צביעה...@__@

אמ... אולי תנסי להחביא מתחת למזרון של המטה שלך? אלא אם יש לך במשפחה ילדים שאוהבים לזחול מתחת למיטה ואז אפשר גם לשים את המנגות בקופסת פלסטיק אטומה ולקבור בגינה עד יעבור זעם.

Fay Wood

New member
איכ. גפילטע. X_X; ../images/Emo168.gif

הוו תכי את המשפחה הזאת! מה זה לצייר על מאנגות, לשבור פיות ולהכריח ניצ'אן שלע לאכול דג שנראה חי ועגול?! ><;;;;; כואב לי הצוואר X_X או הבלוטות שיש שם.. OO;;;;;; הצילו T-T

למעלה