שרשור ברכות לשנה החדשה!

No¥a

New member
שנה טובה ומתוקה!!! ../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

שתהיה לכולם [וכמובן לכל חברי הלהקה..!] שנה טובה ומתוקה כדבש!
שנת בריאות ואהבה! שנה של הצלחה! ובקיצור שתהיה לכולנו שנה טובה!

שנה טובה חברה!!

שתיהיה שנה מלאת הופעות מעולות של הלהקה הכי טובה בארץ! **********שייגעצ שליטה!****************

אהמ אהמ אהמ ^^

שנה מעולה לשרגא האייקון המתוקי שלי
שנה טובה לכל חברי הפורום.. לנמש המתעלמת
ולדניאל האלוהים האישי שלי |סוגד| .. בגלל שאף אחד לא יאהב אותך כמוני ^^
לכל החברים מהאינטרנט חזי דורין מוריה טאל עידן חרות עידו חן (שלאמור) ולכל מי ששחכתי שנה דמהימה.. אני אוהבת כל אחד ממכם ^^
לשייגעצ הלהקה המדהימה שאנחנו אוהבים (ולא מעריצים) וליוני בלוך, היהודים והדורבנים שנה מדהימה עם יצירות טובות
לקשת, מי ייתן וזה באמת יעזור לכם לעשות משהו כדי להציל את התוכניות עם תת הרמה שלכם
לאמא ואבא וכל החברים מבית הספר שהם לא רואים את זה עכשיו אבל שנה מדהימה..תודה רבה על הכל ^^
למדינתינו הקטנטונת.. תתחילי להתעשר, תתחילי להתייחס יפה לשכנייך ו.. זהו ^^ שנה מדהימה לכל פורום שייגעצ, למרות שכבר אמרתי.. לפורום אקסמן, הארי פוטר הספר, פאנפיקים, סאקורה רולז וקומונת המשחק של ה"פ, הקומונה שלי, קומונת אוהבי טאל ויש עוד די הרבה.. ולבלוג הסגידה של שיטצה |אמוהב| ושל טאל ^^ תודה

תות15

New member
שנה טובה../images/Emo9.gif

לחברה שלי.. שאני הכי אוהב אותה בעולם
, ואתמול היינו כבר 8 חודשים ביחד..שנה טובה
לשלושת החברים הכי טובים שלי.. שאני מקווה שנמשיך לשמור על קשר ולא נאבד אחד ת'שני..שנה טובה
למורים שמלמדים אותי.. אנשים שאני מאוד מעריך (אני מדבר בשיא הרצינות)..שנה טובה
לידידות הכי טובות שלי שאני מתתתת עליהן..שנה טובה
לאבאמא, אחים, דודות, דודים, סבא וסבתא וכו' וכו'.. שנה טובה
לשכב"ג בשבט שלי.. אנשים הכי תותחים בארץ..ובעיקר לצוות שלי.. שנה טובה
לתנועת הצופים.. שבאופן יותר מידי אירוני.. אני מאוד מקווה שלא יהיה עוד מקרה מוות בתנועה שיוביל לסגירה שלה... שנה טובה
ומי שלא רשמתי.. שיגיד ואני אוסיף אותו.. סתם סתם..
.. ש-נ-ה ט-ו-ב-ה

who is this

New member
שנה טובה לכולם!!

שנה טובה לכל חברי פורום שייגעצ הנפלאים! שנה שבה תגשימו את כל משאלותיכם! שתהיה ללכם שנה של אהבה וםריחה בכל תחומי החיים! ולבן, שהשנה נקים את "שירותי בנות" לחיים.. וזהו.. אז שנה טובה לכולםםם עומר

splashi

New member
שנה טובה לכולם!!!

שתהיה לכם שנה שמחה ומשוייגעצת... תצליחו בכל מה שתעשו ותיהיו מאושרים!!! כי זה הכי חשוב... אוהבת - רוני

sunshiner

New member
אוקי

קודם כל שנה מתוקה, מעולה ומוזיקלית לפורום שייגעצ ובכלל לכל אוהבי שייגעצ ומוזיקה טובה בכלל, וגם ללהקות שייגעצ, טיפקס והדג נחשו ויוני בלוך המגניבים!
שנה טובה לכל החברים שלי בכיתה, בשכבה, בעיר, בארץ ובעולם, גם לאנשים שאני לא ממש אוהב- שלא תגידו שאני לא נחמד.
שנה כיפית ומצחיקה לכל האנשים הנהדרים שפגשתי במחנה קיץ בחודש שעבר ואל תשכחו לשמור על קשר אז שנה טובה, בעיקר ממני ומהקומונה הטרייה של טיפקס!

../images/Emo141.gif חג שמח ומאושר../images/Emo74.gif

אני מאחלת לכולכם חג שמייח ושנה טובע... תאכלו
ב
אבל אל תגזימוו..זה משמין
חעחעחע
בקיצר.. ד"ש לכל הסבתות והסבים
תהנו היום בארוחת החג... אוהבת אתכםם

Dani my love

New member
שנות טובות

קודם כל לחברי הפורום
טוב לא הייתי פה בפורום דיי הרבה זמן.. אז בטח אתם לא זוכרים אותי.. נו טוב לא נורא אתם עוד תזכרו.. אז שיהיה לכולכם שנה טובה ופורייה.. באצם מוקדם לכם לעשות ילדים אז לא פורייה.
ליובל מנדלסון וחברי הלהקה
נו מה ניסגר איתנו? פורום שייגעצ ולא נאחל להם שנה טובה? ממש לא יפה. אז חברי הלהקה ויובל מאמי שלי.. שיהיה לכם שנה טובה.. תמשיכו לעשות מוזיקה טובה ותתחילו להוציא עוד שירים כי את כל מה שיצא עד עכשיו אני כבר יודעת בעל פה ורעבה לחומר חדש. חוץ מזה נתראה במוזה בנתניה ב-23... יש לי כבר כרטיסים
לכל החברות שלי
איחלתי להם שנה טובה אבל החלטתי שאם אני מרכזת פה הכל אז לרכז הכל.. שיהיה לכם שנה טוב.. שתפסיקו להיות כאלה ביישניות ולהתפדח מכל דבר שאני עושה.. חוץ מזה אתם יודעות שאני אוהבת אתכם
לאמא שלי
שעכשיו נימצאת בחו''ל ואני מתה כבר שתחזור.. אני לא יכולה יותר! שיהיה לך שנה מעולה! ו.... תחזרי כבר!
לאביב גפן.. הזמר שאני הכי אוהבת בעולם
תמשך לעשות מוזיקה טובה השנה ותוציא עוד 100246545436565465435143546 שירים
למפיקי ערוץ 24
שנה טובה ושהשנה יצאו מלא קליפים ישראלים חדשים ותעשו טובה שימו עוד קליפים של שייגעצ
ואחרון חביב לב'.. המתוק שלי
אני יודעת שמאז שעזבת אנחנו כבר לא מתרעים.. אני נורא מתגעגעת.. ומפחדת שהקשר ינותק.. אתה בן אדם מדהים! אני רוצה שתחזור! או שנחזור לדבר או להתראות.. בכל אופן שתהיה לך שנה מלא באהבה!
שלכם.... קטה!

love Gali

New member
שנה טובה ומתוקה לכולם!../images/Emo75.gif

שנה טובה ומתוקה לכולם!

Michali17

New member
לכל תושבי הפורום המדהים !

שנה טובה לכולם !!!!!! שנה נהדרת מלאה ברק טוב וכמובן א-ה-ב-ה !

mta16

New member
שנה טובה ומתוקה לכולכם../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo55.gifועכשיו גם אני!!!

שנה טוב לכ חברי הפורום המדהימים שאין עליכם!!!! שתהיה לכם שנה טובה ומתוקה דבר ומלאה אך ורק בהפתעות שמחות ומשמחות!!!
שנה טובה לכל החברות והחברים שלי!
שנה טוב לכל המשפוחה שלי!!!
שנה טוב ללילי (הכלבה שלי) ולמילקי ולשוקו (האוגרים)!!!
שנה טוב לכל להקת שייגעצ, מי יתן ורק תגדלו ותצליחו ותשגשגו!
שנה טוב לי! אוהבת את כולכם המון ושנה טובה ל-כ-ו-ל-ם-!

למעלה