ברוכה הבאה אני הדר אנג'וי
ק קרייזי לאב New member 14/10/05 #79 נצל"ש../images/Emo80.gif זה רק אני או ששוב הפורום נקרא |קלי קלארקסון"???
I Incomplete Girl 8 New member 15/10/05 #83 שאלה.. ../images/Emo176.gif אני שוקלת כבר כמה ימים, האם כדאי לי לקנות את הדיסק הראשון של קלי, Thankful? אני לא רוצה לבזבז לחינם את הכסף.. תמליצו לי האם לקנות אותו או שלא צריך, ושהאלבום השני כבר מספיק? תודה מראש!
שאלה.. ../images/Emo176.gif אני שוקלת כבר כמה ימים, האם כדאי לי לקנות את הדיסק הראשון של קלי, Thankful? אני לא רוצה לבזבז לחינם את הכסף.. תמליצו לי האם לקנות אותו או שלא צריך, ושהאלבום השני כבר מספיק? תודה מראש!
M Miss Independent New member 15/10/05 #84 ../images/Emo45.gif באמת,אני ממש אובייקטיבית לאחרונה הגעתי למסקנה שזה פשוט דיסק מדהים לוקח זמן להתרגל אליו,אבל הוא פשוט מדהים!! גם נורא מתאים לחורף לא? חבל שסאם קיינד אוף מיריכל הורס ....
../images/Emo45.gif באמת,אני ממש אובייקטיבית לאחרונה הגעתי למסקנה שזה פשוט דיסק מדהים לוקח זמן להתרגל אליו,אבל הוא פשוט מדהים!! גם נורא מתאים לחורף לא? חבל שסאם קיינד אוף מיריכל הורס ....
1 14מתן New member 15/10/05 #86 לא נכון ../images/Emo46.gif זאת סתם סטיגמה אני גם זכרתי ככה אבל אתמול שמעתי את הדיסק אחרי הרבה זמן והוא לא מפריע הוא בסדר גמור
לא נכון ../images/Emo46.gif זאת סתם סטיגמה אני גם זכרתי ככה אבל אתמול שמעתי את הדיסק אחרי הרבה זמן והוא לא מפריע הוא בסדר גמור
A amitush26 New member 14/10/05 #51 ../images/Emo15.gifברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif
E EliranMaor New member 14/10/05 #56 ברוך הבא../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif