שרשור ברכות לשנה החדשה!

../images/Emo74.gifשרשור ברכות לשנה החדשה!../images/Emo74.gif

אז... אנשיי החביבים.. הגיע לו ראש השנה [מחר
] ואיתו השנה החדשה בפתח.. כל ראש השנה אנחנו משתדלים לאחל לכמה שיותר אנשים שתהיה שנה טובה ומאושרת..
אז.. למי אתם מאחלים מה לשנה הזו
נסו לחשוב גם על אנשים שאין לכם גישה אליהם.. אנשים שאולי איבדתם/התרחקתם מהם/ אף פעם לא היה לכם קשר אליהם/ "גדולים" מכם/ או מפורסמים (חברי הלהקה
) יאללה נסו לחשוב ותנו אותה בברכות לכולם
שנה טובה חברים

שטיצה

New member
שנה טובה ומתוקה../images/Emo75.gif../images/Emo55.gif../images/Emo74.gif

לכל פורום שייגעצ
שתהיה לכם אחלה של שנה
המון אושר ושמחה וכיף:] ושכל ציפיותכם מהשנה הקרבת ובאה יתגשמו. אוהבת את כולכם
- דניאל.

Hezi The One

New member
גם אני רוצה!!!

שנה טובה ל-4 חברי הלהקה לכל החברים בפורום שייגעצ וכמובן הכי חשוב...לי אה ומחזור מ"ו בליך ר"ג אתם שולטים!!!!!

לא אמרתי רע!

חסה וחליל! כל החברות שלי בכיתה ט' עכשיו בבליך.. פשוט לא ידעתי שזה מחזור מ"ו.. אתה גם מחזור מ"ו? בבליך?

Hezi The One

New member
מסכנות!!! ט'2 יש לי שם חבר הוא

מצטער על הרגע שהוא נכנס לכיתה...כל המוזרים שם...

יוווווווווווווו מי החברות שלך ?

חברות שלי מלא בבליך ! חברה שלי אחת בט 9 ו2 שאני מכירה בט' 2 מסכנות נדפקו עם החרשנים!! איזה בצפר את עכשיו ??

LiTtalTal

New member
אמממ... שנה טובה ומתוקה!

אני ממש לא טובה בניסוחי ברכות וכל מיני כאלה... אני רק אגיד שנה טובה ומתוקה ואגמור עניין....

טוב עכשיו אני... ../images/Emo26.gif

לשטיצה אני מאחלת שנה מקסימה שתהיה, מוצלחת וללא עצבות.. אני אוהבתותך המון
שומדבר לא שווה שיוריד אתה החיוך ממך
לכל חברי הפורום שתהיה לכם שנה מקסימה ומוצלחת..
שתדעו רק אושר ואהבה
ליובל וללהקה שיהיה המון בהצלחה, שנה של שגשוג ואושר, הצלחות וחידושים
, שהדרך למעלה תהיה קלה ומוצלחת תמיד. שנה של תקוות, שאיפות והגשמות
לאחד והיחיד שלי מזה כבר 5 שנים.. אתה... שהרגשות שלי אליך רק גדלים ואתה בכלל אינך יודע מזה, שתהיה לך שנה הכי טובה שרק אפשר.. אתה מתגייס עוד מעט.. שיהיה בהצלחה.. שיהיה רק טוב.
אני מקווה שלא נתרחק, אני רוצה אותך קרוב. אם רק היית יודע מה עובר לי בראש בכל פעם שאני רק חושבת עליך.. מה הולך לי ב
. שנה טובה ומוצלחת.. עם המון
אהבה
\
לרועיקי החבר הכי טוב שלי.. שתהיה לך שנה טובה ומאושרת כמה שרק אפשר.. אני מאחלת ומתפללת שתהיה השנה הזו
בריאה יותר מהשנים הקודמות ושלמרות המחלה שלך תחייה את החיים שלך כמו שרק אתה יודע.
אני אוהבת אותך אח גדול שלי
בחיים לא היה לי מישהו יקר בחיים כמו שאתה יקר לי
כי אין כמוך מלאך שלי
תהיה חזק תמיד, שמור על עצמך הכי הכי שאתה רק יכול.. אני יודעת שאני עושה את זה בשבילך גם.
אוהבת... אחותך הקטנה
שנה טובה אנשים יפים שכמוכם

שנה טובה טובה ומוצלחת

אני רוצה לאחל לכם שאני חולה עלייכם ואתם מתוקים !! שנה עם המון בריאות והצלחה בלימודים ובכלל בחיים ! עם הבנות עם הבנים !! מטורפת עלייכם דניאללללללל ( חח נשמעתי פאקצה בטרוף)

למעלה